2016 mayıs tüp bebek

[edacik82, post: 46563244, member: 710064"]canim sana kacinci gun embriyosu transfer edilmisti? Bir de tup bebek tedavisi olma sebebiniz neydi? Kim bilir kac kere yazmissindir ama akilda kalmiyor ya. Liste mi yapsak acaba :)[/QUOTE]

Aslinda liste iyi fikir cnm

OTE="edacik82, post: 46563137, member: 710064"]valla canim ihtiyacin olan bir tane. O yuzden hic canini sikma sen de 3 tane var. inan bak yumurta ilk basta cok gibi oluyor ama hepsi iyi kalite de olmuyor. Sonucta dusunsene normalde vucut 1 tane yumurta uretirken ona ilaclarla kac tane yumurta uretiyorlar haliyle hepsinin kalitesi iyi olmuyor. Kalitenin iyi olup olmadigini da maalesef bekleyip gormek gerekiyor. sonucta bak 3 tane dondurulmusun var. o yuzden cidden canini sikma cok sukur de. Ve bu is cidden sans isi. laboratuvarda ki kismi kontrol edebiliyorlar ama icimizde olup biteni bir tek Allah biliyor. Benim tedavi oldugum yerde iki kisi taniyorum birine 5. gun en iyi kalitede iki tane embriyo koydular maalesef olmadi, birinin tek bir yumurtasi donlenmisti ve o da ancak 2. gune gidebildi. yani ikinci gun transferi yapildi ve hamile. Yani biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi tevekkul.[/QUOTE]
İns cnm ins

Canım benim Allah razı olsun sizler de benim dualarımdasınız nerede çocuk hasreti çeken varsa Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.
Benim bugün 9. gündü o da bitti gitti burada akşamüstü oldu :) testi de pazar yapıcam 12. günde :KK76:
Ay canım ne güzel gezer biraz kafa dağıtırsınız sonra da hamiş olursun dersin ne iyi etmişim inşallah :KK66:
Oy kuzumm cok az kalmiss pazaraa :)) bende p.tesi aksam yaptrcam galiba ya merkezden ogrenmek istemiyorum direk :(( senin sonucun bana umut isigi olacakk insallahh bebislerimiz bizimledir.. Doldurulmusumda yok bir stresim bu ara ama vardr bir hayir diyorum bundada insallah guzel haberleri pes pese verelim

ay canim benim insallah :) ay pazar gunune cok cok az kalmis. Hadi hayirlisi sen de kafa dagit canim eninde sonunda sonucu alicaz nasil olsa. Giden zaman geri gelmiyor o yuzden seni ne mutlu edicekse suan onu yap bu haftasonu :) insallah esin de tamamen toparlanir biran once :)
Aynen öyle ecelden kaçılmıyor e sonuçtan da kaçış yok :halay:
Bugünkü olay kötü de olsa kafamı dağıttı vallahi şuan sonuç eskisi kadar da umrumda değil üzülsem de kahrolsam da olacağına varacak herşey sadece hayırlısıyla olsun inşallah diyorum :KK28:
Bugün transfer günü verdikleri fotoğrafa baktım o günden beri hiç bakmamıştım umudum tazelendi :KK72:

Kızlar kaç gündür yazamadım. Dualarınız sayesinde 3 gün önce adet oldum. Böylece çok şükür tedaviye başladık.
Ben bugün 3. Puregon (225) iğnemi oldum. Benim gibi yumurta geliştirici iğnelerini olarak OPU gününü bekleyen var mı?
Bir de kızlar Ataşehir Memorial'a giden var mı?

Oy kuzumm cok az kalmiss pazaraa :)) bende p.tesi aksam yaptrcam galiba ya merkezden ogrenmek istemiyorum direk :KK43:( senin sonucun bana umut isigi olacakk insallahh bebislerimiz bizimledir.. Doldurulmusumda yok bir stresim bu ara ama vardr bir hayir diyorum bundada insallah guzel haberleri pes pese verelim
Ah canım inşallah sizleri de umutlandıracak bir sonuç olur inanki negatif olduğunda kendimi değil size Nasıl söyleyeceğimi düşündüm çünkü ben çok üzülüyorum negatiflerde
Allahım izin verdiyse tuttu ama nasip değilse de elden ne gelir
Tatlım sen de sakin ol olsun hiç daha ilerisini düşünme güzel düşün duaya devam yapacak başka neyimiz var ;)

Kızlar kaç gündür yazamadım. Dualarınız sayesinde 3 gün önce adet oldum. Böylece çok şükür tedaviye başladık.
Ben bugün 3. Puregon (225) iğnemi oldum. Benim gibi yumurta geliştirici iğnelerini olarak OPU gününü bekleyen var mı?

Allah kolaylık versin canım. Bende suan igne vurma asamasındayım. Cumartesı yine kontrolum var ozaman belli olur nesaman yumurta toplamı olucak.

Ben puregon 225 le oldum tedavimi hadi hayırlısı canım sağlıklı güzel yumurtaların olsun inşallah Allah tamamına erdirsin gayret kuvvet versin :dua:

Ah canım inşallah sizleri de umutlandıracak bir sonuç olur inanki negatif olduğunda kendimi değil size Nasıl söyleyeceğimi düşündüm çünkü ben çok üzülüyorum negatiflerde
Allahım izin verdiyse tuttu ama nasip değilse de elden ne gelir
Tatlım sen de sakin ol olsun hiç daha ilerisini düşünme güzel düşün duaya devam yapacak başka neyimiz var :KK66:
Aynen canim elimizden geleni yaptik takdir allahin.. Ama bu surecler cok zor hem maddi olarak hem manevi olarak. Daha catala oturmadan cocugu olan arkadaslarim var biz neleri astik soyle bakiyorumda. rabbime hep dua ediyorum bizim gbilere yardim et diye. Biz gercekten annenolmwk icin cok emek veriyoruz..

Ayy o da farklı bir duygudur sonuçta sana ait bisey senin olduğunu bilmek.Bu heyecanlari bende yasarim ins.Rabbim tez zamanda yavrularimiza kavuştursun bizi.Bide küçücük melegimizin resmi olacak çok güzel bisey bu

kizlar liste baslatalim mi hem bize hem de grubumuza yeni katilanlar icin kolaylik olur ne dersiniz

edacik82: Kanada, 33, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.

bu sekilde bilgilerinizi yazarsaniz hepsini bir arada toplayabiliriz. Tabiki zorunlu degil isteyenler yazabilir. sirf kolaylik olsun diye :)

Ayy o da farklı bir duygudur sonuçta sana ait bisey senin olduğunu bilmek.Bu heyecanlari bende yasarim ins.Rabbim tez zamanda yavrularimiza kavuştursun bizi.Bide küçücük melegimizin resmi olacak çok güzel bisey bu
Ay evet canım ultrasonda yerleştirme anını izleyeceksin zaten canlı canlı ben çok heyecanlıydım sonra işlem bitti bi baktım hemşire kağıdı bana uzatıyor ay öptüm onları inşallah sen de göreceksin o günleri ve inşallah birgün anne olacağız hepimiz :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

kizlar liste baslatalim mi hem bize hem de grubumuza yeni katilanlar icin kolaylik olur ne dersiniz

edacik82: Kanada, 33, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.

bu sekilde bilgilerinizi yazarsaniz hepsini bir arada toplayabiliriz. Tabiki zorunlu degil isteyenler yazabilir. sirf kolaylik olsun diye :)

28, almanya.
2. Tüp bebek denememiz. Suan igne vuruluyorum. :dua: İmsallah hersey yolunda giderse cumartesi belli olur nezaman yumurta toplamı islemi olucak. Allah herkese kolaylık versin :KK19::KK19:

Bencede guzel fikir canim olabilir unutmayiz hem

Back
X