Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim kac embriyo transfer edildi ve testi ne zaman yapicaksin onu yazabilir misin :)o zaman ben baslayim.. 26 yas ilk deneme sebepsiz inf transferin 6. Gunu :)
amin canim insallah insallah su listeyi boyle renkli renkli gormek nasip olsun hepimize insallah :)İnş bu listenin sonunda hepimize bebek bekliyor yazilir![]()
edacik82: Kanada, 33, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.
ANUR0052: Almanya, 28, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak.
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme, transfer yapildi (6. Gun)
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.
dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi, test 27 mayıs
İki tane transfer edildi canim test gunum 25 i ama erken yapabikirim dayanamayip :))canim kac embriyo transfer edildi ve testi ne zaman yapicaksin onu yazabilir misin :)
Himm anladim canimCanim ben kayseride degilim burda baska bi doktorum var ona takip icin gidiyorum medicanaya doktorum iyi insallah hamile kalirim ona devam ederim Allahim nasip ederse