- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Progestan canim, sanirim tutunma ignesi.
Ben o gneyi rutin olarak gun asiri yaptiriyom zaten canm yumurta toplamacan itibaren yapiyoruz
Eee iyi o zaman :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan canim, sanirim tutunma ignesi.
Ben o gneyi rutin olarak gun asiri yaptiriyom zaten canm yumurta toplamacan itibaren yapiyoruz
Tamm canim sagol bugunden itibaren başlayayim icmeyeCanım transfere kadar içeceksin. Adet olmadan da başlayabilirsin.
Maşaallah o aşamaya gelmişsin canım. Rabbim sonuna hayırlısıyla ulaştırsın inşaallah. Kistler inşaallah geçicidir de sonradan küçülür. Senin kaç tane yumurtan var?Kizlar doktordam geldim simdi. Pazartesi yumurta toplamı olacak sabah 6 bucuktaAmaaa kist olusmus iki tane 4 cm.. Buda bi sinav morelimi düsürmek istemiorum ama hayirlisi..
Saol canim. Allah razi olsun. 15 yumurta var dedi. Insallah kaliteleride iyi olur..Maşaallah o aşamaya gelmişsin canım. Rabbim sonuna hayırlısıyla ulaştırsın inşaallah. Kistler inşaallah geçicidir de sonradan küçülür. Senin kaç tane yumurtan var?
Hayırlı kandiller kızlar! Sabah doktor randevum vardı. Canım sıkıldı. Bugün tedavimin 5. günü, adetimin 6. günü. Doktorum, yumurta çaplarının 12,5 gibi olmasını bekliyordu. En büyüğü 10. Diğerleri 5, 6, 8 vb. Sayı olarak da solda hiç yumurta gözükmedi. Sağda da 5-6 tane. Daha önceki tedavimde toplamda en az 12ydi? Niye böyle oldu?Rabbim hayırlı olanı hepimiz için nasip etsin. Duadan başka elimizde ne var ki! Sizin bu dönemlerde kaç yumurtanız vardı? Sonra artıyor mu? Bilgilendirirseniz içimi çooook rahatlatacaksınız arkadaşlar.
Doktorum, endometrium kalınlığını da 5,4 olarak ölçtü. Çok ince değil mi sizce? Siz, sizin bu dönemlerdekini hatırlıyor musunuz? Kalınlık adet sonrası artıyor mu acaba?![]()
Teşekkür ederim arkadaşım. Ağzından bal damlıyor. İnşaallah öyle olur...Canimm bu arada hic canini sikma bende ayni soruni yasadim. Soradsn dozunu artirtdi dr ölece büyüdüler.
Stress yapma kendine. Daha önümüzdeki günlerde büyürler
Teşekkür ederim arkadaşım. Ağzından bal damlıyor. İnşaallah öyle olur...
Yok canım jelimvar 12 de onu sıkıp gidicem ama çok korkuyorum ya yoksa diyeMlkeffffffff hadi yaptin mi testi :)))
Canım kalınlık artar daha merak etme. İlaç dozlarında oynarlar. Takipler bunun için var. Yumurta sayısına takılma. Önemli olan kaliteli olması. Az yumurta isteniyor ama kalitesi artsın isteniyor. Moralini bozma sakın. İyiye gider herseyHayırlı kandiller kızlar! Sabah doktor randevum vardı. Canım sıkıldı. Bugün tedavimin 5. günü, adetimin 6. günü. Doktorum, yumurta çaplarının 12,5 gibi olmasını bekliyordu. En büyüğü 10. Diğerleri 5, 6, 8 vb. Sayı olarak da solda hiç yumurta gözükmedi. Sağda da 5-6 tane. Daha önceki tedavimde toplamda en az 12ydi? Niye böyle oldu?Rabbim hayırlı olanı hepimiz için nasip etsin. Duadan başka elimizde ne var ki! Sizin bu dönemlerde kaç yumurtanız vardı? Sonra artıyor mu? Bilgilendirirseniz içimi çooook rahatlatacaksınız arkadaşlar.
Doktorum, endometrium kalınlığını da 5,4 olarak ölçtü. Çok ince değil mi sizce? Siz, sizin bu dönemlerdekini hatırlıyor musunuz? Kalınlık adet sonrası artıyor mu acaba?![]()
Hayırlı kandiller kızlar! Sabah doktor randevum vardı. Canım sıkıldı. Bugün tedavimin 5. günü, adetimin 6. günü. Doktorum, yumurta çaplarının 12,5 gibi olmasını bekliyordu. En büyüğü 10. Diğerleri 5, 6, 8 vb. Sayı olarak da solda hiç yumurta gözükmedi. Sağda da 5-6 tane. Daha önceki tedavimde toplamda en az 12ydi? Niye böyle oldu?Rabbim hayırlı olanı hepimiz için nasip etsin. Duadan başka elimizde ne var ki! Sizin bu dönemlerde kaç yumurtanız vardı? Sonra artıyor mu? Bilgilendirirseniz içimi çooook rahatlatacaksınız arkadaşlar.
Bir kereden bisey olmaz ama ikinacagina tuvalete cikma bence ben oyle yapiyorum bakiyorum ki zorlanicam yapmiyorum hemen kayisi ve ilac takviye yapiyorum.Kızlar bugün transfer sonrası 5. Günüm size diyodum akşamdan beklemiş kayısı suyu için diye ben çok çıkıyorum diye tuvalete 2 gün içmedim affınıza sığınarak bugün çok zorlandım tuvalettebişey olmuşmudur bebişime
![]()
Birşey olmaz. Benim 2.denemede transfer süresinde ve sobrasinda hep kabızlığım oldu. İlk gün dahil. Anlatamayacağım şekilde. Ve hiçbir sıkıntı olmadı. Kızımı kucağıma aldım. Rahat ol .ama bol ilik su iç. İhmal etme.Kızlar bugün transfer sonrası 5. Günüm size diyodum akşamdan beklemiş kayısı suyu için diye ben çok çıkıyorum diye tuvalete 2 gün içmedim affınıza sığınarak bugün çok zorlandım tuvalettebişey olmuşmudur bebişime
![]()
Canim 2-3 gunJ jelibon3434 canim senin daha sonra oldu mu peki o sekilde lekelenme ? Insallah bu bebegimin tutunma isaretidir cok heyecanli ge stresliyim
canim korkma strese sokma kendini benim dr hemen kan testi yapti katlanmada guzel olunca tutnmaymis ama ynede ignemizi olalim dedi.J jelibon3434 canim senin daha sonra oldu mu peki o sekilde lekelenme ? Insallah bu bebegimin tutunma isaretidir cok heyecanli ge stresliyim
Moralimi bozmuştum ama düzelttiniz canlarıııımmmm.Canım kalınlık artar daha merak etme. İlaç dozlarında oynarlar. Takipler bunun için var. Yumurta sayısına takılma. Önemli olan kaliteli olması. Az yumurta isteniyor ama kalitesi artsın isteniyor. Moralini bozma sakın. İyiye gider hersey