2016 mayıs tüp bebek

Saolun kızlar tavsiyelerinizi deneyeceğim Kandil'iniz mübarek olsun Buarada bugun size bir dua söyleyeceğim. 2 rekat namaz kıldıktan sonra tesbihi elinize alın her bir boncuğuna 3 kulhuvallah bir Elham okuyalım. Sonra dua edelim. Bir hafız soyledi ben yapacagım nasipse sizede söylemek istedim. Rabbim bugünün hürmetine hayırlısını versin inşallah

Progestan iğneden bahsediyorsun galiba. O çok kötü ya. Memorialde hep transfer sonrası test sonucuna kadar veriyorlardı. Her iğneden ağlıyordum. Yanlış değilsem sabah akşamdı. Dayan canım. Hamileliğe hazırlıyor o iğneler. Ama cidden zor
Evet Can'ım o iğne. Allah razı olsun inşallah hayırlısı olur..

Ikiz hamilelik geciren arkadasim o igneyi doguma kadar kullandi kizlar.. Benim tavsiyemi bir deneyim derim ben bayagi rahatladim beze olusmuyor o sekilde isitinca

Yok canm olur mu oyle sey hic.. Bir kanama olan rahatsiz bir de olmayan allahim nasil bir stresteyiz:KK47: benimde bugun 8. Gunum benmde gece lekelenmem oldu o andan sonra uyuyamadim endiselendim adet oluyom sandim

Canim benimde 8 veya 9.gundu olmuştu nokta kadar bir kanama.hatta hic yerleşme kanamasidir diye dusunmemistim çünkü yerleşme çoktan olmustur dedim.adet gunumdu kesin olmadi dedim. Ama yerleşme kanamasiymis.senin oldu gibi hissediyorum inş mguzel sojuclarini alırız canim iciniferah tut az kaldi sonuca.rabbim yüzünü guldursun hepimizin

Arkadaşlar merhaba, hayırlı kandiller...
Bugün kontrolüm vardı endemetrium 7,8 olmuş, doktorum 8 ve üzeri iyi dedi. Çarşamba transferim olacak nasipse, sizce bu süreçte kalınlık artar mı?

Canim benimde 8 veya 9.gundu olmuştu nokta kadar bir kanama.hatta hic yerleşme kanamasidir diye dusunmemistim çünkü yerleşme çoktan olmustur dedim.adet gunumdu kesin olmadi dedim. Ama yerleşme kanamasiymis.senin oldu gibi hissediyorum inş mguzel sojuclarini alırız canim iciniferah tut az kaldi sonuca.rabbim yüzünü guldursun hepimizin
Canm tam kan gibi degildi zaten rengi bi tuhafti .. ondan sonra oyle birsey gelmdi ama kahverengi akintim oluyor su anda her wc ye gttigimde peceteye bulasacak kadar.. merkezimde normal dedi ama bakalim endiselendim ben insallah guzel bir seye isarettir bu.

Canm tam kan gibi degildi zaten rengi bi tuhafti .. ondan sonra oyle birsey gelmdi ama kahverengi akintim oluyor su anda her wc ye gttigimde peceteye bulasacak kadar.. merkezimde normal dedi ama bakalim endiselendim ben insallah guzel bir seye isarettir bu.
Guzel guzel :))) sende ki belirtiler ayni ben :))

Brnimde öyleydi kan gibi bile değil bu ne simdi demistim hatta hemen esime göstermiştim :-D

Hayırlı kandiller kızlar! Sabah doktor randevum vardı. Canım sıkıldı. Bugün tedavimin 5. günü, adetimin 6. günü. Doktorum, yumurta çaplarının 12,5 gibi olmasını bekliyordu. En büyüğü 10. Diğerleri 5, 6, 8 vb. Sayı olarak da solda hiç yumurta gözükmedi. Sağda da 5-6 tane. Daha önceki tedavimde toplamda en az 12ydi? Niye böyle oldu?:KK43: Rabbim hayırlı olanı hepimiz için nasip etsin. Duadan başka elimizde ne var ki! Sizin bu dönemlerde kaç yumurtanız vardı? Sonra artıyor mu? Bilgilendirirseniz içimi çooook rahatlatacaksınız arkadaşlar.
Doktorum, endometrium kalınlığını da 5,4 olarak ölçtü. Çok ince değil mi sizce? Siz, sizin bu dönemlerdekini hatırlıyor musunuz? Kalınlık adet sonrası artıyor mu acaba?:110:

Back
X