Pazartesi kan tahliline gidecem test gunumu iki gun geriye cektiler bu lekelenme nedeniyleeGuzel guzel :))) sende ki belirtiler ayni ben :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi kan tahliline gidecem test gunumu iki gun geriye cektiler bu lekelenme nedeniyleeGuzel guzel :))) sende ki belirtiler ayni ben :))
Çift di ama tek gibi görünüyorSüper canım gözünaydın, tek embriyomuydu senin çift mi
Amin inşallah canlar0
Gözün aydin hayırlı olsun canim a.guzel bir sonuc inş katlanarak artar degerin
Allahım hayırlısını nasip etsin canımÇift di ama tek gibi görünüyor
süper, teşekkür ederimpeki nar suyu içsem mi acaba ben de
Sağol canim hepimiz görürüz inşallah bu rakamlarıAyyy tebrikler canimmm cok sevindimmhayirli olsunnn
Kacinci gun embriyosu ?Transferin 7. Günü bugün idrar testi yaptim negatif moralim bozuldu
Pazartesi kan tahliline gidecem test gunumu iki gun geriye cektiler bu lekelenme nedeniylee
Moralini bozma bende yapmıştım çıkmadı ama bugün kanda çıktı moralini bozmaTransferin 7. Günü bugün idrar testi yaptim negatif moralim bozuldu
Çift di ama tek gibi görünüyor
5.günKacinci gun embriyosu ?
Icimden bir ses bebislerimin ikiside seninle diyor insallah tutunmayi basarir yavrularim belliki bunlar tutunma emaresi..Super ist erknden ogrenicez, lekelenmeden korkma normal.
Keske banada gelse o sesler bisey hissetmiyorum sinir oluyorum.Icimden bir ses bebislerimin ikiside seninle diyor insallah tutunmayi basarir yavrularim belliki bunlar tutunma emaresi..
Idrar da cikmasi cok zor canim.. Ben sey bile duydum hatta idrar testinden bir saat sonra fln ikinci cizgi cikanlar testini atma canim bir bak biraz sure gecince
Totem yapiyorumm canimm :)) ay seninkiler bariz ikiz canim neyi dusunuyon o deger tek cocukda cikmaz oyleeKeske banada gelse o sesler bisey hissetmiyorum sinir oluyorum.
yaa bak bu iyi haber inşallah bende kanda pozitif sonuç alirimMoralini bozma bende yapmıştım çıkmadı ama bugün kanda çıktı moralini bozma
Öyle yapayim bir umut cikar belkiIdrar da cikmasi cok zor canim.. Ben sey bile duydum hatta idrar testinden bir saat sonra fln ikinci cizgi cikanlar testini atma canim bir bak biraz sure gecince