Gonal f 225 IU ile başladım 3 gün sonra 300 IU devam ettimCanım sen nerde tedavi görüyorsun bana çok az geldi belki de vücuda göre degisiyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gonal f 225 IU ile başladım 3 gün sonra 300 IU devam ettimCanım sen nerde tedavi görüyorsun bana çok az geldi belki de vücuda göre degisiyordur
Hatim yapıyorum inşallah 150 Sayfam kaldı hepiniz duamdasınız Rabbim kucağımızı boş gözümüzü yaş bırakmasın inşallah olmayacaksa da üzülmek yok tabi YA ZAMANI DEĞİL YADA HAYIRLI DEĞİLDİR ... ( RABBİM İNŞALLAH EN HAYIRLISI VE TAM ZAMANIDIR İNŞALLAH )AMİİİİN. ..Duadan baska siginagimiz yok Allah yardimcimiz olsun.bol bol meryem suresini okuyalim.stres yok umit ve dua var.kimseye bisey aciklama zorunda hissetmek yok sabirla bekleyip yolumuza devam edelim birbirimizi tanimadan dua ediyoruz Rabbim bizimde kucaklarimizi doldurur insallah.Ol der ve olur amin
Baya arastirdim arzu hanimi hep olumlu seylet duydum bakalim yasmin kullanıyorum bu ay 5 tame kaldi adetin 3Arzu yurci hanim.cok memnunum doktorumdan cok sicak kanli ve elinden geleni yapiyor takdir Allahin doktorlar sebep ama yinede en iyisini bulmaya calisiyoruz iste.seninde tedavin hayirli olsun canim
Insallah Kuzucum ya zamanda geçmek bilmiyor midemde kramplar kelebekler var
Rabbim gönlüne göre versin canım yaz mutlakaAyyyyyy yeter ki olsun ben o kramplarada o kelebejlere de o strese de razıyım yarın şu pozitifi bi göreyim hayırlısıyla normal artışını da göreyim sırtımdan ağır. Bu yük kalkacak ınan saatler var daha şükür rabbime yine de
Ne güzel Rabbim o duyguyu yaşatmış sana bundan sonra da gönlüne göre olsun inşallahSelamun aleykum arkadaşlar ben de bu topige ilk defa yaziyorum 8 yasinda doğal yollarla olan bir oğlum var uzun zamandır ona bir kardeş düşünüyoruz ama kismet olmadi bir dizi tedavi sonucu bizde artik tüp bebek denemeye karar verdik şubatta basladik tedaviye martta ilk transferim oldu ama sonuç negatif 6 tane dondurulmuş embriyon vardi ve dun iki tanesi transfer edildi 10 gün sonra test yaptircam hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
Selamun aleykum arkadaşlar ben de bu topige ilk defa yaziyorum 8 yasinda doğal yollarla olan bir oğlum var uzun zamandır ona bir kardeş düşünüyoruz ama kismet olmadi bir dizi tedavi sonucu bizde artik tüp bebek denemeye karar verdik şubatta basladik tedaviye martta ilk transferim oldu ama sonuç negatif 6 tane dondurulmuş embriyon vardi ve dun iki tanesi transfer edildi 10 gün sonra test yaptircam hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
Rabbim gönlüne göre versin canım yaz mutlaka
Aile hekiminde de öyle mi oluyor yoksa ben öğleden sonraya diye biliyorumSabah erkenden git ver :)) iki saate cikiyor zaten bizide cok bekletmemis olursun :)
Hemen mi cikicakmis ben öğleden sonra alınıyor diye biliom aile hekimine gorunucem napim hastaneye mi gideyimmSabah erkenden git ver :)) iki saate cikiyor zaten bizide cok bekletmemis olursun :)
Gelismeleri yazarim firsat buldukca hepinizi Rabbime emanet ediyorum simdi kuran okuycam hepimize dua edicem insallah.karanlik gecede kapkara tasin ustundeki siyah karincanin ayak izini goren Rabbim bizimde avuclarimizi acip dua ettigimizi gorur elbet bizede merhamet eder Ol der ve olur.Dua ile canlarim...
Hayırlı geceler arkadaşlar;
Çoook bunaldım, çok. Ve kimse anlamıyor ruh hâlimi. En yakınımdakiler bile.
Sizleri meşgul etmeyeyim diye yazmıyordum ama...
Martta tedavi oldum, daha önce yazmıştım. Tam yumurta toplanacağı gün yumurtalıklarım fazla ilaç kullanımından ötürü hareketlenip, dönmüştü. Veee folikül dönmesi yaşandı. Acil ameliyatla birlikte onca emek heba oldu. O ay öyle geçti. Doktor nisanda dinlen mayısta başlayalım dedi. Hatta topiki de heyecandan duramayıp nisan sonuna doğru ben açmıştım. Fakat kullandığım ilaçlardan dolayı mayısta hala adet olamadım. Birkaç gün daha gecikirse tedavi Ramazan'a rastlayacağı için başlayamam. Sonraki ay da bayram tatili, yıllık izin, memleket ziyareti derken öyle geçecek. Ve ben şubattan beri neredeyse 5-6 ay hala tüp bebek denemesi için gün sayıyor olacağım.
Velhasıl adet olup tedaviye başlamam son birkaç günlük fırsatım var. Dua eder misin lütfen?
Kızlar ben sitede yeniyim ve mayıs ayında yarın itibariyle tüp bebek deniyeceğim daha önce deneyen arkadaslar işlemler nasıl yapılıyor ilaçların yan etkisi cok oluyormu uyutarak mı yapılıyor daha önce aşılama denedim 1 defa pıregon kullnmştm düşük doz 37,5 iki ymrtm olustu ama tutmadı![]()
Evet bende açıkcası korkabilirim çevremde herkes sıkıntı cekmeden bebel sahibi olduğu için halimden anlayan bir arkadasım yok veya içimi dökebileceğim bu site cok güzelmiş:) yarın ilaclara başlancak sanırım 28 yaşındayım 2,5 senedir çift çiZgi göremedimHoşgeldin
Benden daha tecrübeli arkadaşlar var ama şöyle söyleyeyim çok şükür bin şükür hiç yan etkisi yaşamıyorum dilimi ısırayım yumurta toplamada benim doktorum uyutacam seni korkma korkulacak birşey değil dedi kendisine güvendiğim için rahatlamaya çalışıyorum ki tek korktuğum nokta bilincimin olmayacak oluşu
Hemen mi cikicakmis ben öğleden sonra alınıyor diye biliom aile hekimine gorunucem napim hastaneye mi gideyimm
Evet bende açıkcası korkabilirim çevremde herkes sıkıntı cekmeden bebel sahibi olduğu için halimden anlayan bir arkadasım yok veya içimi dökebileceğim bu site cok güzelmiş:) yarın ilaclara başlancak sanırım 28 yaşındayım 2,5 senedir çift çiZgi göremedim
Evet:)) inşallah hepimiZ güzel snçlar alırız :))Korkmanizi gerektirecek bir durum yok ameliyat degil soncta minicik bir anestezi o kadar
Canım inşallah poZitifi görürsün mübarek üç aylardayız bu ay bu zahmete giren girecek olan tüm herkese rabbim yardımcı olsun inşallahSalı günü transfer yapıldı 22 Mayıs Pazartesi test yaptırıcam inşallah çok korkuyorum negatif sonuç almaktan