Anliyorum canm ama 12 erken degil bende 12 de yaptrcam daha once yapamam heralde bendeHaklısın , erken yapmak istiyorum ama sonucundan korkuyorum anlarsınız beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anliyorum canm ama 12 erken degil bende 12 de yaptrcam daha once yapamam heralde bendeHaklısın , erken yapmak istiyorum ama sonucundan korkuyorum anlarsınız beni
ben çok kararsızım :S tek mi çift mi diye düşünmekten kendimi yiyeceğimBenim cift canim
Geç olsun da bizim olsun inşallahAmin Canım .Bazılarının 2. Gun transferi bile tutuyor Allah ım ol dedıkten sonra olur buna cok inanıyorum. Ben de ayın 10 ununda transfer oldum ,15.gun oluyor ayın 25 i neden o kadar gec Tarıh verdı bilemıyorum .aslında 10 gun sonra net belli oluyor hatta 7-8 . Günde bile belli oluyor ama cok erken o tarihler , dediğin gibi erken yapmayalım
Benim de iki tane canım açıkçası karar vermek zor olmadı biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz gerisi nasipten öteye geçmiyor hakkında hayırlısı olsun hepimiz içinDogru soyluyorsun canimm ama bu stres cok farkliymiss insallah sana da az kaldii hem gusel bir bekleyis hem de streslii
Teknik olarak hamilesin canııım bu bile çok güzel inşallah şimdi yerini sevmiş annesine tutunmuştur hadi hayırlı olsunCanlarım 1. Kalite 5. Gün embriyosu 1 tanealdım geldim
10 gün sonra test yapcam
dr dedi ,hadi bakalım ....
inşallah canım alahım kimsenin kucağını boş bırakmasın5.gun emriyosu 2 tane konuldu gerisi allaha kaldı Rabbim verirse olur inşallah
orası öyle arkadaşım, herşey nasip amin, hepimizin gönlüne göre olsun inşallahBenim de iki tane canım açıkçası karar vermek zor olmadı biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz gerisi nasipten öteye geçmiyor hakkında hayırlısı olsun hepimiz için![]()
İnşallah canım senin transferin ne zaman nasipse?orası öyle arkadaşım, herşey nasip amin, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Canım eşimin işi çok yoğun ikiİnşallah canım senin transferin ne zaman nasipse?
Eşinle dr unla konuş canım en çok da sen ne istiyorsun o da çok önemli. Tabiki ikiz zordur bir Bebek bile zor Kendinde o gücü bulacağına inanıyorsan bence iki güzel olur![]()
ayın 24-30 arası olacak dedi doktorum, dondurulmuşlarım var. Doktorum bize bıraktı tercihi, ancak ben korkuyorum, eşimin işi yoğun, evliliğimizi etkilemesinden korkuyorumİnşallah canım senin transferin ne zaman nasipse?
Eşinle dr unla konuş canım en çok da sen ne istiyorsun o da çok önemli. Tabiki ikiz zordur bir Bebek bile zor Kendinde o gücü bulacağına inanıyorsan bence iki güzel olur![]()
Canım moralini bozma, gelişirler daha, kaçıncı günündesin kiMerhabs Arkadaslar, bugün kontrolum vardi, acikcasi yine mutlu cikamadim. Morelim düstü yine. Yumurtaliklarim gelismemis pek 11-12 mm deler suan. Ilk tüp bebek denememde bu zamanlarda 17mm deydi. Anlamiorum. Güzel düsünerek basladim bu tedaviye. lütfen dualarinizda benide unutmayin. Persembe yine kontrolum var. Bakalim ozaman ne olcak. Herkesin hayirli haberlerini bekliorum insallah. Allaha emanetsiniz
Canım moralini bozma, gelişirler daha, kaçıncı günündesin ki
13. günümdeyim canim[/QU
ilacını değiştirirmedi mi doktorun, dozajını falan,
Canim moralini yuksek tut biraz daha kullanirsin ilac insallah buyurlerr moral cok onemli bak bu surectee4 gün önce cogaltti ama o günden bu yana pek gelismemis..
Doktorum bana sormadi bil tek mi cift mi diye :)) transfer gunu kalitelerine gore karar verildi ikiside kaliteliydi.. Bence nasipten ote yol yok canim tek olacagi varsa iki koysanda olur yani. İkiz olursada rabbim ona gore kolayligini verr dye dusunuyorum acikcasi ben hic nenolur dye dusunmedim uc tane embriyom olsaydida ucunude koysalardida fikir beyan edemezdim heralde.. Hayirlisi der gecerdim. Bunda evlat hasretiminde payi buyuk tabi o yuzdn hep hayirlisini dile canim. Benim hic dondurulmusum yok mesela eger fazla embriyom olsaydi acaba o degilde digerini koysa daha mi iyi diye yerdim kendimi biliyorum ama iki embriyom oldu ve baska sansim yoktu. Hayirlisi yani canim insalllah dua et bol bol rabbim hayirli olana yonlendirsin insallahCanım eşimin işi çok yoğun iki
ayın 24-30 arası olacak dedi doktorum, dondurulmuşlarım var. Doktorum bize bıraktı tercihi, ancak ben korkuyorum, eşimin işi yoğun, evliliğimizi etkilemesinden korkuyorum