2016 mayıs tüp bebek

Merhaba herkese bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır üyeyim ama aktif katılmamıştım hep fikir sahibi olmak için okuyor bazen rahatlıyor bazende karamsarlaşıyordum. Dün sabah 10da iki tane 5.gün embriyo transferim yapıldı bu ilk tüp bebek denememiz dualarınıza ihtiyacım var Allah hepimizin kucağını doldursun çok heyecanlıyım

Kızlar bende ümitliydim olur diye perşembe günü eşim ameliyat oldu mikro tese tam 5 saat sürdü kafayı yiyodum az kalsın cuma günü eşimden hiç sperm bulamadılar benden de toplamadılar bi akrabamız var çapa da oda sıkılma dedi 15 gün sonra pataloji sonucunu bekleyin dediler bakalım çıkarsa ona göre hareket edicez nasip kısmet herşey Rabbim ne derse onu yaşarız ve biz doktor kurbanıyız açıkçası çapa gibi bi yer 3 sene önce eşimde sperm varmış ama dondurmamışlar olur normal yolla diye eşimin yumurtalıkları karnından anca kasıklara kadar inmiş sonra ufalmış sağdakini almışlar zaten ameliyat çok ağır gecmiş olursa olur olmazsa Allah'tan ümit kesilmez.
Canim su keci boynuzunu deneseniz baya kiside okudum erkek spermine cok iyi geliyormus.

Merhaba herkese bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır üyeyim ama aktif katılmamıştım hep fikir sahibi olmak için okuyor bazen rahatlıyor bazende karamsarlaşıyordum. Dün sabah 10da iki tane 5.gün embriyo transferim yapıldı bu ilk tüp bebek denememiz dualarınıza ihtiyacım var Allah hepimizin kucağını doldursun çok heyecanlıyım
Hayirli olsun insallah simsiki tutunsunlar ))

Rica ederim canım amacımız birbirimize yardımcı olmak tekrar yazman iyi oldu aslında çok aralarda kaldı herkes görsün yeniden. Çünkü rahim i kalınlaştırıyor ve transfer gününden itibaren içilmiyor canım. Lucrin yumurtaları baskılıo ve çatlamasını önlüyor ama benim dondurulmuş olacak ya ondan yumurtalar büyümesin, çatlamasın diye herhalde.
Erkenden uyandim 9da a101 de olayim sanki herkes nar suyuna kosacak:)
Ben ilk kez baslicam tedaviye o yuzden 3.gunu çağırdı demek farkli ikimizin tedavisi insallah pozitifleri görürüz

Kizlar adet gününden opuya kadar baska neler yenip içilmesini tavsiye edersiniz faydali olacak incir mi iyi geliyordu

Erkenden uyandim 9da a101 de olayim sanki herkes nar suyuna kosacak:)
Ben ilk kez baslicam tedaviye o yuzden 3.gunu çağırdı demek farkli ikimizin tedavisi insallah pozitifleri görürüz
Ben daha gitmedim birinde yoksa ötekinde bulurum diye. Bende adetin 3. Günü gitcem canım herkeste böyle. O rutin muayene ve ilaçlar , iğneler falan veriolar

Ay kizlar ruyamda negatif sonuc aldihimi gordum etkisinden kurtulamadim hala bu sabah cok uzgun uyandim :((

Ay kizlar ruyamda negatif sonuc aldihimi gordum etkisinden kurtulamadim hala bu sabah cok uzgun uyandim :KK43:(
Rüyalar tersine çıkarmış canım sen bol bol bebişlerini sev,konuş onlarla ,hep dua et. İnşallahhhhhhh sımsıkı tutunmuşlardır annelerine :anneadayı::KK46::KK46:

Rüyalar tersine çıkarmış canım sen bol bol bebişlerini sev,konuş onlarla ,hep dua et. İnşallahhhhhhh sımsıkı tutunmuşlardır annelerine :anneadayı::KK46::KK46:
İnsallah canim ruyadi bile cok kotuydu :(( insallah pozitifi gorururz bebisler tutunmustr insallah

sagol canim cevapladigin icin bugun artik o sekilde denicem yatarak yapamadim
Onemli degil canim ama kendini sartlama sakin tedavi surecinde bir suru seyden geciyorsun sonunda aa bunuda yaptim diyorsun. Ben catala oturmaktan dahi korkardr fitilden ilk korkark attim ama gordumki can yakan bisey yok sende boyle dusun

Back
X