- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Heyecanla bekliyormİnşallah ben gelicem 21 de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanla bekliyormİnşallah ben gelicem 21 de
bilgiler geldikce paylasiyorum canim :)Ellerine sağlık liste çok güzel ama topiğimizin hamişinide ekle olur mu![]()
Ayy Hulyos bana sen hamilesin gibi geliyor :)) hadi nsallah.Bilmiyorum yaa icim bunaliyo her wc ye gttihimde kan gorcem dye korkuyorum( su test gunu gelseydi bi atlatsaydik
Jeliboncum topigimizin hamisi olarak bilgilerini verde listeye ekleyelim siftah senden bereketi Allahtan olsunAyy Hulyos bana sen hamilesin gibi geliyor :)) hadi nsallah.
Bahceci tup merkezi sperm hareketsizligi 5.gun blast cift embriyo veeeee hamile :)) allahim insallah tamamina erdirir :)))canim bilgilerini ver seni de paylasalim ki listemizde ki hamis sayisi artsin istersen :) tabiki istersen :)
Merhaba ben yeni üye oldum. Benim de transferim gerçekleşti sonucu bekliyorum. sizler kacinci gün test yapiyosunuz onu sormak istedim. Doktorum 15. Gün istedi bana biraz geç geldi de :)
Ayy agzindan bal damliyor canmm insallahhh :)) icine mi dogdu neden oyle dedinn kii:))Ayy Hulyos bana sen hamilesin gibi geliyor :)) hadi nsallah.
ne demek canim. kronolojik olarakta duzenledim. siftah senden insallah :)
Oyle hissettm ne bileyim insallah yanilmicam :)))Ayy agzindan bal damliyor canmm insallahhh :)) icine mi dogdu neden oyle dedinn kii:))
ekledim canim cok sagol! insallah hepimize ugurlu gelicek. senin ilk ultrason ne zaman canim?Bereketli olur insallah![]()
32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu. . Transfer inşallah hazirantup bebek kardesligi
Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis
Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis
Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis
dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi, test 27 Mayıs
edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.
ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak.
Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor.
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.![]()
İnsallahh canimmm insallahhOyle hissettm ne bileyim insallah yanilmicam :)))
27 mayis insallah kalp atisinida duyariz beklemek cok zor.Ilk denememde de hamileydim ama maalesef dis gebelik oldu ve bir tupum alindi o yuzden cok korkuyorumekledim canim cok sagol! insallah hepimize ugurlu gelicek. senin ilk ultrason ne zaman canim?
Yaa canim hic bahsetmemistinn bilmiyodum benn27 mayis insallah kalp atisinida duyariz beklemek cok zor.Ilk denememde de hamileydim ama maalesef dis gebelik oldu ve bir tupum alindi o yuzden cok korkuyorum![]()
Yaa canim hic bahsetmemistinn bilmiyodum benn( insallah oyle birsey olmaz canm icini ferah tut.. Tut bebek de dis gebelik orani cok dusuk olur normalde ama allahin takdiri iste hayirlisi hakkinda canm