- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
kızlar benimde yarın 5. günüm olucak ama kasıklarımda ağrım var bide arada bel ağrım oluyo
Cok normal merak etme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benimde yarın 5. günüm olucak ama kasıklarımda ağrım var bide arada bel ağrım oluyo
Bol yogurt ayran da fena gaz yapar ama :))))Canim kefir icebiliyorsan mutlaka ic. Icindeki probiyotik bakteriler cok rahatlatir seni. Ya da yapamazsan bol bol yogurt ye, ayran ic canim. Faydasini gorursun.
Bahçeci fulya da tedavi görenler fiyatlar nasıl orda?
Benim doktorum güvenç bey
yogurt ayran gaz yapmaz canim sut gaz yapar icinde ki laktozdan dolayi. Yogurt ve kefir fermantasyon urunu oldugu icin bakteriler o laktozu parcaliyor. Ben de laktoz intoleransi var ondan sut icemem ama yogurt kefir ayran da hic gaz olmuyorBol yogurt ayran da fena gaz yapar ama :))))
yogurt ayran gaz yapmaz canim sut gaz yapar icinde ki laktozdan dolayi. Yogurt ve kefir fermantasyon urunu oldugu icin bakteriler o laktozu parcaliyor. Ben de laktoz intoleransi var ondan sut icemem ama yogurt kefir ayran da hic gaz olmuyor![]()
Kefiri çok severim yoğurt sofradan hiç eksik olmaz ama benim bağırsaklar çok uyanık hemen bağışıklık kazanıyor bi süre sonra çok nazlılar ya da uyuzCanim kefir icebiliyorsan mutlaka ic. Icindeki probiyotik bakteriler cok rahatlatir seni. Ya da yapamazsan bol bol yogurt ye, ayran ic canim. Faydasini gorursun.
Bizim bağırsaklar çeşit çıktı ayol :)))))Bol yogurt ayran da fena gaz yapar ama :))))
Kaç yumurta toplandı canım hadi hayırlısı inşallah ohss değilsindir bol su iç tuzdan uzak dur. Çok yumurta olunca oluyor genelde ohssbeni de ekleyin
yas 32 ankara hrs hastanesi bize bir tani konulmadi ama sebepsiz infertilite diyorum ben
opu oldu transfer gununu bekliyor
kendini ohss zannediyor![]()
Belim ağrıyor diye göbek atacağım bu sabah :))) belirti delisiyimBana yogurt felaket gaz yapiyor canim.Sutu bende laktozsuz iciyorum aksi halde davul gibi sisiyor karnim.
Tatlım günaydın, kabızlığın çaresi çok basit, kahverengi kayısılardan 3 tane sini akşamdan 1 şişe içme suyunun içğne koy sabah ilk içececeğin su bu olsun , gün içinde suyu bitir şişen kayısılarıda ye , geçmiş olsun ....Ay kızlar madem herşeyi paylaşıyoruz ayıp falan yok
ya bişey sorucam kabız olmamak için şimdi ne yapıyorsun acaba canım.
Benim çocukluğumdan beri kronik bi durum
Tüp tedavime başlarken çok dikkat ettim ve hiç olmadım ama bugüne kadar
Bağırsaklarım çok ilginç hemen bağışıklık kazanıyor yaptığım şeylere
Kuru kayısı incir erik armut kivi ananas hergün bunları yiyorum ve boooool su 3 lt falan ama kâr etmedi yine oldum galiba çok korkuyorum ya![]()
Hahaha guldurdun beni vallahiii hepimizz ayni moddayiz vallahiBelim ağrıyor diye göbek atacağım bu sabah :))) belirti delisiyim:)
:))))Belim ağrıyor diye göbek atacağım bu sabah :))) belirti delisiyim:)
Günaydın kızlarbende lucrin iğneme başladım iğneleri özlemişim onu farkettim
Rabbim bu mübarek cuma hürmetine hepimizin gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah. Herkese hayırlı cumalar
![]()
Tatlım günaydın, kabızlığın çaresi çok basit, kahverengi kayısılardan 3 tane sini akşamdan 1 şişe içme suyunun içğne koy sabah ilk içececeğin su bu olsun , gün içinde suyu bitir şişen kayısılarıda ye , geçmiş olsun ....
Ama ağrıyor yaniHahaha guldurdun beni vallahiii hepimizz ayni moddayiz vallahi![]()
Günaydın canım vallahi mübarek günleri ayları hiç kaçırmıyor senin tedavin inşallah çooook güzel olur bu kez ve bebiş ya da bebişler gelir kucağını doldururGünaydın kızlarbende lucrin iğneme başladım iğneleri özlemişim onu farkettim
Rabbim bu mübarek cuma hürmetine hepimizin gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah. Herkese hayırlı cumalar
![]()