2016 mayıs tüp bebek

Merhaba kızlar yarın sabah benimde kontrolum var bakalım belli olur yumurta toplamı nezaman. Bugün siddetli sag kasıklarm agrıo nerdeyse yürümede zorluk cekiyorum yaa. Bnm gibi olanlar varmı. İnsallah kalitelidir hepsi :dua::dua:

İnşallah canım benimde kasiklarimda agri var yarin akşam catlatma ignemi yapacam bugün yürüyüş e gittim hatta daha çok agri oldu korktum bu defada kendiliğinden çatlar da Allah korusun

İnşallah canım benimde kasiklarimda agri var yarin akşam catlatma ignemi yapacam bugün yürüyüş e gittim hatta daha çok agri oldu korktum bu defada kendiliğinden çatlar da Allah korusun

Aman allah göstermesin canım. Bende cok korkuorum. Allahım bütün emeklerımizi bosa cıkarmasın. Hep bı korku oluo biseler yolunda gitmicek diye. Uzanınca iyim ama kalktıgım an baslıo. Amaa sonu güzel olsunda herseye razıyız

Aman allah göstermesin canım. Bende cok korkuorum. Allahım bütün emeklerımizi bosa cıkarmasın. Hep bı korku oluo biseler yolunda gitmicek diye. Uzanınca iyim ama kalktıgım an baslıo. Amaa sonu güzel olsunda herseye razıyız
Boşuna panik yapmayın bence onlar yumurtalar artık büyüdü ve çatlamak istiyorlar ondan oluyo normal bende de oldu.

Kizlar lavoboya gittihimde vok az koyu renkte bir kan geldi cok korkuyorum boyle birsey yasayan var mi

Kızlar bir şeyi merak ediyorum.3.gün embriyosunun tutacağını nasıl anliyorlar?yaniBenim mesela 3.gunde 16 iken ve iyi kalitede . 5.gunde 3 tane kalmasi biraz kafami karistirdi yani 3.günde birazı dondurulup diğerlerini 5.güne kadar takip edilebilir di değilmi.En azından baya secenegim olurdu.çünkü 3 ncu gün embriyosu tutanlar çok fazla.
Benim de 20 yumurtam toplanmıştı 8i olgun 7si dollenmisti ve 3. Güne ulasmisti. Fakat 5. Güne 2 tanesi gelebilir ve onlar da transfer edildi.
3. gün en azından iki tanesini dondurmadiklarina çok kızmistim.çünkü sonuçta bu tedavi kolay bir tedavi değil yaşayan bilir.doktorlar için kolay olabilir ama gerçekten zor.ben belki bir daha yaptiramayacağım ne bileyim Allah hayırlısını versin :KK51:

Kizlar lavoboya gittihimde vok az koyu renkte bir kan geldi cok korkuyorum boyle birsey yasayan var mi
Canım korkma bebek tutunmuş olduğu için olabilir. İlaç aldığımız için adet olmazsın. İçini ferah tut. Bende olmadı ama olanları okumuştum. Rahat ol.

Canım korkma bebek tutunmuş olduğu için olabilir. İlaç aldığımız için adet olmazsın. İçini ferah tut. Bende olmadı ama olanları okumuştum. Rahat ol.
Sagol canim cevabin icin:( onu gordugumden beri uyuyamadim gece cok korktum. Simdi merkezimi aradim yerlesme kanamasi olabilcegini soyledi.. Insallah oyledir su anda devam etmiyor sukur

Sagol canim cevabin icin:KK43: onu gordugumden beri uyuyamadim gece cok korktum. Simdi merkezimi aradim yerlesme kanamasi olabilcegini soyledi.. Insallah oyledir su anda devam etmiyor sukur
Bence de yerleşme kanaması. Rabbim hayırlı pozitif haberlerini vermeyi nasip etsin. Pozitif düşün pozitif olsun herşey Allahın izniyle

Bence de yerleşme kanaması. Rabbim hayırlı pozitif haberlerini vermeyi nasip etsin. Pozitif düşün pozitif olsun herşey Allahın izniyle
Insllah canim hepimiz insallah gorururz o pozitifi.. Normalde test gunum carsambayfi ama
Pazartesi gel dediler simdi arayinca degerine bakalim dediler 10. Gun oluyor o gun :((

Sagol canim cevabin icin:KK43: onu gordugumden beri uyuyamadim gece cok korktum. Simdi merkezimi aradim yerlesme kanamasi olabilcegini soyledi.. Insallah oyledir su anda devam etmiyor sukur

Hulyacim 7.gun bende de kahverengi lekelenme oldu kan degil ama merkezim hemen cagirip igne yapti canim riske atmamak icin 3 gun sonra tekrarladim igneyi.

Kızlar gunaydinlar hayirli kandiller a101 den aldım nar suyunu 4 sise adetimle mi icmeye baslasam

Insllah canim hepimiz insallah gorururz o pozitifi.. Normalde test gunum carsambayfi ama
Pazartesi gel dediler simdi arayinca degerine bakalim dediler 10. Gun oluyor o gun :KK43:(
Bence pozitif çıkacak inşallah. Bu sekilde okuduklarım pozitif ti. Merkez çağırır test yapmaya. Erken test dedin durdun bak erkenden yapacan:))) merak etme canım büyük bir ihtimalle güzel bir sonuç alacaksin

Bence pozitif çıkacak inşallah. Bu sekilde okuduklarım pozitif ti. Merkez çağırır test yapmaya. Erken test dedin durdun bak erkenden yapacan:))) merak etme canım büyük bir ihtimalle güzel bir sonuç alacaksin
Insallahhh canmm yasadigim korkuyu anlatamam inan geceden beri uyuyamadim korkudan adet oldum diye cok korktum:( normalde adetime bir hafta kadar var ama dedim erken mi geliyor acaba

Back
X