2016 mayıs tüp bebek

Ya hemşerim bak görüyo musun :KK66: gerçi ben Eskişehirli anne Muğlalı babanın çocuğuyum ama Balıkesir'de büyüdüm eşim de Balıkesirli çok da seviyorum burayı canım sen buralı mısın
98den beri Balıkesir deyim canım buralı olduk artık annemde buralı şimdi okudum bende bursa acıbadem de şahin beye tedavi oldum umut oldun bana

98den beri Balıkesir deyim canım buralı olduk artık annemde buralı şimdi okudum bende bursa acıbadem de şahin beye tedavi oldum umut oldun bana
Evet bizim dr da Şahin Bey'di çok yoğun çok hastası var endişeliydim ama takdir Allah'ın canım inşallah hayırlısı ile pozitif olur sen de yolu yarıladın test için öyle hatırlıyorum dimi

Ya hemşerim bak görüyo musun :KK66: gerçi ben Eskişehirli anne Muğlalı babanın çocuğuyum ama Balıkesir'de büyüdüm eşim de Balıkesirli çok da seviyorum burayı canım sen buralı mısın
Ka
Evet bizim dr da Şahin Bey'di çok yoğun çok hastası var endişeliydim ama takdir Allah'ın canım inşallah hayırlısı ile pozitif olur sen de yolu yarıladın test için öyle hatırlıyorum dimi
Evet canım ayın 30u test günüm hayırlısı olur inşallah hiç bi belirtim yok iğnelerdendir biraz zor yürüyorum ara ara o kadar biraz toparlanalım tanışmayı çok isterim dün acilde bi bayanla tanıştım oda şahin beyin hastasıymış iğne sırasındaydı onunda 30nda inşallah sımsıkı tutunsun minikler uyuyamıyorum heycandan.. İlk gün tuvalete hemen kalktım diye çok üzüldüm bişey olmamıştır dimi

Ka

Evet canım ayın 30u test günüm hayırlısı olur inşallah hiç bi belirtim yok iğnelerdendir biraz zor yürüyorum ara ara o kadar biraz toparlanalım tanışmayı çok isterim dün acilde bi bayanla tanıştım oda şahin beyin hastasıymış iğne sırasındaydı onunda 30nda inşallah sımsıkı tutunsun minikler uyuyamıyorum heycandan.. İlk gün tuvalete hemen kalktım diye çok üzüldüm bişey olmamıştır dimi
Canim bu ayaga kalkma olayini netten ben baya arastirdim yurtdisinda yapilan arastirmalara gore ayaga kalkanlar yatanlara gore daha cok pozutif goruyomus. Bende transferden sonra 15 dk yattim ya da yatmadim o kadar sikismistimki yatamadim yani. Cok sukur poztif ama :)) kafani takma sende canm

1de hastanede olucam canım çok saol duygulandirdin beni Allah razı olsun arkadaşım
İnşallah canım regl olmazsam Rabbim nasip ederse okurum tabi yarım saatlik bişey sonuçta inşallah sımsıkı tutunur lar bebişlerin

Canim bu ayaga kalkma olayini netten ben baya arastirdim yurtdisinda yapilan arastirmalara gore ayaga kalkanlar yatanlara gore daha cok pozutif goruyomus. Bende transferden sonra 15 dk yattim ya da yatmadim o kadar sikismistimki yatamadim yani. Cok sukur poztif ama :)) kafani takma sende canm
Allah razı olsun inşallah canım içim rahatlıyor inan bunları duydukça inan o kadar seviniyorum ki güzel haberlere insana umut olsunda Allah sağlıkla kucaklatsın inşallah bizim grup çok tatlı oldu

Ka

Canım ben transferden sonra 1 saat yattım ve WC ye gittim sonra da arabamızla Balıkesir'e döndük arka koltukta uzandım eve gelince yemek bile hazırladım. İşten izin aldım ama evde de yatmadım toz aldım yemek yaptım markete gittim eşimle gezmeye gittim arabayla şavaştepeye gittik dün hatta bilirsin Balıkesir'e uzak biraz. Yani canım içini ferah tut ağır iş yapma yükseğe uzanma hanım hanımcık ol işte ;) belirtilere gelince bence belirti diye bişey yok hiç ona takılma umutla dua ile bekle :) Balıkesir'de hangi dr a gidiyorsun ben alattin beye gidiyorum.

Kizlarrrr kan testi yaptirdimm pozitiff sonucc :))) cok mutluyummm dualariniz sayesinde bebisim tutundu insallahhh allah hepinizden razi olsun burda bana yoldas oldunuz. Mutluluktan agliyorum
Bu anı yaşamayı çok seviyorum.Çok mutlu oldum.Hayırlı olsun canım.O kadar kaygidan sonra nasıl iyi geliyor di mi

Bu anı yaşamayı çok seviyorum.Çok mutlu oldum.Hayırlı olsun canım.O kadar kaygidan sonra nasıl iyi geliyor di mi
Aynen canmm kaygimiz bitmez bizim ama dun lekelenmem olmistu benim bugun birsey yok bakalim bundan sonraki surec onemli sanirim kalp atislarini duyana oadar bu stresimiz azalmicak

Canım ben transferden sonra 1 saat yattım ve WC ye gittim sonra da arabamızla Balıkesir'e döndük arka koltukta uzandım eve gelince yemek bile hazırladım. İşten izin aldım ama evde de yatmadım toz aldım yemek yaptım markete gittim eşimle gezmeye gittim arabayla şavaştepeye gittik dün hatta bilirsin Balıkesir'e uzak biraz. Yani canım içini ferah tut ağır iş yapma yükseğe uzanma hanım hanımcık ol işte :KK66: belirtilere gelince bence belirti diye bişey yok hiç ona takılma umutla dua ile bekle :) Balıkesir'de hangi dr a gidiyorsun ben alattin beye gidiyorum.
Kac saatlik yola gittin cnm yani nerde yaptrdın ne kadar süruyor yol ? Ben ankarada yaptracagm izmit tarafnda oturuyorum 4 saat fln süruyor doktor bes gun gitmesen iyi olur dedi ama evimden farkli bir ortam daha stresli olur gbi geliyo insanın evi gbisi yok işten izin almak da var...arka koltukta uzansam sıkntı olmaz gbi aslnda ama bilemedim işte

Kac saatlik yola gittin cnm yani nerde yaptrdın ne kadar süruyor yol ? Ben ankarada yaptracagm izmit tarafnda oturuyorum 4 saat fln süruyor doktor bes gun gitmesen iyi olur dedi ama evimden farkli bir ortam daha stresli olur gbi geliyo insanın evi gbisi yok işten izin almak da var...arka koltukta uzansam sıkntı olmaz gbi aslnda ama bilemedim işte
Valla bende evimde olma taraftarıyım geçen tedavimde de 3 saatlik yol arka koltukta yatarak döndüm. Bence çok da kasmamak lazım aynen ilk tedavimde polisevinde kaldım daha stresli eşim ısrar etse de kalmıyorum. Arka koltukta yat dön bence azcık da yavaş giderse araç bi sıkıntı olmaz inşallahhhhhhh

Bursa'dan Balıkesir'e evime geldim 2 saat sürüyor yaklaşık dr gidebilirsin dedi bana o demese gitmezdim çünkü olumsuz bişey olsa insanız acaba ondan mı oldu deriz takdir Allah'ın ama tedbir de şart bence dr unu dinle canım strese girme dr ile detaylı konuş.

Hayırlı kandiller kızlar! Sabah doktor randevum vardı. Canım sıkıldı. Bugün tedavimin 5. günü, adetimin 6. günü. Doktorum, yumurta çaplarının 12,5 gibi olmasını bekliyordu. En büyüğü 10. Diğerleri 5, 6, 8 vb. Sayı olarak da solda hiç yumurta gözükmedi. Sağda da 5-6 tane. Daha önceki tedavimde toplamda en az 12ydi? Niye böyle oldu?:KK43: Rabbim hayırlı olanı hepimiz için nasip etsin. Duadan başka elimizde ne var ki! Sizin bu dönemlerde kaç yumurtanız vardı? Sonra artıyor mu? Bilgilendirirseniz içimi çooook rahatlatacaksınız arkadaşlar.
Doktorum, endometrium kalınlığını da 5,4 olarak ölçtü. Çok ince değil mi sizce? Siz, sizin bu dönemlerdekini hatırlıyor musunuz? Kalınlık adet sonrası artıyor mu acaba?:110:
Adetin 6.günü daha erken ve gayet normal herşey hiç kafana takma. Fazla yumurta olunca kalitesi de düşük oluyor,az olunca kalitesi de artıyor, az olsun öz olsun ;)

Canim 4 gun cok abarti olmus bence.. Bir gun sonra seyahat edebilirsin ilk gun riske atma.. Ya aslinda bu sadece bizim ulkemizde bu kadar abartiliyo biraz arastrrsaniz yurtdisinda yapilan arastrmalar var bu istirahat olayi fln biraz abarti bizde gerek yok diyo cogu yazida.. Bu kadar kasma bence canm

Back
X