2016 mayıs tüp bebek

Valla bende evimde olma taraftarıyım geçen tedavimde de 3 saatlik yol arka koltukta yatarak döndüm. Bence çok da kasmamak lazım aynen ilk tedavimde polisevinde kaldım daha stresli eşim ısrar etse de kalmıyorum. Arka koltukta yat dön bence azcık da yavaş giderse araç bi sıkıntı olmaz inşallahhhhhhh
Dogru soyluyorsun cnm ben de boyle dusunuyorum ama son bi daha doktora sormak lazım :)

Bursa'dan Balıkesir'e evime geldim 2 saat sürüyor yaklaşık dr gidebilirsin dedi bana o demese gitmezdim çünkü olumsuz bişey olsa insanız acaba ondan mı oldu deriz takdir Allah'ın ama tedbir de şart bence dr unu dinle canım strese girme dr ile detaylı konuş.
Evet canım olumsuz bisey olursa ondan mı acaba demekten iyidir ben doktorla net bir kez daha konusym o zmn muayeneye gttgmde

Canim 4 gun cok abarti olmus bence.. Bir gun sonra seyahat edebilirsin ilk gun riske atma.. Ya aslinda bu sadece bizim ulkemizde bu kadar abartiliyo biraz arastrrsaniz yurtdisinda yapilan arastrmalar var bu istirahat olayi fln biraz abarti bizde gerek yok diyo cogu yazida.. Bu kadar kasma bence canm
Evet aslnda kendiliginden hamile kalanlar ogrenene kdr neler neler yapıyo onu dusununce bi iki gun bile yatmak komik geliyo

Canım ben transferden sonra 1 saat yattım ve WC ye gittim sonra da arabamızla Balıkesir'e döndük arka koltukta uzandım eve gelince yemek bile hazırladım. İşten izin aldım ama evde de yatmadım toz aldım yemek yaptım markete gittim eşimle gezmeye gittim arabayla şavaştepeye gittik dün hatta bilirsin Balıkesir'e uzak biraz. Yani canım içini ferah tut ağır iş yapma yükseğe uzanma hanım hanımcık ol işte :KK66: belirtilere gelince bence belirti diye bişey yok hiç ona takılma umutla dua ile bekle :) Balıkesir'de hangi dr a gidiyorsun ben alattin beye gidiyorum.
Bende Alaattin beye gidiyorum gonal f lehine bazen eşim bazen oradaki hemşireler yaptı hatta artanı oraya bırakıcam yarın bana extra bi kutu aldırmıştı belkide karşılaştık sizle kimbilir.. Ben şahin beyi çıkışta göremedim hemşire Ayşegül hanıma yolculuk yapabilirmiyiz dedim sıkıntı olmaz dedi ama eşim çok açım deyince önce koruparkta durduk bi yarım saat sonra döndük Balıkesir e.. Hayırlısı herşey Allah tan.. Çok tuhaf bi süreç belirsizlik umut ondan heyecanımız ertesi gün ve sonrası bende işlendim hatta 8-10saat arası işyerindeydim ama çok yormadım kendimi eşim biraz stresli ve heycanlı transferi beklerken hemşire embriyolog ardından Dr bey sırayla bilgi vermek için odaya geldiler.. 4embriyo vardı 2si 1.kaliteymiş diğer 2side kısmen onlara yakınmış embriyolog öyle söyledi. Diğerlerini donduralım dedi. Ardından Dr bey geldi o dondurmaya gerek yok dedi. Eşim neden bilgi alabilirmiyiz bayan öyle söylemedi deyince biraz gerildi ortam Dr bey bunu biraz şahsi algıladı.. Transferim 9da yapılacaktı 13dk falan kalmıştı.. Ben sizi 1saat sonra alıcam deyince bu olay üstüne bende ağlamaya başladım.. 10:16gibi transferim oldu.. Sonrasında acil kısmına yatışa indirdiler kötü bi anı oldu.. Ama yinede umutluyum.. Sonrasında WhatsApp tan yazdım Dr beye geri dönüş yaptı ama kalbimiz kırıldı biraz

Bende Alaattin beye gidiyorum gonal f lehine bazen eşim bazen oradaki hemşireler yaptı hatta artanı oraya bırakıcam yarın bana extra bi kutu aldırmıştı belkide karşılaştık sizle kimbilir.. Ben şahin beyi çıkışta göremedim hemşire Ayşegül hanıma yolculuk yapabilirmiyiz dedim sıkıntı olmaz dedi ama eşim çok açım deyince önce koruparkta durduk bi yarım saat sonra döndük Balıkesir e.. Hayırlısı herşey Allah tan.. Çok tuhaf bi süreç belirsizlik umut ondan heyecanımız ertesi gün ve sonrası bende işlendim hatta 8-10saat arası işyerindeydim ama çok yormadım kendimi eşim biraz stresli ve heycanlı transferi beklerken hemşire embriyolog ardından Dr bey sırayla bilgi vermek için odaya geldiler.. 4embriyo vardı 2si 1.kaliteymiş diğer 2side kısmen onlara yakınmış embriyolog öyle söyledi. Diğerlerini donduralım dedi. Ardından Dr bey geldi o dondurmaya gerek yok dedi. Eşim neden bilgi alabilirmiyiz bayan öyle söylemedi deyince biraz gerildi ortam Dr bey bunu biraz şahsi algıladı.. Transferim 9da yapılacaktı 13dk falan kalmıştı.. Ben sizi 1saat sonra alıcam deyince bu olay üstüne bende ağlamaya başladım.. 10:16gibi transferim oldu.. Sonrasında acil kısmına yatışa indirdiler kötü bi anı oldu.. Ama yinede umutluyum.. Sonrasında WhatsApp tan yazdım Dr beye geri dönüş yaptı ama kalbimiz kırıldı biraz
Bu topic ugurlu ins listede herkesin isminin karsisinda hamis yazacak
Amin inşallah hepimizin Allah İn izni ile

Kutadgu bilig destan yazmışım utandım valla hihii başlayınca kaptırmışım kendimi aa bu arada bende öğretmenim bu kadar ortak nokta çok sevindim

Canim bu ayaga kalkma olayini netten ben baya arastirdim yurtdisinda yapilan arastirmalara gore ayaga kalkanlar yatanlara gore daha cok pozutif goruyomus. Bende transferden sonra 15 dk yattim ya da yatmadim o kadar sikismistimki yatamadim yani. Cok sukur poztif ama :)) kafani takma sende canm
Çok teşekkür ederim sayenizde umudum giderek artıyor bitanesin Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucaklatsın inşallah sende dinlen hiç yorma kendini artık iki canlısın dualarımızdasın

Canım yaz ne olacak bi gün de yüz yüze konuşuruz inşallah :KK66:
Aa öğretmen misin belki de tanışıyoruz ya Balıkesir küçük :)
Senin transfer bir saat falan gecikmiş benimki sabah 11 de olacaktı ama 17:40 ta anca oldu :))) sezeryan denk geldi sonra da diğer hastaları muayene etti ve saat akşam oldu ama hiç üzülmedim çünkü her şeyin vakti var nasip olacaksa olur dedim bu 7 saatlik bekleme sürecinde bolca dua etme fırsatım oldu :) hemşireler şaşırdı hatta ne kadar pozitifsin diye ama mecburuz öyle olmaya süreç zaten zor bi de biz olumsuz olunca beter oluyor. canım embriyolar iyi durumda olunca donduruluyor galiba çünkü çözünce de yaşamayabiliyor iyi durumda olmayınca.
şahin bey nedenini söylemedi mi? Bence güzel düşün olmaması için bir sebep yok inşallah nasip eder Rabbim
Bak ben de uzun yazdım işte :))

Ay kuzuuuum maşallah maşallah çok şükür ya çok sevindim :))) dayanamadın kan verdin çok iyi olmuş canım hadi tamamına ersin inşallah kaç çıktı bhcg :)
Ayyyyy kizlarrrrr col sevindim ikinizin adına da @Ankanase @Hülya90 valla kendimin olmuş gibi rabbim isteywn dileyen herkese versin bana da versin sağlıklı sihattli hayırlı evlat inşallah tez zamanda bana da dua edin nolurr :anneadayı::anneadayı::KK200::halay::KK6::KK46::KK46:bu güzel haberler i almak ne güzel bir mutluluk ayy gozlerim doldu yazamicam gari:cry:

lachelnnihan lachelnnihan canım güzelim dua ediyorum tüm arkadaşlar için tüm isteyenler için senin için. Bu süreçte durumumu bilen herkesten dua istedim kimlerin duası kabul oldu bilemeyiz Allah dualarımızı kabul olan dualardan eylesin. umudunu hiç kaybetme Allatan Ümit kesme inşallah hepimiz sağlıcakla güzellikte evlatlarımıza kavuşalım. :KK15:

:nazar::nazar::nazar: tup bebek kardesligi:nazar::nazar::nazar:

jelibon3434:
Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss :anneadayı::anne::nazar:

Mlkelf
: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss :anneadayı::anne::nazar:

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis, Hamiiisss :anneadayı::anne::nazar:

Vrgn88:
28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis :dua:

Hulya90
: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis :dua:, Hamiiisss :anneadayı::anne::nazar:

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs :dua:

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs :dua:

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi. :KK69:

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak. :KK69:

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor. :KK69:

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında :KK69:

pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda. :KK69:

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran
:KK37::halay:
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda. :KK37:

kizlar listemizin uguru devam ediyor hamis haberlerimiz artiyor. malum ben kanadadayim ya haliyle 7 saat fark oluyor bazen yetisemiyorum mesajlara. bi bakiyorum 10 sayfa yazi olmus :D
@Ankanase EsrRam EsrRam ya da kizlar sizden gonullu listeyi devam ettirmek isteyen cikarsa super olur. Ben gene yaparim da malum 7 saat fark olunca cok geriden geliyorum. Ben tam yazacak oluyorum o zaman da siz uyumus oluyorsunuz :)
Ay hadi listemizin uguru devam etsin. Insallah hepimizin guzel haberlerini alicaz.
Hamisler bizler icin dua etmeyi unutmasin malum hamilelerin duasi kabul olur :) Insallah hepimiz bu baslikta bebislerimizi de konusuruz :)

:nazar::nazar::nazar: tup bebek kardesligi:nazar::nazar::nazar:

jelibon3434:
Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss :anneadayı::anne::nazar:

Mlkelf
: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss :anneadayı::anne::nazar:

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis, Hamiiisss :anneadayı::anne::nazar:

Vrgn88:
28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis :dua:

Hulya90
: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis :dua:, Hamiiisss :anneadayı::anne::nazar:

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs :dua:

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs :dua:

elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran :dua:

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi. :KK69:

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak. :KK69:

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor. :KK69:

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında :KK69:

pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda. :KK69:

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran
:KK37::halay:
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda. :KK37:

kizlar listemizin uguru devam ediyor hamis haberlerimiz artiyor. malum ben kanadadayim ya haliyle 7 saat fark oluyor bazen yetisemiyorum mesajlara. bi bakiyorum 10 sayfa yazi olmus :KK70:
@Ankanase EsrRam EsrRam ya da kizlar sizden gonullu listeyi devam ettirmek isteyen cikarsa super olur. Ben gene yaparim da malum 7 saat fark olunca cok geriden geliyorum. Ben tam yazacak oluyorum o zaman da siz uyumus oluyorsunuz :)
Ay hadi listemizin uguru devam etsin. Insallah hepimizin guzel haberlerini alicaz.
Hamisler bizler icin dua etmeyi unutmasin malum hamilelerin duasi kabul olur :) Insallah hepimiz bu baslikta bebislerimizi de konusuruz :)
Günaydın canım. Valla senin kadar iyi hazırlayamam listeyi canım geç olsun temiz olsun bişey olmaz kuzum yaa . Yine çok yapamıyorum diosan yapmaya çalışırız canım ama bu kadar iyi olmayabilir hatta kendi adıma beceremeyebilirim :110::KK43:

evet 20 dk sonra tup bebek bolumune gidicem
simdi su icmeye calisiyorum simdiden sikistim daha 1 bardak oldu :)
Hayırlı olsun canım bende birazdan işimi bitirip başka bi arkadaşın transferi için meryem, Yasin ve fetih sürelerini okuyacaktım tabii regl başlamazsa seni de katayım duama diye sordum canım. Hadi al bebişlerini gel kuzum sımsıkı tutunsunlar inşallahhhhhhh

Back
X