2016 mayıs tüp bebek

Kızlar transferin 6.günündeyim.gögüslerimde hiç şişkinlik ağrı vs yok.önceki tedavilerde sanırım progestan yüzünden hep olurdu.şimdi daha çok progestan kullanıyorum hatta iğnede var.hamile haberini alan arkadaşlar gögüs ağrınız şişkinliğiniz varmıydı?hiç belirtim yok:KK43::KK43:

Kızlar transferin 6.günündeyim.gögüslerimde hiç şişkinlik ağrı vs yok.önceki tedavilerde sanırım progestan yüzünden hep olurdu.şimdi daha çok progestan kullanıyorum hatta iğnede var.hamile haberini alan arkadaşlar gögüs ağrınız şişkinliğiniz varmıydı?hiç belirtim yok:KK43::KK43:

Benim transferim bugün oldu ama tedavinin başından beri ciddi şişlik var çok hassas bence aldığımız ilaçlardan oluyor bir de benim prolaktin hormonum yüksek

Benim transferim bugün oldu ama tedavinin başından beri ciddi şişlik var çok hassas bence aldığımız ilaçlardan oluyor bir de benim prolaktin hormonum yüksek
Evet benimde hep öyle olurdu.bu defa hiç bişi yok.olumlu düşünmeye çalışıyorum ama telaş yapıyorum bi yandan.

Selam kizlar yeni katildim araniza bende buay tüp bebege basladim ben pazar günü insallah ignelere baslayacam sizler ne asamadasiniz

Tamam tskler.. biraz korkuyorumm ilk defa tup bebek yaptiracam insallah tutar hepimizin bebisleri suan burun sprayine devam ediyorum yumurtaLar baskilansin diye

Back
X