Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin yarabbim Amin. Herşey allahtanRABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN (Rabbim bize katından salih evlatlar nasip et) amin..
Hayırlısı olsun canım insallah 3 ü de tutsun hahaaa bı kerede bıtırırsın çocuk işini :))tam 3 embriyo aldim geldim cok degilmi dedim sen bana guven dedi doktorum valla nolcak bakicaz 3 hazirana geri sayim basladiiiiii
Aminnnnnn...RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN (Rabbim bize katından salih evlatlar nasip et) amin..
Kizlar 10. Gun bhcg 60 :)) cok sukurr
Kizlar 10. Gun bhcg 60 :)) cok sukurr
Kızlar transferin 6.günündeyim.gögüslerimde hiç şişkinlik ağrı vs yok.önceki tedavilerde sanırım progestan yüzünden hep olurdu.şimdi daha çok progestan kullanıyorum hatta iğnede var.hamile haberini alan arkadaşlar gögüs ağrınız şişkinliğiniz varmıydı?hiç belirtim yok![]()
Evet benimde hep öyle olurdu.bu defa hiç bişi yok.olumlu düşünmeye çalışıyorum ama telaş yapıyorum bi yandan.Benim transferim bugün oldu ama tedavinin başından beri ciddi şişlik var çok hassas bence aldığımız ilaçlardan oluyor bir de benim prolaktin hormonum yüksek
Hayırlısı olsun canım insallah 3 ü de tutsun hahaaa bı kerede bıtırırsın çocuk işini :))
RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN (Rabbim bize katından salih evlatlar nasip et) amin..
Vuhuuu maşallah şuan teknik olarak hamilesin kuzum Allah tamamına erdirsin. kendine bebişlere iyi bak annesi![]()
Evet benimde hep öyle olurdu.bu defa hiç bişi yok.olumlu düşünmeye çalışıyorum ama telaş yapıyorum bi yandan.
Selam kizlar yeni katildim araniza bende buay tüp bebege basladim ben pazar günü insallah ignelere baslayacam sizler ne asamadasiniz