2016 mayıs tüp bebek

allah kabul etsin insallah guzel gecer sonrasi da guzel olur:dua::dua::dua:
1de hastanede olucam canım çok saol duygulandirdin beni Allah razı olsun arkadaşım

allah kabul etsin insallah guzel gecer sonrasi da guzel olur:dua::dua::dua:[/QUOTE
Kızlar meryem , Yasin ve fetih sürelerinizi okudum Rabbim inşallah kabul eder . Tedavisi başlayanlara güzel sonuçlar almayı , transferi yapılanlara bebişlerinin sımsıkı tutunmasını , pozitifi görenlere tez zamanda keseyi görüp kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin Rabbim cümlemize de evlatlarımızı tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah ve bu tedavilerimizi hepimiz gebe olarak tamamlayalım inşallahhhhhhh çoookkk aminnnn :KK200::anneadayı::KK46::anne:

Transferde olan kızlarcım meryem , Yasin ve fetih sürelerinizi okudum Rabbim inşallah kabul eder . Tedavisi başlayanlara güzel sonuçlar almayı , transferi yapılanlara bebişlerinin sımsıkı tutunmasını , pozitifi görenlere tez zamanda keseyi görüp kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin Rabbim cümlemize de evlatlarımızı tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah ve bu tedavilerimizi hepimiz gebe olarak tamamlayalım inşallahhhhhhh çoookkk aminnnn :anneadayı::KK200::KK46::anne:

Transferde olan kızlarcım meryem , Yasin ve fetih sürelerinizi okudum Rabbim inşallah kabul eder . Tedavisi başlayanlara güzel sonuçlar almayı , transferi yapılanlara bebişlerinin sımsıkı tutunmasını , pozitifi görenlere tez zamanda keseyi görüp kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin Rabbim cümlemize de evlatlarımızı tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah ve bu tedavilerimizi hepimiz gebe olarak tamamlayalım inşallahhhhhhh çoookkk aminnnn :anneadayı::KK200::KK46::anne:
Çooook saol canım benim hastanedeyim beklemedeyim sirami sende mi Polis eşisin canım aynı kaderdeniz heralde

Çooook saol canım benim hastanedeyim beklemedeyim sirami sende mi Polis eşisin canım aynı kaderdeniz heralde
Evet canım aynen inşallah hepimizin sonu güzel olur :anneadayı: Regl olmayınca hemen okuyayım dedim nolur nolmaz diye. Rabbim kabul etsin inşallah. Sen hangi şehirdesin ?

Kızlar cumartesi günü transferimin 9. Günüydü test yaptırdım bhcg 8.5 çıkmıştı yarın tedavi gördüğüm hastanede yaptıracam sizce 3 günde değer yukselmiş midir? Çok tedirginim uyku uyuyamaz oldum.. Bide değer hastaneden hastaneye değişir mi testi yaptırdığım hastanenin laboratuarına pek güvenemiyorum da

Evet canım aynen inşallah hepimizin sonu güzel olur :anneadayı: Regl olmayınca hemen okuyayım dedim nolur nolmaz diye. Rabbim kabul etsin inşallah. Sen hangi şehirdesin ?
canım senin ne zaman dobdurulmuştu opudan sonra kaç günde regl olunuyor aceba?

kızlar benimde 5.günüm transferden sonra ctesi test günüm heycan dorukta :KK48: benide dualarınızda unutmayınnn lütfenn .hamile haberlerini aldıkça umut doluorum.rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Hayırlısı olsun Can'ım.. Allah sağ salim kucağına versin bebişini inşallah..

Kızlarrrr ben yine gittim kan verdim :))) iki gundur sıtma seklinde üşümem var işkillendim.Saglık ocagında verdiğim için de anca gece ogrenicem sonucu internetten :)) cok heyecanlı ve gerilimli bir sureç tuvalete hep korkuyla giriyorum su cuma kese gunu bır gelse de rahatlasam.
Panik yapmak yok herşey yolunda Allah İn izniyle ben inanıyorum sen rahatlat kendini sevdiğin şeylerle meşgul ol içinde olumlu şeyler dillendir hatta minnaklara şarkı sözü yazalım burdan ben başlatıyorum siz devam ettirin.... Doğsan hadi biran önce 9 ay 10gün gelince seni alıp bir kucaklasak... Gelsen sen bize misafir ne dersen olur emir.. İlk sözün anne anne hani kızım baban nerde

Panik yapmak yok herşey yolunda Allah İn izniyle ben inanıyorum sen rahatlat kendini sevdiğin şeylerle meşgul ol içinde olumlu şeyler dillendir hatta minnaklara şarkı sözü yazalım burdan ben başlatıyorum siz devam ettirin.... Doğsan hadi biran önce 9 ay 10gün gelince seni alıp bir kucaklasak... Gelsen sen bize misafir ne dersen olur emir.. İlk sözün anne anne hani kızım baban nerde
Annesinin koynunda uyuyacak hergece, ninnileri dinlerken Gülümser annesine...

canım senin ne zaman dobdurulmuştu opudan sonra kaç günde regl olunuyor aceba?
Benimki şubatta donduruldu canım vücudum dinlensin morluklarım iğne yerlerim iyileşsin diye bekledim. Mayıs başında yapacaktık kist vardı e2 düşük çıktı yasmin e başladık. İnşallah bu adetimde başlaycaz tedaviye. Adet tarihin neyse o zaman oluo sun canım bikaç gün farkedebilir ilaçlardan o kadar

Kizlar ayin 20sinde son yasmini ictim of halen gelmedi ne zmn adet olurumkii hemencecik baslamak istyrm tedaviye

Kızlar birşey sorucam transferden kaç gün sonra duş alıyorsunuz yada hemencik alıyorsunuz ben 1. De 5. Gün almıştım ama abdestsiz olduğumuz için içimde sinmiyor

Kızlar birşey sorucam transferden kaç gün sonra duş alıyorsunuz yada hemencik alıyorsunuz ben 1. De 5. Gün almıştım ama abdestsiz olduğumuz için içimde sinmiyor
canım bana transfer olduktan sonra hemşire istediğin zaman duş alabilirsin demişti

Back
X