2016 mayıs tüp bebek

canım bana transfer olduktan sonra hemşire istediğin zaman duş alabilirsin demişti
Yani hemen aldın değil mi çünkü çok içime sinmiyor namaz da kılıyorum açıkçası aksatmadan istemiyorum belki ilk günler eğilip doğrulama ama oturduğum yerden kilabilirim bakalım geneli neymiş bu duş almak isinin

Banada ayni gun alabulirsin demislerdi ben bir gun sonra almistim ama kndi icim rahat etsin dye

Yani hemen aldın değil mi çünkü çok içime sinmiyor namaz da kılıyorum açıkçası aksatmadan istemiyorum belki ilk günler eğilip doğrulama ama oturduğum yerden kilabilirim bakalım geneli neymiş bu duş almak isinin
Canım ben 2 gün sonra aldım korkumdan namazlarıda oturarak kılıyorum Allah kabul etsin

aaa aktif bi konu buldum. merhaba kızlar rabbim sağlıkla hayırla evlatlar versin hepinize bende bu akşam çatlatma iğnesi vurucam çarşambaq opu var acaip korkuyorum bi de dr bugun rahim dar olabilir die.var mı rahim dar olanınız aranızda ve bi sıkıntı var mı :)

Beklemek en iyisi ama benim de 4.tedavim olacak ne kadar alışalım desek de pek mümkün değil canım bu süreçleri geçerken alınan negatiflere alışmak. Her test günü eve gelip bağıra çağıra ağlamak. . . Alışılmıyor işte. Evde negatifi görsen de hastanede sonuç kağıdına bakarken düğüm düğüm olan cümleler , hastanede ağlama dur herkes sana bakacak diye kendimizi alıştırıyoruz belki çok beceremesek de. Ama negatif e alışalım diye bişey yok kuzum. İnşallah bu kez pozitifi ni görürsün bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim hepimizin dualarımızı kabul etsin inşallah
ayyy içim parçalandı bu msj okuyunca inşşalah rabbim kuzcaklarımızı doldursun.

ayyy içim parçalandı bu msj okuyunca inşşalah rabbim kuzcaklarımızı doldursun.
Hepimizin yaşadığı şeyler canım ilk tedavi değilse eğer hepimiz geçtik bu yollardan inşallahhhhhhh Rabbim bizlere hepimize kendi yanından hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin

Benimki şubatta donduruldu canım vücudum dinlensin morluklarım iğne yerlerim iyileşsin diye bekledim. Mayıs başında yapacaktık kist vardı e2 düşük çıktı yasmin e başladık. İnşallah bu adetimde başlaycaz tedaviye. Adet tarihin neyse o zaman oluo sun canım bikaç gün farkedebilir ilaçlardan o kadar
sağol canım bu benim de 4. tedavim ama ilk defa donduruldu o yüzden merak ettim ben de ilk adetle gitmeyi düşünmüyorum ramazana denk geliyor diye kısmetse Temmuz da transfer.

sağol canım bu benim de 4. tedavim ama ilk defa donduruldu o yüzden merak ettim ben de ilk adetle gitmeyi düşünmüyorum ramazana denk geliyor diye kısmetse Temmuz da transfer.
Valla kuzum bizim hesaplara uymuo ki bende geçen ay başlayacaktım ama ramazana denk geldi sonuçta. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin eğer sonradan tutarım orucumu diosan şimdiden başla belki bu ay olmaz senin de belli olmuo ki rahim kalınlığı bi dert,aniden bi kist çıkıo bişey oluo. Bende bu kadar uzasın istemiodum ev topluyorum çünkü canım tayinciyiz ama işte hesapta olan değil nasip te olan gelio başa.

Kızlar birşey sorucam transferden kaç gün sonra duş alıyorsunuz yada hemencik alıyorsunuz ben 1. De 5. Gün almıştım ama abdestsiz olduğumuz için içimde sinmiyor
Valla canım bana 2 sonra duş al dediler bende öyle yaptım napim allah biliyo sonuçta neler olduğunu hersey bebisler için :KK46::anne::anneadayı::nazar:

Valla kuzum bizim hesaplara uymuo ki bende geçen ay başlayacaktım ama ramazana denk geldi sonuçta. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin eğer sonradan tutarım orucumu diosan şimdiden başla belki bu ay olmaz senin de belli olmuo ki rahim kalınlığı bi dert,aniden bi kist çıkıo bişey oluo. Bende bu kadar uzasın istemiodum ev topluyorum çünkü canım tayinciyiz ama işte hesapta olan değil nasip te olan gelio başa.
haklısın ama ramazan da oruç tutmasam da işyerinde hiç bişey yiyip içemem düzgün beslenemem bu sefer de o aklıma takılır Rabbim hayırlısın versin demekten ötesi yok heralde:110:

Kizlar merhaba ben yeni uyeyim benimde 4 yildir cocugum olmuyo bende eger adetimi duzeltebilirsem tupbebek yaptircam yaptiran arkadaslar nerde yaptirdiniz acaba doktor tavsiyesi olan

Back
X