- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiinn insallh canim yaa en zoru teransfer sonrasi beklemek kafayı yiyecem tuttumu tutmadı mı diye 2 tane transfer ettilerRabbim hayırlı, güzel sonuçlar nasip eder inşaallah canım. Ben de yeni tedavime başladım. İnşaallah 1 haftaya kadar yumurta toplama olacak. Senin kaç embriyo transfer edildi?
Benim de öyle olmuştu canım. Sorun yok. İlaçlardan kaynaklanıyor. Bir de benim normal adetime göre daha kısa süren bir adetti.Kızlar bisey sorcm hatırlarsanız bu ay transfer olmadı donduruldu.doktorum 1 hafta 10 güne adet olursun demişti.normal adet zamanım perşembe.ama doktorun dediği zaman cumartesi günü ne denk geliyor.acaba bir problem mi var yoksa tam zamanında mi olucam kafam karıştı.bu arada 3 gündür şiddetli kasik agrim oldu sağ tarafta sağ bacağa vuran bir ağrı.ishal kusma mahvoldum.o ağrı inanılmazdı.ilacta kullandim onunda etkisi olmuş mudur sizce
Canım ben anadolunsağlıkta yaptırdım bugün transferimn kinc günü doktorlar çok ilgiliİstanbul tuzladayim
Reklam kokan hareketler bunlarselam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem
Noldu canımKimse yok mu?
insanlara yardımcı olmanın neresi reklam anlayamadım lütfen sadece ihtiyaç doğrultusunda mesaj yazınızReklam kokan hareketler bunlar
Bu kadar sinirlendiğinize göre kesin reklam hanımefendi yani sanırım bayansınızdırinsanlara yardımcı olmanın neresi reklam anlayamadım lütfen sadece ihtiyaç doğrultusunda mesaj yazınız
Reklam.mi.ne.bilmiyorum ama her topige yazmis bayan hepsine yeni mesaj var diye girdim okuyayim diye hep bu mesaj :))Bu kadar sinirlendiğinize göre kesin reklam hanımefendi yani sanırım bayansınızdır![]()
Yapma canım bekle dr una Danış istersen ama ilaç ilaç vücut da iflas ederKizlar yaa hapi birakali 3 gun oldu ama hic adet olacak gibi değilim hicbir belirtim yok 1 senedir de boyle yana yakila adet olmayi beklememiştim yanii :))
Napsam bitkisel olarak sokturmek icin biseylermi yapsam ama ne
ben sadece sizin ithamınıza cevap vermek istedim .bence ilk başta siz gelmelisiniz gereksiz suizanınızdan dolayı insanların hep çıkar için değil yardım içinde var olduklarını gözünüzle görürsünüz .lütfen bir kişiyi merak ediyorsanız girin profiline ve geçmişine bakınızBu kadar sinirlendiğinize göre kesin reklam hanımefendi yani sanırım bayansınızdır![]()
Reklam canım utanmadan insanların hassas duygularıyla oynuolar. Bi de mucizem gel artık die profil yapmış aman da ne süper. Ayıp vallahi ne diyim yaa her yerde var bunlardan.Reklam.mi.ne.bilmiyorum ama her topige yazmis bayan hepsine yeni mesaj var diye girdim okuyayim diye hep bu mesaj :))
Yaa reklam yapar gibi yazılar ki öyle ,üstüne bi de tüp bebek çekilişi yapıolarmış direkt yapılmışını vereydiniz canım nie uğraştırıosunuz insanları.ben sadece sizin ithamınıza cevap vermek istedim .bence ilk başta siz gelmelisiniz gereksiz suizanınızdan dolayı insanların hep çıkar için değil yardım içinde var olduklarını gözünüzle görürsünüz .lütfen bir kişiyi merak ediyorsanız girin profiline ve geçmişine bakınız
aynen öyle ne kadar çok kişiye ulaşırsam o kadar çok kişinin faydalanacağını düşünüyorum .kimseden bir beklentimiz yok mesaj gayet açık bir şekilde yazılmış sizce art niyetli bir mesaj mı yoksa bir konferans bilgisimiReklam.mi.ne.bilmiyorum ama her topige yazmis bayan hepsine yeni mesaj var diye girdim okuyayim diye hep bu mesaj :))