2016 mayıs tüp bebek

aynen öyle ne kadar çok kişiye ulaşırsam o kadar çok kişinin faydalanacağını düşünüyorum .kimseden bir beklentimiz yok mesaj gayet açık bir şekilde yazılmış sizce art niyetli bir mesaj mı yoksa bir konferans bilgisimi
Amaç insanları o hastaneye çekmek. Yahu bu topic te paylaşmayın böyle saçma şeyler gidin az ötede oynayın

Kızlar 9. Gün 8.5 çıkan değer 12.gün en az kaç olmalı.. Ben araştırmaktan kafayı yiycem bugün

Kızlar transferimin ikinci günü daha goğüsslerim şiş ve ucları cok ağrıyo dokununca bile batıyo normal mi
Catlatma ignesindem o canm.. 4 5 gun sonra o agrilatin gececek. Bu sefer goguslerim neden agrimiyo hamile degil miyim acaba dicen ama sakin oyle dusunme tecrubeli biri olarak yaziyorum. 5 gun sonta fln agrim gecti su an hala agrimiyolat ama sukur sonucum pozitif.

Selam kizlar yeni katildim araniza bende buay tüp bebege basladim ben pazar günü insallah ignelere baslayacam sizler ne asamadasiniz
canim ben de cumartesi baslicam ignelere insallah. O zaman bizim hemen hemen ayni zamanda olucak. hangi igneleri kullanicaksin?

Tamam tskler.. biraz korkuyorumm ilk defa tup bebek yaptiracam insallah tutar hepimizin bebisleri suan burun sprayine devam ediyorum yumurtaLar baskilansin diye
canim bana ozelden bilgilerini atarsan yas, nerede tedavi oluyorsun, kacinci tedavin, infertilite sebebi, ugurlu listeye ekliyeyim :)

Benimde transfer gününü saymazsak 6.günüm bitti bugün karnım acayip şiş ara ara adet oldum sanıp kontrol ediyorum yok bişey nasıl panik oluyo insan hiç bu kadar dalgalanmamıştı duygularım bi mutlu bi mutsuz dört mevsim yaşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin buda bizim sınavımız demekki var bi hayır iyi düşünelim herşey güzel olucak zaten Güzel dahada güzel olucak

Transferde olan kızlarcım meryem , Yasin ve fetih sürelerinizi okudum Rabbim inşallah kabul eder . Tedavisi başlayanlara güzel sonuçlar almayı , transferi yapılanlara bebişlerinin sımsıkı tutunmasını , pozitifi görenlere tez zamanda keseyi görüp kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin Rabbim cümlemize de evlatlarımızı tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah ve bu tedavilerimizi hepimiz gebe olarak tamamlayalım inşallahhhhhhh çoookkk aminnnn :anneadayı::KK200::KK46::anne:
ay canim ya Allah kabul etsin cok sagol valla boyle birbirimize destek oluyoruz ya cok cok mutlu oluyorum. sag olun var olun :)

:nazar::nazar::nazar:tup bebek kardesligi:nazar::nazar::nazar:

jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss:anneadayı::anne::nazar:

Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss:anneadayı::anne::nazar:

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis, Hamiiisss:anneadayı::anne::nazar:

Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis, :KK74:

Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss:anneadayı::anne::nazar:

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs :dua:

gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis :dua:

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs :dua:

seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, transferi bekliyor:dua:

meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi bekliyor :dua:

elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran :dua:

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi. :KK69:

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak. :KK69:

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor. :KK69:

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında :KK69:

duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, pko, yumurta takibi :KK69:

pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda. :KK69:

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran:KK37::halay:

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda. :KK37::halay:

kizlarcim listemizin son hali burda :)
D dolunayk84 gbbc gbbc A afratafra seymosss seymosss meraklibekleyis meraklibekleyis E elamiray A ANUR0052 B bsbirkin mrpt mrpt duacicegi duacicegi P pink_love_lady EsrRam EsrRam ve L lavantacicegi listedeler. Eger durumuznuzda degisiklik olursa kizlarcim bana ozelden mesaj atarsaniz daha rahat ekleme sansim olur :)
yeni gelen arkadaslarda bana bilgilerini ozelden yazarsa ugurlu listeye eklerim :)
zaman farkindan dolayi gec giriyorum bilgier kizlar nolur kusura bakmayin. Ama icinizde ben yaparim diyen olursa da seve seve listeyi devralabilir :)
Insallah yeni hafta yeni guzel haberler getirir.

Ben coma guns kan vericem ve artik tedaviye tam olarak baslicaz insallah. Dun dogum kontrol hapim bitti halasuprefact yumurta baskilayici ignelere devam ediyorum :)

Hayırlı sabahlar bende aranıza yeni katıldım.Yazılanları takip ediyorum hamile kalan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum .ALLAH,ım hepimize nasip etsin inş...Bana gelince bu ayın başında tedaviye başladık bi tanecik yumurtam donduruldu dün itibariyle de stardı verdik.. Allah,ım hayırlısını nasip etsin...

Back
X