2016 mayıs tüp bebek

:nazar::nazar::nazar:tup bebek kardesligi:nazar::nazar::nazar:

jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss:anneadayı::anne::nazar:

Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss:anneadayı::anne::nazar:

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis, Hamiiisss:anneadayı::anne::nazar:

Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis, :KK74:

Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss:anneadayı::anne::nazar:

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs :dua:

gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis :dua:

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs :dua:

seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, transferi bekliyor:dua:

meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi bekliyor :dua:

elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran :dua:

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi. :KK69:

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak. :KK69:

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor. :KK69:

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında :KK69:

duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, pko, yumurta takibi :KK69:

pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda. :KK69:

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran:KK37::halay:

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda. :KK37::halay:
aaaaaaaa ne güzel liste benim yarın opu var transfer olunca benide ekle lütfen:)

Hayırlı sabahlar bende aranıza yeni katıldım.Yazılanları takip ediyorum hamile kalan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum .ALLAH,ım hepimize nasip etsin inş...Bana gelince bu ayın başında tedaviye başladık bi tanecik yumurtam donduruldu dün itibariyle de stardı verdik.. Allah,ım hayırlısını nasip etsin...
Hayırlısı olsun canım inşallahhhhhhh

Kızlar 9. Gün 8.5 çıkan değer 12.gün en az kaç olmalı.. Ben araştırmaktan kafayı yiycem bugün
Canım 24 filan olmalı. İnşallah artar. Üzme kendini. Dualarım seninle. Rabbim pozitif hayırlı haberi vermeni nasip etsin. Kuzucuğunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

Selam kızlar.. geçen yıl 25mayısta bende tedaviye başlamıştım.. iki tane 1.kalite embriyom oluşmuş ve transferim oldu çok şükür ikiside ocak ayında doğdu ☺ iki oğlum var.. çok yıpratıcı bir süreç tedavi aşaması ama umudunuzu yüksek tutun her zaman Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin <3

Catlatma ignesindem o canm.. 4 5 gun sonra o agrilatin gececek. Bu sefer goguslerim neden agrimiyo hamile degil miyim acaba dicen ama sakin oyle dusunme tecrubeli biri olarak yaziyorum. 5 gun sonta fln agrim gecti su an hala agrimiyolat ama sukur sonucum pozitif.

Canim cok tesekkur ederim gercekten icimi rahatlatiyon kafama takilan hersey icin yoksa hemsireyi aracam ama bunaltirim artik, senin adina cok sevindim insallah bende pozitifi gorurum 2 haziran gelir mi artik cok heyecanliyim

Selam kızlar.. geçen yıl 25mayısta bende tedaviye başlamıştım.. iki tane 1.kalite embriyom oluşmuş ve transferim oldu çok şükür ikiside ocak ayında doğdu ☺ iki oğlum var.. çok yıpratıcı bir süreç tedavi aşaması ama umudunuzu yüksek tutun her zaman Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin <3
Ayyyy darısı bizlere inşallahhhhhhh :anne::anneadayı::KK200::dua::dua::dua: Ne güzel yaa maşallah birgün bizde böyle yazabilcek miyiz acaba :KK51: Rabbim evlatlarınıza sağlık, uzun ömürler versin inşallahhhhhhh size de :dua:

kızlar benim yarın opu var belki yüz kere söledim ama. benim karnımda aşırı gaz ve şiş yuruken ağrı yapıo gazım var die gidiom bi şey yok. ya sıkıntı olur mu yada böle bi şey yaşayan var mı önereceğiniz bi şey var mı

kızlar benim yarın opu var belki yüz kere söledim ama. benim karnımda aşırı gaz ve şiş yuruken ağrı yapıo gazım var die gidiom bi şey yok. ya sıkıntı olur mu yada böle bi şey yaşayan var mı önereceğiniz bi şey var mı
Dr una söyledin mi canım ? Şimdi ne söylesek doğru olmaz herkesin nedeni aynı olmuo sonuçta bugün bi ara sor istersen hastaneyi

Ayyyy darısı bizlere inşallahhhhhhh :anne::anneadayı::KK200::dua::dua::dua: Ne güzel yaa maşallah birgün bizde böyle yazabilcek miyiz acaba :KK51: Rabbim evlatlarınıza sağlık, uzun ömürler versin inşallahhhhhhh size de :dua:
inşallah yazarsınız canım inşallah yazmasanız bile mutluluğunuzu paylaşacağınız insanlar hep yanınızda olur çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için <3 ☺

:KK12::KK22:bizde y azacakmıyız acaba hamileyim diye? AMİN İNŞŞŞŞ
umut ve moral çok önemli ;)

Opudan sonra kasık agrim hiç bitmedi.3 gündür de ilaçlara ignelere serumlara rağmen geçmek bilmedi.dunden beridir daha iyiyim çok sukur.kizlar sizce normal mi opudan sonra kasık ağrısı yaşayan var mı bnm gibi acaba kistik bi durum mu oldu?
canım seninle aynı gün opu olduk benim de ağrılarım var özellikle oturup kalkarken arabaya binerken yataktan kalkarken bir de afedersin idrara sıkışınca acayip ağrıyo ama normal olduğunu düşünüyorum

Icını rahat tut bışey olmaz.

Back
X