2016 mayıs tüp bebek

Hoşbuldumm bende temmuzda deneyeceğim tüp bebeği laparoskopi oldum tüplerde darlık var bakalım sizlerden tavsiye almak istiyorum tüp bebek öncesi neler yapmam gerekiyor

Hoşbuldumm bende temmuzda deneyeceğim tüp bebeği laparoskopi oldum tüplerde darlık var bakalım sizlerden tavsiye almak istiyorum tüp bebek öncesi neler yapmam gerekiyor
Zaten Dr un gerekli olanları söylemiştir canım. Biz genelde folik asit,balık yapı kullanıyoruz dr verdiği için. Ayrıca ananas günde 3 dilim kadar, rahim kalınlığında sıkıntı varsa %100 nar suyu kullanıyoruz,günde bi avuç tuzsuz kabak çekirdeği ve genelde protein ağırlıklı beslenme tabiiki. Hayırlı olsun inşallahhhhhhh tedavin

Kızlarrrrrrr doktordan geliyorummmmmmm.İki tane kesem var ama bırı minicik gelişmeyebilirmiş.Cok korkuyordum rahatladım.İki hafta sonra kalp atısı :))) allah tum isteyenlere nasıp etsin bizimkileri de tamamına erdirsin.
Canımmm maşallah maşallah maşallah :nazar::nazar: Darısı hepimize inşallah :anneadayı: valla sen yazdıkça ben daha bi hevesleniom hemen transfer olsun test yapiim die hiç pozitif görmemiş olsam da :anneadayı:

Kizlaar merhabalaar ne kadar guzel bir topic burasi ya her okudugumda icim umut doluyor mutluluk doluyot biraz evvel adet oldum sevincimden havalara uctum resmen :) tedaviyd perşembe baslicam allahin izniyle

Kizlaar merhabalaar ne kadar guzel bir topic burasi ya her okudugumda icim umut doluyor mutluluk doluyot biraz evvel adet oldum sevincimden havalara uctum resmen :) tedaviyd perşembe baslicam allahin izniyle
Aynen adet olduğunda havalara uçacak kadar da mutluyuz :halay: bende oldum olmadım arasıyım sabahtandır wc ye koşup duruyorum hastaneyi aradım hemşire işleme girmiş bekliom bakalım ne zaman çağıracak offf stresten ölecem ben yaa :ruh::ruh:

Tesekkur ederim.Cok heyecanlı ve cok mutluyum aglayarak aradım esimi.Degişik bir duygu ben bu tedavimden kimseye bahsetmedim nazara cok inanıyorum bir tek sizlerle paylaştım.Sizlerde paylaşmayın kalp sesini duyana kadar sonrası cok zor geciyor cunku.

Hayırlı olsun arkadaşım benim elimde olsa doğurana kadar saklarım diğer gebeliğimde kalbini duyana kadar beklemiştim ama bebişim annesini bıraktı bundan eğer devam ederse karnım çıkana kadar saklıcam bizim burası küçük yer kimseye söylemediğim halde yine bile hamileyim diye yayılmış bu insanlardan korkulur bende soranlara yok öyle bişey diyorum allah günah yazmasın

Hayırlı olsun arkadaşım benim elimde olsa doğurana kadar saklarım diğer gebeliğimde kalbini duyana kadar beklemiştim ama bebişim annesini bıraktı bundan eğer devam ederse karnım çıkana kadar saklıcam bizim burası küçük yer kimseye söylemediğim halde yine bile hamileyim diye yayılmış bu insanlardan korkulur bende soranlara yok öyle bişey diyorum allah günah yazmasın
Ben de cok vicdan yapıyorum ama ilk iki seferde de hiç bu asamaya gelemedim bn de kalp sesini duyana kadar söylemeyi düşünmüyorum.

J jelibon3434 çok sevindim, tebrik ederim Allah mutluluğunu bozmasın inşallah sağ salim bebişlerini alırsın kucağına, keşke her gün biri hamile kalsa bu gruptaki:))))))

Back
X