Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim, Allah kolaylık versin, tez zamanda kavuşursun inşallah sağlıklı bebeklerineşimdi geldim hastaneden 9. Gün 8.5 olan bhcg bugün yani 12. Gün 10.8 sanırım kimyasal.. Doktorum ilaçları kesti 2gün sonra tekrar yap test dedi ama umutsuz konuştu çok... Napalım herkes 10. Denemeleri yaparken ilkinde pes etmek olmaz biran önce kendimi toparlıycam ki dondurulmuş Bebişlerime kavuşayım dimi... Destekleriniz için saolun.. Siz olmasanız bu 12 gün bitmezdi..
canım benim Allahım sabır versin kolaylık güç versin bu ilkmiş inşallah sonrakine sağlıkla eksiksiz kusursuz olurşimdi geldim hastaneden 9. Gün 8.5 olan bhcg bugün yani 12. Gün 10.8 sanırım kimyasal.. Doktorum ilaçları kesti 2gün sonra tekrar yap test dedi ama umutsuz konuştu çok... Napalım herkes 10. Denemeleri yaparken ilkinde pes etmek olmaz biran önce kendimi toparlıycam ki dondurulmuş Bebişlerime kavuşayım dimi... Destekleriniz için saolun.. Siz olmasanız bu 12 gün bitmezdi..
Böyle haberler duymak istemiyorum çok üzüldüm yaa Rabbim tez zamanda hatta doğal yolla nasip eder inşallahhhhhhh canım ilk tedavin nazar boncuğun olsun diyelimşimdi geldim hastaneden 9. Gün 8.5 olan bhcg bugün yani 12. Gün 10.8 sanırım kimyasal.. Doktorum ilaçları kesti 2gün sonra tekrar yap test dedi ama umutsuz konuştu çok... Napalım herkes 10. Denemeleri yaparken ilkinde pes etmek olmaz biran önce kendimi toparlıycam ki dondurulmuş Bebişlerime kavuşayım dimi... Destekleriniz için saolun.. Siz olmasanız bu 12 gün bitmezdi..
Canim hakkinda hayirlisi olsun ins doğal yoldan mucizevi sekilde gelir bebisinşimdi geldim hastaneden 9. Gün 8.5 olan bhcg bugün yani 12. Gün 10.8 sanırım kimyasal.. Doktorum ilaçları kesti 2gün sonra tekrar yap test dedi ama umutsuz konuştu çok... Napalım herkes 10. Denemeleri yaparken ilkinde pes etmek olmaz biran önce kendimi toparlıycam ki dondurulmuş Bebişlerime kavuşayım dimi... Destekleriniz için saolun.. Siz olmasanız bu 12 gün bitmezdi..
şimdi geldim hastaneden 9. Gün 8.5 olan bhcg bugün yani 12. Gün 10.8 sanırım kimyasal.. Doktorum ilaçları kesti 2gün sonra tekrar yap test dedi ama umutsuz konuştu çok... Napalım herkes 10. Denemeleri yaparken ilkinde pes etmek olmaz biran önce kendimi toparlıycam ki dondurulmuş Bebişlerime kavuşayım dimi... Destekleriniz için saolun.. Siz olmasanız bu 12 gün bitmezdi..
Kızlar benimde 9.cu günüm. Dün kan testim 17 çıktı. Nasıl sizce. Pozitifmi oluyor bu şimdi??
3. Cü günKacıncı gun embriyosuydu ?
Hiç uzme kendini bak buz bebişlerin var yenidn dene ve cok ara verme.şimdi geldim hastaneden 9. Gün 8.5 olan bhcg bugün yani 12. Gün 10.8 sanırım kimyasal.. Doktorum ilaçları kesti 2gün sonra tekrar yap test dedi ama umutsuz konuştu çok... Napalım herkes 10. Denemeleri yaparken ilkinde pes etmek olmaz biran önce kendimi toparlıycam ki dondurulmuş Bebişlerime kavuşayım dimi... Destekleriniz için saolun.. Siz olmasanız bu 12 gün bitmezdi..
3. Cü gün
1 buçuk ay sonra transferim allah bi aksilik vermezse..
12.ci günü beklesemmi yoksa 10.cu gün tekrarmı yapsam. Doktorumu aradım. Önemli olan 12. Ci günki sonuç dedi. Elimde değil ya değer düşerse diye gerçekten stres yaptım ne zor işmiş beklemek5'in uzeri gebelik olarak kabul edilir onemli olan katlanması 2 gun sonra belli olur 2.ci kan tahlilinde stres yapma lütfen.
Vermiycem cnm.. Doktorumda vucüt hamileliğe hazırlanmışken çok ara vermeyi düşünmüyor.. Siz Hamişler bol bol dua edin... Kabul olur sizin dualarınız...Hiç uzme kendini bak buz bebişlerin var yenidn dene ve cok ara verme.
İnşallah yeni denemende bebişlerini sağlıcakla alırsın kucağına. Geçmiş olsun. Üzme kendini.Vermiycem cnm.. Doktorumda vucüt hamileliğe hazırlanmışken çok ara vermeyi düşünmüyor.. Siz Hamişler bol bol dua edin... Kabul olur sizin dualarınız...
Hayırlısı olsun canım inşallahhhhhhh bu kez gönlüne göre olur herşey.1 buçuk ay sonra transferim allah bi aksilik vermezse..
Bence tekrarla doktorlar bıraz rahat davranıyor.12.ci günü beklesemmi yoksa 10.cu gün tekrarmı yapsam. Doktorumu aradım. Önemli olan 12. Ci günki sonuç dedi. Elimde değil ya değer düşerse diye gerçekten stres yaptım ne zor işmiş beklemek