2016 mayıs tüp bebek

Ami
Tebrikler canım Rabbim sağ saglim kucagina almakta nasip etsin insallah.Bu arada belirti olarak agri sizi falan yasadinmi??
Amin insallah evet canim.adet sancisina benzer agrilar vardi bir de ben sol tarafimda hissettim bi karincalanma bi hareketlilik:)) senin nasil geciyor

Selam kizlar...
Ankarada olanlar gebelik rutin takiplerinizi hangi hastane yada doktorda yaptiriyosunuz...

Ami

Amin insallah evet canim.adet sancisina benzer agrilar vardi bir de ben sol tarafimda hissettim bi karincalanma bi hareketlilik:)) senin nasil geciyor
benimde agrim var bugun dahada fazlalasti sanki :(( benimde sol tarafta hep hissettiklerim..Agrilarin hangi gunler vardi suan tamamen gectimi artik??

benimde agrim var bugun dahada fazlalasti sanki :KK43:( benimde sol tarafta hep hissettiklerim..Agrilarin hangi gunler vardi suan tamamen gectimi artik??
Çoğunlukla vardı yarı yarıya yok hala var bugün biraz daha yoğun mide bulantısı falan sıcaklar ds mi etkiliyor bakalım hayırlısı olsun :dua:

insallah canim ama benim tutmadi galiba agrim fazla bugun 6.gun ben tutmadi deyip aglamalara basladim bile:KK43:
Aaaa pozitif ol cnm niye durduk yere kendini üzüıyorsun... ağri oluyor daha var senin anananas ceviz kuru Uzum ye beslenmeye dikkat cnm moralini bozma

çok erken daha canım moralini bozma sakın.belirti ağrı falan takılma bunlara.herkes farklı yaşıyor hamileliğini.
ne bileyim canım ya bütün adet belirtilerim olunca korktum bir an işte.Hayirlisi bakalim bekleyip görcez artık.buarada yorumun icin tesekurler...

Biravucdua Biravucdua masallah canım tebrik ediyorum. Çok sevindim. Topik biraz kendine gelsin. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Back
X