2016 mayıs tüp bebek

Çok çok teşekkür ederim cevabınız için... Ben de çok korkuyorum ya megatifse diye umutlanmak umutlanmamak arası gidip geliyorum sürekli... Normalde adetimden bir gün öncesi sancım olur sonra adet olurum ben bu sefer böyle uzun uzun olması da endişelendirdi beni umarım ben de pozitifi görürüm sizin kaçıncı gündü pozitifi sonucu aldığınız?
7.gun kanda 14 cikti 9.gun 92. 12.gun 323. 14.gun 828.

7.gun kanda 14 cikti 9.gun 92. 12.gun 323. 14.gun 828.
Maşallah çok güzel ilerlemiş değerler sağlık sıhatle kucağınıza alırısnız inşallah.. Bana da test günü olarak 15. Günü dediler ama çok uzun geliyor bana da dayanamayacak gibi oluyorum belki de 12. Gün yaptırabilirim bir de 5. Gün embriyosu zaten daha önce belli olur gibi geliyor

Maşallah çok güzel ilerlemiş değerler sağlık sıhatle kucağınıza alırısnız inşallah.. Bana da test günü olarak 15. Günü dediler ama çok uzun geliyor bana da dayanamayacak gibi oluyorum belki de 12. Gün yaptırabilirim bir de 5. Gün embriyosu zaten daha önce belli olur gibi geliyor
15 cok gec bencede ya o zamana kadar yapsan cikar benim 3.gun embryosu 7.gunde cikti hatta ikiz diye cikmstr dediler ama 1 taneymis ikiz bile degilms ona ragmen cikti

15 cok gec bencede ya o zamana kadar yapsan cikar benim 3.gun embryosu 7.gunde cikti hatta ikiz diye cikmstr dediler ama 1 taneymis ikiz bile degilms ona ragmen cikti
Aynen bana da geç geliyor muhtemelen 12. Gün yaptıracağım umarım güzel çıkar sonucum bizim de 2 tane transfer edildi belki ikiz olur

Ben de bekleyemedim normalde bugundu test gunum ama persembe yaptim testi 511 di bugunde yukselmesine baktik Allah hayirlisini nasip etsin sana da
Kaçıncı gün yapmıştınız peki? Ne mutlu güzel haber almışsınız inşallah bana da nasip olur... Belirtiler bar mıydı peki

Kaçıncı gün yapmıştınız peki? Ne mutlu güzel haber almışsınız inşallah bana da nasip olur... Belirtiler bar mıydı peki
10.gunde yaptım 5.gun embriyosuydu bugün 12.gun evet kasık agrılarim vardı hala var inşallah tatlım sana da nasip olur

10.gunde yaptım 5.gun embriyosuydu bugün 12.gun evet kasık agrılarim vardı hala var inşallah tatlım sana da nasip olur
Benim de bugün 9. Günüm 5. Gün embriyosu benimkilerde ben de sabredebilirsem salı günü yaptırmayı düşünüyorum... İnşallah nasip olur bana daa Allahım görür bizi de... Benim de kasık ağrılarım var umarım güzel sonuçlanır

Benim de bugün 9. Günüm 5. Gün embriyosu benimkilerde ben de sabredebilirsem salı günü yaptırmayı düşünüyorum... İnşallah nasip olur bana daa Allahım görür bizi de... Benim de kasık ağrılarım var umarım güzel sonuçlanır
Evde idrar testi yaptım bende ilk defa çift gorunce inanmadım inşallah senden de iyi haberler duyarız

Sevindim canım benim daha önce transferim iptal olmuştu hastalandığım için geçen seferde iptalin ucundan dönmüştük belki ondan tedbirli davranıyo olabilir.
Canim senin atesin falqn yukselmisti deilmi oncekinde aklimda boyle bsey kalmis nedenini soylemismiydi doktorun

Canim senin atesin falqn yukselmisti deilmi oncekinde aklimda boyle bsey kalmis nedenini soylemismiydi doktorun
Evet canım bir çok test yapıldı.nedeni pek anlaşılamadı.vücutta enfeksiyon olmuş.bazen stres bile yapabilir demişti.ikincisinde de transfere yakın eşimde siğiller çıkmıştı bulaşıcıymış.kadına bulaşıncda tedavisi zor oluyomuş.sana da bulaştıysa transfer yapamayız demişti.test sonuçlarını beklemek için tedavi 1 hafta daha uzatılmıştı.şükür bulaşmamış transferim yapılmıştı.

Gerçekten mi biraz içimi rahatlattınız... Benim de 9. Günüm sadece 4. Ve 5. Gün hariç hemen hemen her gün sanki her an adet olacakmışım gibi sancım var belime de vuruyor ve özellikle sağ göğsüme elektrik çarpar gibi bir sancı giriyor. Umutlanmalı mıyım bunlardan

Olumlu düşünmekte fayda var. Ama bu belirtiler transferden sonra ilaçlar yüzünden oluyor. Umarım kan testi pozitif çıkar. Bişey kalmamış test gününe

Back
X