- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Fazla içme duramazsin bide sürgüyle uğraşma ben 3bardak içtim ultrasonla bakıyorlar olmadıysa içersinde smdi bekleOkumazmiyimm sonunda bogazim dugumlendi bekliyorum canim alacsklar 1.5litre su ictim iceyimmi daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla içme duramazsin bide sürgüyle uğraşma ben 3bardak içtim ultrasonla bakıyorlar olmadıysa içersinde smdi bekleOkumazmiyimm sonunda bogazim dugumlendi bekliyorum canim alacsklar 1.5litre su ictim iceyimmi daha
Aminnn canimm insallahh hepimizzCanım dualarımız seninle inş sorunsuz bi şekilde bebislerine kavuşursun.
En son 2ydi 3.nun duruma gore o da olacak demisti.tabi en son embryolarim nasil bilmiyorumCnm kaç tane embriyo transfer edilecek belli oldumu ?
Canım aklım sende merkezine gidebilmişsin.dualarım seninle.bebeklerin inş sana tutunur ve sağlıklı mutlu bir gebelik geçirirsin.öpüyorum canımBiravucdua L lavantacicegi @dnzderya G gipsyy ve diger canlar sabir+dua+emek=mutluluk insallahh nilgunun sozleryle
![]()
Hadi hayırlısı canım inş yükselmiştirKızlar kan sonucum yarım saate çıkıcak dua edin ne olur..![]()
NaptinKızlar kan sonucum yarım saate çıkıcak dua edin ne olur..![]()
Cnm sen progestan kullaniyo musun halaCanım şimdilik iyi gidiyoruz bulantı var ama çok sukur ben yaptırmak istemiyorum yaptirmadim Rabbim ne verirse kabulum allahın bir bildigi vardır aldiricak cana kiyacak halimiz yok ya yaptirma aklını bulandirma bence
Keseyi görünce bıraktırdı bnm doktorum. Ama bu durum herkeste farklı olabilir. Senin durumunu en iyi bilen doktorun. Ona danışmalısın benceKızlar estrofem devam ettiniz mi pozitif gördükten sonra
Gelldimm canimm iyiyim cok sukur uzaniyorumm Cok heyecanli icime girdikleri ani hissettim melekleriminSece44 canım oldumu transferin nasılsın?
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hareketlerini hissettiğin günleri de yaşarsın.Gelldimm canimm iyiyim cok sukur uzaniyorumm Cok heyecanli icime girdikleri ani hissettim meleklerimin
Canim hayirlisiyla insallah guzel olacakkKızlar kan sonucum yarım saate çıkıcak dua edin ne olur..![]()