2016 mayıs tüp bebek

Canım transfer sureci nasildi.neler hissettin?ben bile heyecanliydim seni düşünemiyorum : )
Canım biz bu olaylardan oturu çok erkn gttik orda baya Bkledik.2 de aldılar bni bizde kahvaltı yaptık dsarda 12.30 da gelin dediler ama sıkışık bir şekilde mesane dolsun dediler.tabi bn çok abarrtim bir kaç kere wc ye gttik az az çıkardım yoksa patlardim:)).çok stres olmadim çok şükür arkdsm foto makinesi getirdi her anı çekti beklerken inşallah bebislerr gelince anı olsun diye.bn en çok ameliyat odasında o koltuğa yatarken biraz utanıyorum ama hiç tedirginlik yaşamadım.en çok suna şaşırdım cem bey embryolaga ben hazırım dedi o da tamm dedi.ya bu embryolari nasıl geldi bilmiyorum :)) ama canım o transfer esnasında sol yanımda böyle hafif bir serinleme tuhaf bir his oldu ust üstte.sonra hayırlı olsun dedi doktorum.kendi odamza gttik 30dk sonra çıkış yaptık merkez çok yoğundu bn yoksa biraz daha yatmk isterdim ama bndensonra hasta gelecekti sanırım odaya.

Kizlar doktor siskinligi onlesin diye dostineks verdi yum toplmadan 1 gün önce başladım ne alaka bilmiyorum ama her aksam iciyorum. mahfoldum bulanti, kusma, midem de yanma :kusmuk:korkunc düzeyde doktoru arayip sormak da aklima gelmedi. sizlerden var mi kullanan?

Kizlar doktor siskinligi onlesin diye dostineks verdi yum toplmadan 1 gün önce başladım ne alaka bilmiyorum ama her aksam iciyorum. mahfoldum bulanti, kusma, midem de yanma :kusmuk:korkunc düzeyde doktoru arayip sormak da aklima gelmedi. sizlerden var mi kullanan?
Canım belki sende yumurta çoksa eğer ohss olmaman için tedbir olarak vermiş olabilir. Ben kullanmadım. Kullananı da okumadım burada. Bence ara. Bulantı kusma istenen birşey değil. Bulantısı bir şey diyemem ama kusma olursa almanın bir anlamı yok. Prospektusune baksana ne yaziyor

BARAN90ISIL BARAN90ISIL canım benim üzüldüm Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok üzülme canım. Yolun başındasın. Toparlan ve sonra yeniden dene. İnşallah güzel haberini buradan alırız.

Canım belki sende yumurta çoksa eğer ohss olmaman için tedbir olarak vermiş olabilir. Ben kullanmadım. Kullananı da okumadım burada. Bence ara. Bulantı kusma istenen birşey değil. Bulantısı bir şey diyemem ama kusma olursa almanın bir anlamı yok. Prospektusune baksana ne yaziyor
aslinda cok yumurtam da olmadi ohss riskim nerdeyse yok gibiydi :( doktora ulasamadim. prospektusunde sık görülen yan etkilerde benim sikayetlerim var

@ankanas canım sonucuna sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Benim de genetik test sonucu cuma günü çıktı. 2 embriyo transferi olacak inşallah. Tabi çözünürken bozulmazlar inşallah. Ptesi büyük ihtimalle drum arayacak ve transfer için hazırlığa başlarız.

Transferin hayırlı olsun bu arada en baştan okuyarak geliyorum şimdi öğrenmiş oldum :) inşallah bebişlerin annelerine sarılıp bırakmazlar kardeş kardeş büyürler içinde:)
Amin canım insallahh çok heyecanlı ;umarım hepimiz hayirlisiyla sağlıkla kucaklarınıza alıriz aminn.boyle okuyup gelmk çok heyecanlı oluyor değil mi ben bir topikte 5 yıl öncesinden okumaya başlamıştım film gibi geliyordu:)) 12bin syfa vardı ama çok okuyamadim bu topici buldum çok sukur

@ankanas canım sonucuna sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Benim de genetik test sonucu cuma günü çıktı. 2 embriyo transferi olacak inşallah. Tabi çözünürken bozulmazlar inşallah. Ptesi büyük ihtimalle drum arayacak ve transfer için hazırlığa başlarız.
Test sonucu iyi mi canim Allahin izniyle.merak etme bozulmazlar embryolog transfer günü çok guzel diyince bir ohh cekeceksinn insallah

S Sece44 canım transferin hayırlı olsun. Sana sıkı sıkı tutunsunlar insallah. Pozitif haberini buradan vermek nasip olsun
Çok sağol canimm.herkesin transferini Gore Gore sıra bna da geldi.hemde dün geceki olaylardan sonra umudum kesilmisken aydınlık bir güne umutla uyanmk çok iyi geldi

Back
X