Ben dostinex kullandm cnm. Onu prolaktin hormonum yüksek diye vermişti doktor5 gün gonal f 112.5 kullandim sonra 6 gün de gonal f 75 ve merional kullandim. 11 yumurtam toplandi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dostinex kullandm cnm. Onu prolaktin hormonum yüksek diye vermişti doktor5 gün gonal f 112.5 kullandim sonra 6 gün de gonal f 75 ve merional kullandim. 11 yumurtam toplandi
bana da siskinligin olmasin diye verdi hemde 8 gün boyunca hergünBen dostinex kullandm cnm. Onu prolaktin hormonum yüksek diye vermişti doktor
Ben ikinci günde şiddetli baş dönmesiyle bıraktım sorun olmaz dedi zaten icemezdim de ayakta duramadım Dr a danis cnm o ilac baya etkilibana da siskinligin olmasin diye verdi hemde 8 gün boyunca hergün![]()
Canım bende 12 haftayım bugün itibariyle ...benimde ikili testim yapıldı...sonucu Çarşamba alacam ama ense kalınlığı 1.1 çıktı ve dr iyi dedi..yaş faktöründen dolayı amniyosentez yerine yapılan yeni bi teknik çıkmış,sadece 1 tüp kanla yapılıyormuş.onu da yaptıracak dr.içimiz rahat etsin diye..Bugün gittik ikili testi de yaptırdıkdr um çok net biri hayır yaptırmıyoruz diyemedik hoş sonuç umrumda değildi zaten ama temiz çıktı dedi. tabi bu sadece bir olasılıktan ibaret bizim olasılık düşük çıktı ama sıfır değil hiç bi zaman da sıfır olasılık yok zaten takdir de Allah'ın ben doğruluğuna inanmıyorum o testlerin. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla versin evlatlarımızı. Bana elevit ve demir verdi folici bırak dedi. Coraspin 33. haftaya kadar devammış crinone jel hakkında bişey söylemedi daha önceki muayenede 12. haftada bırakıcaz demişti aslında. Sen neler kullanıyorsun canım ?
Canım benimki 21 temmuz da.hayırlısıyla sıra sende şimdi.arkandan bizde yetişcez.
Ayy insallahh sırasıyla mutluluk haberlerimizi verelim topicc canlanacakkkÖnce senden alıcaz mutlu haberi hiçç merak etme.
Canim yanlis hatirlamiyosqm sendede pihtilasma vardi.. Sende anti factor testini yaptirdin miCanım bende 12 haftayım bugün itibariyle ...benimde ikili testim yapıldı...sonucu Çarşamba alacam ama ense kalınlığı 1.1 çıktı ve dr iyi dedi..yaş faktöründen dolayı amniyosentez yerine yapılan yeni bi teknik çıkmış,sadece 1 tüp kanla yapılıyormuş.onu da yaptıracak dr.içimiz rahat etsin diye..
Bu arada benim dr 12 hafta progestanı bırak dedi.bugün tam 12 ..ama haftayı bitirincemi bıraksam onu sormamışım..progestanı bırakmak iyi bi moral bence...iğne ve coraspirin devam benim son ana kadar...
Allah yardımcımız olsun
Canim hangi asamadasin pki agrib blki normaldir canini sıkıp uzme lutfen hawalar cok sicak zaten terlemenin artmasi normal bnde cok terliom 2gundurKızlar dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım çok saçım var rahmin içi ağrıyor bildiğin çok terliyorum hala olmadım kist olsa onda da böyle sancı olmuyordu napicam bilmiyorum
2 gün gecikti olup tedaviye başlamam gerekiyor her belirttim var karın ağrısı kasık bacak ama yok şu gibi akıntıya başka birşey yok birde yıllık izne çıktım tedavi icinCanim hangi asamadasin pki agrib blki normaldir canini sıkıp uzme lutfen hawalar cok sicak zaten terlemenin artmasi normal bnde cok terliom 2gundur
Telas yapma canim blkide hamilesindir olamaz mi boyle bir ihtimal.hic kendini kasma bnde adet olmayo beklerken cok gerildim ha olcam ha oldum tedawi falan derken insan kndini yok yere strese sokuyor.2 gün gecikti olup tedaviye başlamam gerekiyor her belirttim var karın ağrısı kasık bacak ama yok şu gibi akıntıya başka birşey yok birde yıllık izne çıktım tedavi icin
4 yıldır hamilelik olmadı tüpler tikali dediler ama yüce Allahım ol derse önünde birşey engel olamaz inşallah bundandırTelas yapma canim blkide hamilesindir olamaz mi boyle bir ihtimal.hic kendini kasma bnde adet olmayo beklerken cok gerildim ha olcam ha oldum tedawi falan derken insan kndini yok yere strese sokuyor.
Ilk tup bebek denemeniz mi Rabbim yardimcinizz olsun.burda senin gibi bir ark vardi tupleri tikali olan simdi hamilee cok sukur .insallah hayirlisiyla yuzunuz guler amin4 yıldır hamilelik olmadı tüpler tikali dediler ama yüce Allahım ol derse önünde birşey engel olamaz inşallah bundandır
Yok bu 2. Denemem olacak başlarsak arkadaş tüp bebekleri hamile kaldiIlk tup bebek denemeniz mi Rabbim yardimcinizz olsun.burda senin gibi bir ark vardi tupleri tikali olan simdi hamilee cok sukur .insallah hayirlisiyla yuzunuz guler amin
İnsallah Allah en kisa surede guzel haberler almayi nasip etsinRabbim bu kez yuzunuzu guldursun insallah
Çok tesekkur ederim canım aminn.sen de sağlıkla kucağına al inşallah yawrunuİnsallah Allah en kisa surede guzel haberler almayi nasip etsin