- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayni durumdayim...Hemsire pamuga alkol kolanya dokup 1 saat masaj yap dedi ilac yagli oldugu icin icerde dagilmiyomus ama 10dk zor yapiyorum...Bugun yine vurulcam ve yesil uclu enjektorle yaptir dedi daha kalin ve uzun sanirim o ilacin dagilimi icin daha iyi dediKızlar Progestan iğneden dolayı oturmakta zorlanıyorum.bunun için önerimiz varmı ne yapmalıyım?
Mrb Can'ım Ankara'da hangi DR gidiyorsunDoktorum bana ayda bir yaptirmami soyledi bu testi canim bence ihmal etme ankarada yapan yerler var gelip gidebilirsin belki
Hulusi hocaya gidiyordum tup bebek takibini o yapti ayni hastanede baskent de cagri beye yonlendirdi ili defa gidicem canm onadaMrb Can'ım Ankara'da hangi DR gidiyorsun
İçini ferah tut canimBenim de gece akıntım kahvemsi bir renkti ama çok az böyle geldi daha doğrusu crionne jel koyduktan sonra 3_4 saat sonra onun fazlası geliyor ya o kısım öyleydi biraz tedirgin oldum merkezi aradım sabah jelin fazlasını vücut bu şekilde atıyor çok normal dedi.transfr sonrası verilen kâğıtta da öyle yazıyor ama insan duymayinca olmuyor sanirim
canım ben arefe gün sabah adet oldum 2. veya 3. gün bayrama denk geleceği için ilk gün gittim doktora sadece baktı 10 gün sonra gel dedi o gün doğal siklusta yumurtaları görmek istedi ama istediği büyüklükte göremedi süreç uzamasın stres yapar diye klomen verdi 5 gün içtim bugün tekrar kontrole gittim istediğim gibi olmuş dedi yarın kan verecem e2 , lh ve progesteron bakılacak sanırım normal çıkarsa 2-3 gün içinde de transfer inşallahBenim transfer hazırlığına için 2.adeti bekliyoruz. Aslında 2 adet dönemi beklenir dedi ama artık beklemek istemiyorum.cok uzadı bu süreç ya. Stresli. Doğal siklusunda deneyelim dedi doktor. İlaç kullanmayız dedi.dnzderya sende de sanki ilaç kullanmadan doğal siklusunda yapılacaktı transfer. Ne yaptın. Süreç nasıl
canım her seferinde hemşireye sıkı sıkı tembih et çooookkkk yavaş versin iğneyi yoksa lank diye biranda veriyorlar o da yağlı olduğu için dağılmıyor sen de alkollü pamukla masaj yap sık sık dağıtmaya çalışKızlar Progestan iğneden dolayı oturmakta zorlanıyorum.bunun için önerimiz varmı ne yapmalıyım?
Ayyy canım çok şükür hayirlisiyla güzelce olsun insalllah her sey.canım ben arefe gün sabah adet oldum 2. veya 3. gün bayrama denk geleceği için ilk gün gittim doktora sadece baktı 10 gün sonra gel dedi o gün doğal siklusta yumurtaları görmek istedi ama istediği büyüklükte göremedi süreç uzamasın stres yapar diye klomen verdi 5 gün içtim bugün tekrar kontrole gittim istediğim gibi olmuş dedi yarın kan verecem e2 , lh ve progesteron bakılacak sanırım normal çıkarsa 2-3 gün içinde de transfer inşallah
inşallah canım senin nasıl çıkmıştı kan değerlerin biliyor musun?Ayyy canım çok şükür hayirlisiyla güzelce olsun insalllah her sey.
Vallahi direkt bnaa denediler ama konuşurlarken e2 için 200lu bir değer progstron icin 0.li bir deger kulagima geldi.doktorun iyi basliyoruz dedi sonra.yani ben degerler icin emin deilim direkt sormadim doktora ay zatenn kan vermek de ayri bir heyecann iyi cikacak mi diye heyecanlanio insaninşallah canım senin nasıl çıkmıştı kan değerlerin biliyor musun?
Yoksa e2 icin 20li deger mi duydum emin olamadim simdiinşallah canım senin nasıl çıkmıştı kan değerlerin biliyor musun?
Hayirlisi olsun arkadasim yolun acik olsun insallahkızlar rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın bende başladım iğnelere hayırlsı ile dua edin inş. bu ay içinde transferim olacak .