- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişler 6+4 olduk canım ama halsizlik çok var hep bu ayık bayii haldeyim sukir inşallah daha kotu olmam pzt kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarızİnş canım. kaç haftalık oldu bebisin![]()
Evet 2yiz şimdilik teyzeleri inşallah darısı sizlereEvet ikizdi demi bebislerin.rabbim ikisinide sana bağışlasin.sag salim kucağına almayı nasip etsin
Canım sakın üzülme. Bebek için 1 yumurta 1 sperm yeterli. Rabbim nasip etmişse o 1 yumurtan tutar zaten. Bunlara takılma boşuna. Nasip kısmet. İnşallah tutar ve pozitif sonucunu alırsın canimKızlar yinede hamdolsun sadece sağda 1 yumurtam varmış çok uzuldum tedaviye devam ediyoruz dualarınızı bekliyorum bu yumurta altın yumurtaymis
Canım depo halinde alıyorsun progestanı. 2 günde bir vurulmanin bir zararı olmayacaktır. Transferden sonra bizde sabah 1, akşam 1 yapılıyor. Senin doOndan dolayı belirtilerini ağır hissediyorsunKızlar bilginiz var mı acaba bir sorum olacak.dün transferim oldu.hergün progestan iğne olmam gerekiyodu.ama geçen tedavide bu iğneler ateş yaptı.dr da bu defa iki günde bir vurul dedi.şimdi hergün vurulsammı ya bebeklerim tutunamazsa diye korkuyorum.vurulursam da ateşlenirsem bebeklere zarar verirse.bu iğne sizdede ateş yapıyomu çok zayıfım bu arada ondan mı dokunuyo acaba.
Maşallah canim 41 kere maşallah. Çok güzel bir örneksin. Bazen yumurta sayısına takılıyorum bazen yaşa. Ama hemen kendimi geri topluyordum. Rabbim ol desin olur. Tamamen Rabbimin nasip etmesin önemli. Yumurta sperm sayısı kalitesi yada bunun gibi bir sürü şey sadece sebepler. Allahım sağlıkla hayırla kolaylıkla yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizim gibi isteyen dileyen herkese olsuncanim benimde iki yumurta vardi ikiside dollendi ve ikiz gebisim insallah Canim seninde bebisin seninle olsun avakado ye ve dvit al ben oyle yaptim biesteron gunde 3 kere Allahim ol desin olur dua et bol bol bizde ederiz insallah olur
Hadi bebişlerin sağlıcakla hayırla tutunsunlar annelerine canım. Kendini çok yormuşsun canım. Ah bu kadınlık çok zor ama iyi yapmışsın. Transfer sonrasında rahat olursun. Pozitif bir transfer olur inşallahCanımm ALlah razı olsun güzel gönlüne göre versin beni hastaneden aradılar sabah 8 e aldılar transferi dr şehirdışına çıkacakmış işten geldim ev temizledim çaöaşır yıkadım şimdi 1 hafta yapamam diye biraz dinlenir spnra kaşkar dua ederim bol bol hepimiz için![]()
Amin canım inşallahEvet 2yiz şimdilik teyzeleri inşallah darısı sizlere
Maşallah canım ikizler geliyor hayırlısi ileEvet 2yiz şimdilik teyzeleri inşallah darısı sizlere
Benim gittigim ilk dr bana senin gibiler bizim basari yuzdemizi azaltiyor dedi ki 32 yasindayim inan Allah ol desin yeter yer gok dua uzerine insallah herkez bu guzel duyguyu tatsin hic kimsenin kucagi bos kalmasinMaşallah canim 41 kere maşallah. Çok güzel bir örneksin. Bazen yumurta sayısına takılıyorum bazen yaşa. Ama hemen kendimi geri topluyordum. Rabbim ol desin olur. Tamamen Rabbimin nasip etmesin önemli. Yumurta sperm sayısı kalitesi yada bunun gibi bir sürü şey sadece sebepler. Allahım sağlıkla hayırla kolaylıkla yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizim gibi isteyen dileyen herkese olsun
Amin canım insallah konyaya gidiyorum içimden geldi peygamber şehrinden dualar edeceğim hepimize Rabbim gonul muratlarinizo versinCanım sakın üzülme. Bebek için 1 yumurta 1 sperm yeterli. Rabbim nasip etmişse o 1 yumurtan tutar zaten. Bunlara takılma boşuna. Nasip kısmet. İnşallah tutar ve pozitif sonucunu alırsın canim
Canım depo halinde alıyorsun progestanı. 2 günde bir vurulmanin bir zararı olmayacaktır. Transferden sonra bizde sabah 1, akşam 1 yapılıyor. Senin doOndan dolayı belirtilerini ağır hissediyorsun