2016 mayıs tüp bebek

Ultrason kagidinda yaziyor olmasi lazim canm benmki yaziyor ama.. Sanirim tup oldugu icin boyle ya bende anlamadim.
Baktım canım şimdi.aynı gün İki tane vermiş hıca bir renkli bir renksiz. Renksizde 10.7 cm yazıyor. Renklide 6.6 cm yazıyor. İkisi farklı büyüklükte. Senin kaç cm

Baktım canım şimdi.aynı gün İki tane vermiş hıca bir renkli bir renksiz. Renksizde 10.7 cm yazıyor. Renklide 6.6 cm yazıyor. İkisi farklı büyüklükte. Senin kaç cm
Benimkinde 11.8 yaziyor canm doktorda son adet tarihimden emin olup olmadigimi sordu.. Sanirim biraz iri bir bebek olacak bir sknti olmasinda aman o yuzden endise ettim gerci doktor soylerdi sknti olcak olsa

Benim de öyle 5. Gün embriyosu olduğu için ordan gelen bi fazlalık var.Benim ki 5 gün ilerden gidiyor çünkü
benmki 3. Gun elbriyosuydu ama ben ilaclari az kullandim tam iki hafta sonra adetimden transfer oldu normalde o gunler yumurtlama gunum olmasi gerekirken o yuzden de biraz buyuk oldugunu dusunuyorum

8 oldu canimm.kaygi tedirginlik mutsuzluk hissediyorum yoğun olarak.senn nasilsinnn canimmm umarım iyisindir.
Ben şu an iyiyim mümkün olduğunca dinleniyorum.bugün 3.günüm.bayağı yol katettin canım az kaldı.belki şu anda bebeklerin sımsıkı tutundular bile sana.ilk güzel haber senden gelecek hissediyorum.:dua:

Tatile çıktık Canım baya bi gezdik :))) ilginçtir hiçbir yerde kontrol yaptırmadan ankaraya dönebildim. Oysa ki eşim çok ısrar etti bi gitsek mi diye hayır dedim hep :) tatil bayram derken bir de esram a çok üzüldüm elamiray jelibon derken çok moralim bozuldu kaçtım sanırım :KK43: bebeğim iyi tatlım 11+3 olduk :) salı günü 2 li tarama var o Zaman cinsiyeti söylerim Dedi Dr :) bulantılar bitti bu arada keyfim yerinde ama zayıflıyorum :))) deli gibi de besleniyorum aslında ama felaket su içiyorum :) 5 günde bir damacanadaki yek başıma bitiriyorum :) yürüyüş filan derken iyi gidiyor şimdilik :) senin de baya olmuş kuzum. Bulantıların Nasıl çok rahatsız etmiyordur umarım. Bebişinin sağlığı da herşeyiyle çöl çok iyidir inşallah Can'ım :)
Sevindim canım ya iyi yapmıssın simdi izinler iptal biz buyuk ihtimalle tatile gidemiycez bu sene :( ilk pozitifi gordugumde doktor henuz havuz deniz yok dedi bu aralar sorcaktm gerek kalmadı sormama..aslnda cok bunaldım..mide bulantılarım ve koku hassasiyetim bir haftadır basladı bi de afedersiniz cıkartamıyorum beni mahvediyo surekli leyla gibiyim is yerinde dakikaları sayıyorum bitsin de eve gidip uzanayım diye..ayrıca dedigin gibi o arkadaslara da cok uzuldum bn de cok girmiyorum artk icimden gelmiyo..bi de bunun ustune olumsuz seyler de yasadım olum, hastalık gibi malesef..sonra kayınvalidem ve bi iki arkadasim biliyodu herkese yaymıslar soylemeyin dememe ragmen :( yani olumsuz seyleri say say bitmez ama herseye ragmen cok sukur bunaldıkca kalp atısları aklıma geliyo beni ayakta bebisim tutuyo dayanma gucu veriyo her seye ragmen bugunlerimize cok sukur bin sukur bu arada benim cinsiyeti ogrenmeme daha cok var ama ilk gunden beri kız gibi hissediyorum bakalım hayırlısı olsun :))))

Benimkinde 11.8 yaziyor canm doktorda son adet tarihimden emin olup olmadigimi sordu.. Sanirim biraz iri bir bebek olacak bir sknti olmasinda aman o yuzden endise ettim gerci doktor soylerdi sknti olcak olsa
Canım korkulcak birşey yoktur bence. Ense ölçümü yapıldımı senin. Bide son adet tarihin ne senin

Yapildi canm gecen hafta gttm.. 29 nisan
Canım benim 26 nisan ama benim yumurtam çok geç gelişti. Hocada söylemişti geç gidiyorsun diye. Tedavi sonlancak diye korkmuştum. Sen benden erken transfer olmuşsun evet. Bir dahaki gittiğinde detaylı bir şekilde sor doktora. Benimde yapıldı ense ölçümü 1.5 çıktı. Kan sonucunu bekliyorum. Nasıl peki çağrı beye ısındınmı. Ben pek sevemedim sanki. İkinci gidişimde ilkmi geliyorsun dedi beni hatırlamadı. Buda takip doktoru unutması saçma geldi biraz. Samimiyette göremedim. Sen nasıl buldun

Canım benim 26 nisan ama benim yumurtam çok geç gelişti. Hocada söylemişti geç gidiyorsun diye. Tedavi sonlancak diye korkmuştum. Sen benden erken transfer olmuşsun evet. Bir dahaki gittiğinde detaylı bir şekilde sor doktora. Benimde yapıldı ense ölçümü 1.5 çıktı. Kan sonucunu bekliyorum. Nasıl peki çağrı beye ısındınmı. Ben pek sevemedim sanki. İkinci gidişimde ilkmi geliyorsun dedi beni hatırlamadı. Buda takip doktoru unutması saçma geldi biraz. Samimiyette göremedim. Sen nasıl buldun
Ben sevdim canim aslinda kendinden baya emin biriydi hosuma gitti o tavurlari hatta.. Bende kan sonucunu bekliyorum.

Evet benimkiler hizli gelismisgi cok kucuk yumurtam olusmustu 6 tanesi yeterli olgunluktaydi hepsi buyumemisti. o yuzden erken kestik ilaclari

Evet benimkiler hizli gelismisgi cok kucuk yumurtam olusmustu 6 tanesi yeterli olgunluktaydi hepsi buyumemisti. o yuzden erken kestik ilaclari
Hayırlısı olsun canım benim. Yüzümüz hep gülsün inşallah. Rüzgardan nem kapıyoruz bişey olcak diye. Aslan gibi tutundular işte :) 3 ayıda atlattık çok şükür :anneadayı: bişey olmaz artık allahın izniyle. Sendede hiçbir problem yok takma kafana :KK200:

Back
X