2016 mayıs tüp bebek

Ben şu an iyiyim mümkün olduğunca dinleniyorum.bugün 3.günüm.bayağı yol katettin canım az kaldı.belki şu anda bebeklerin sımsıkı tutundular bile sana.ilk güzel haber senden gelecek hissediyorum.:dua:
Aminnn insallahh keskee dedigin gibi olurrr sonra hepimizn sirasiyla guzel haberi gelir insallahh.

Ben şu an iyiyim mümkün olduğunca dinleniyorum.bugün 3.günüm.bayağı yol katettin canım az kaldı.belki şu anda bebeklerin sımsıkı tutundular bile sana.ilk güzel haber senden gelecek hissediyorum.:dua:
Ben de 4 gun falan cok dikkat ettim kalkarken bile esim yardim etti.yani affedersiniz pijamami cekmek icin bile egilmedim ama sonrasnda tabi artik bu kadar hassas davranmadim ama hep dikkat efiyorum ama pijamami kndim giyiyorum;)

Ben de 4 gun falan cok dikkat ettim kalkarken bile esim yardim etti.yani affedersiniz pijamami cekmek icin bile egilmedim ama sonrasnda tabi artik bu kadar hassas davranmadim ama hep dikkat efiyorum ama pijamami kndim giyiyorum:KK66:
Ben artık yarından itibaren normal hayatıma dönmeyi planlıyorum.tabi abartmadan.ben pijamamı kendim giyiyorum hiç aklıma gelmedi keşke onu da eşime yaptırsaydım:duduk:

Çok şükür iyi gidiyor cnm. Bulantı değil de koku hassasiyeti çok kötü yaptı beni. Meyve su meyve su arada taze meyve suyu :))))) ama arık iyiyim geçti çok şükür darısı sizlere olsun kuzum :)
Bende aynıyım bütün yemeklerden tiksindim bi ara sadece meyve yiyebiliyordum:) çok şükür geçti uzun sürmedi. Allahım böyle sağlıkla büyüyüp kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah :)

Günaydın Kızlar.Bugun transferinin 6.gunu.dayanamayip idrar testi yaptım.ikinci çizgi çok silik çıktı.cizgi var yani.cok heyecanlandim.sizce ümitIenmeIimiyim:-):-):-)
Gunaydin canim. Cok acelecisin canim ya cok sasirdim valla. S Sece44 den bekliyordum bir atak. Sen depar yaptin resmen. Catlatma ignesi kullanmadigina gore hamilesin canim. Testte bir yanlislik olma ihtimali cok dusuktur. Valla tebrik ediyorum seni. İnşallah seni hic birakmaz yavruların. Darısı kizlarin basina ve bana

Günaydın Kızlar.Bugun transferinin 6.gunu.dayanamayip idrar testi yaptım.ikinci çizgi çok silik çıktı.cizgi var yani.cok heyecanlandim.sizce ümitIenmeIimiyim:-):-):-)
lavantaaaa ne diyorsun çok heyecanlıı valla büyük ihtimal vardır gebelik koşup kan versene yahu kutlayalım hep birlikte:KK50:

Ya kizIar bende kendime çok şaşırdım.cesaret edipte yapmak bana gore değil di.oyIesine yapayım dedim.yoktur zaten die.ama bi baktım.ikinci çizgi çok silik bi şekilde var.titremeye ve agIamaya basIadim.inanamadim.ama yinede kan testi sonrası tamamen inanicam

Back
X