2016 mayıs tüp bebek

@ankanas canım cinsiyet belli olmadı di mi kk da bi grup bayan nub teorisi diye bişey var onunla tahmin ediyorlar usg görüntüsünden :p.fal gibi :)
Benim dün doktor da pipisini görmeden erkek dedi.Sanırım o da ona göre söyledi.
Aa ne güzel erkenden öğrendin canım benim sağlıkla gelsin paşa inşallah :anneadayı::anneadayı:
Biz 12. haftadaki kontrolümüzde öğrenemedik erken belli değil dedi dr. Şimdi 14. Hafta bitiyor aslında bellidir ama daha iki hafta var diğer kontrole. ben de sabrediyorum ama iyice de meraklanmaya başladım :rolleyes:

Kızlar hamilelik vücut ısısının artmasına sebep olur mu.progestan iğne biraz yapıyodu ama geceleri artıyodu.2 gündür gündüzleri de hep normalden yüksek.ateş ölçerle geziyorum evde.

Kızlar hamilelik vücut ısısının artmasına sebep olur mu.progestan iğne biraz yapıyodu ama geceleri artıyodu.2 gündür gündüzleri de hep normalden yüksek.ateş ölçerle geziyorum evde.
Benim hep oylee canım özellikle bacak aralarim

Çok abartılı edildi benim ama hissediyordum artışı hep

G gipsyy tatlım maşallah değerin çok güzel bence de ikiz gibi inşallah inşallah amin :dua: benimki 3. Gün embriyosu yatın daha 7. Günüm yaa dayanamıyorum artıkk:kızgın::kızgın:
Sabret canım en az 9.güne kadar canım.gerçi sen deneyimlisin dimi ilk deneme değildi sanırım.rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş.

Back
X