Canimm senin ki de olacak tabiki Allahın izniylee hep dua ediyorum senin icindeebenimki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm senin ki de olacak tabiki Allahın izniylee hep dua ediyorum senin icindeebenimki?
Aa ne güzel erkenden öğrendin canım benim sağlıkla gelsin paşa inşallah@ankanas canım cinsiyet belli olmadı di mi kk da bi grup bayan nub teorisi diye bişey var onunla tahmin ediyorlar usg görüntüsünden.fal gibi :)
Benim dün doktor da pipisini görmeden erkek dedi.Sanırım o da ona göre söyledi.
Aa ben 10. Gun saniyorumm o zaman ikiz olabilir canm.. Hayirliisii olsunn insallahhbenimkide 4.gün embiryosu ama 8.günüm bugün.
Hayırlısı olsun canım.ikiz de olur kocaman bir aile oluveririz bir anda.yeter ki sağlıklı olsun.Aa ben 10. Gun saniyorumm o zaman ikiz olabilir canm.. Hayirliisii olsunn insallahh
Biz kadınlar inanılmaz sabırsızız galiba.hamileyim diye evi yıktım.eşim sakince aferim dedi.
Benim hep oylee canım özellikle bacak aralarimKızlar hamilelik vücut ısısının artmasına sebep olur mu.progestan iğne biraz yapıyodu ama geceleri artıyodu.2 gündür gündüzleri de hep normalden yüksek.ateş ölçerle geziyorum evde.
Çok abartılı edildi benim ama hissediyordum artışı hepKızlar hamilelik vücut ısısının artmasına sebep olur mu.progestan iğne biraz yapıyodu ama geceleri artıyodu.2 gündür gündüzleri de hep normalden yüksek.ateş ölçerle geziyorum evde.
Bebeklere zararı olmasında gerisi hiçç önemli değil.Çok abartılı edildi benim ama hissediyordum artışı hep
Rabbim korur inşallah sen ama dikkat ediyorsun canım ateşineBebeklere zararı olmasında gerisi hiçç önemli değil.
Ah olmaz olsaydı o deneyimler 4. Denemem buSabret canım en az 9.güne kadar canım.gerçi sen deneyimlisin dimi ilk deneme değildi sanırım.rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş.
Ahh canım benim inşallah son olur kuzum.inşallah bu defa kavuşursun hayallerine..Ah olmaz olsaydı o deneyimler 4. Denemem bu![]()