Ailem biliyor canım onun dışında henüz kimse bilmiyor.keseyi görünceye kadar söylemeyi düşünmüyorum.Yeni hamislerhamile olduğunuzu ailenizle yada arkadaşlarınızla paylaştınız mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem biliyor canım onun dışında henüz kimse bilmiyor.keseyi görünceye kadar söylemeyi düşünmüyorum.Yeni hamislerhamile olduğunuzu ailenizle yada arkadaşlarınızla paylaştınız mi?
Ben bile yeni yeni söylemeye başladımYeni hamislerhamile olduğunuzu ailenizle yada arkadaşlarınızla paylaştınız mi?
Yok canim embriyo logo çok iyi doktorum dedi bu durumu her embriyo logo göremez şimdi boşa göndermeleri bunu tekrar tedaviye başlayacağım oluşacak sağlıklı görünen embriyo lar genetiği gönderilecek inanırsınız üzüldüm ama sevindim de şükür olsun farkettim şükürler olsun dürüstler ya öyle transfer edilseydi engelli olsaydı hamdolsun gorulduCanim genetige mi gittin sen benim de anormal cikti 7 tane kromozom vok zor bir durum vok iyi anliyorum seni ben istem dışı gozlerimlern nasil yaslar akiyordu rabbim insallah tez zamanda hayirlisiyla doldursun kucagini...
Kızlar dualarınız İÇİN Allah razı olsun malesef transfer iptal edildi sperm ve yumusta döllenmesi fakat anormal olduğu için
Bunda da vardır bir hayır canım Rabbim büyük.sizin asla çocuğunuz olmaz deyip tüp bebek bile yapmadılar arkadaşıma ertesi ay hamile kaldı.şimdi 2 yaşında kızı.senin de olacak inş.rabbim yazdıysa olacak inş.
canim inşallah hayirla saglikla kolaylıkla yavrunu kucagina almak nasip olur. Bence de başta anormalligin tespit edilmesi cok iyi oldu.Kızlar dualarınız İÇİN Allah razı olsun malesef transfer iptal edildi sperm ve yumusta döllenmesi fakat anormal olduğu için transfer edilmeyecek![]()
Amin canım sağlıklı ve hayırlı evlat versin hepimizeCanim Rabbim yardimcin olsun sana daha cok dua edecegim umarim tez vakitte bebeklerine kavusursun aminn
Aynen öyle canım hamdolsun Allah gosterdi eğer embriyolog tecrübeli olmasaydı ve görmeseydim engelli çocuk olabilirdibasbelasiyim canım herşeyde bir hayır vardır.Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Rabbime sığın.bizim için hayırlı olacak herşeyi yalniz Allah bilir.Rabbim yardimcin olsun canım.
Öyle canım birinin duasını almışız ve tespit edildi ya edilmeseydi ve tutsaydı engelli çocuk olacaktı ben bakardım tamamda ya sonra ben ölünce ne olacaktıcanim inşallah hayirla saglikla kolaylıkla yavrunu kucagina almak nasip olur. Bence de başta anormalligin tespit edilmesi cok iyi oldu.minik_eller canim Rabbim inşallah en kısa zamanda yavrunu saglikla hayirla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım sizin için
Çok iyi sabretmişsin canım.ben dayanamam heralde çatlarımBen bile yeni yeni söylemeye başladım
İlaçtan olabilir miOff kizlarrr az önce iç camasrdmda çok az açık renk pembe akıntı gördüm yuregimmm hopladiii doktoruma ulaşamadım daha cokk panigimm
Bu dönemdeki lekelenmelere genelde yerleşmeden ötürü diyorlar.düşük riski değildir heralde.İlaçtan olabilir mi
İlki de kız canım ikinci de kız geliyor :)) Allah senin de gönlüne göre versin cnm, burdaki tüm arkadaşlarımıza anneliği nasip etsin. tarama sonucumuz da iyi çıkmış çok şükür :) sen nasılsın bulantılar filan arttı mı?Aaaa cok sevindim canımm süpeerr bi haber bu kız isteyen biri olarakkk cok sevindimm :)) ilki erkekti yanlıs hatrlamıyosam dimi :)
Dr normal dedi ama içim hiç rahat değil dua edin lutfenBu dönemdeki lekelenmelere genelde yerleşmeden ötürü diyorlar.düşük riski değildir heralde.
Olabilir cnm korkma. Ama mutlaka Dr una ulaşmalısın çünkü yerleşme lekesi olsa bile progestan iğnesi yaptırmak isteyebilir. Sorun olduğu için değil de temkinli olmak adına. Panik olma sen rahat ol.Off kizlarrr az önce iç camasrdmda çok az açık renk pembe akıntı gördüm yuregimmm hopladiii doktoruma ulaşamadım daha cokk panigimm
Tamam işte cnm sıkıntı yokmuş takma kafana. Birden kan boşalırsa tehlike demişti benim Dr um.Dr normal dedi ama içim hiç rahat değil dua edin lutfen