2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Bende de yok kızlar henüz doğum falan. Akşamları sancılarım oluyor. 3 güne bir de nstye sokuyor doktorum. Heyecanla bekliyoruz... Garip bir psikoloji, hem bir an önce doğsun istiyorum hem de doğumdan korkuyorum yalan yok :)

Bebeginin cinsiyeti ne canim

Benim doktorum daha fazla bekleme yanlısı olmadığını söyledi. Son adet tarihine göre bugün 39+6'yım. Bugün yatışı yapıp ister suni sancıyla isterseniz de sezeryanla yapalım doğum işini dedi. Ben biraz daha beklemek istediğimi söyledim. Pazartesi yapalım o zaman dedi. İnşallah pazartesiye kadar kendiliğinden başlar sancılarım.

Yani cokta beklemek nekadar saglikli bilinmez non stresste benimki iyi cikiyor. Bakalim birdahaki kontrolde ne yapacak bilmiyorum 41+lara kadar beklenebiliyor ilk gebelikte

Yani cokta beklemek nekadar saglikli bilinmez non stresste benimki iyi cikiyor. Bakalim birdahaki kontrolde ne yapacak bilmiyorum 41+lara kadar beklenebiliyor ilk gebelikte
Evet bazı doktorlar bekliyor. Benimki beklemek istemiyor. 40. Haftadan sonra komplikasyon riski artar diyor. Benim de biraz moralim bozulmadı değil. Beklemeyi istiyordum çünkü ama şimdi de doktorun dediğinin tersini yapma cesaretim yok.

Hayirlisiyla kucagina almani diliyorum. Rabbim sag salim yuzunu gormeyi nasip etsin hepimize. Bende sabir kalmadi heyecanliyim ayy yuregim pir pir ama istedikce olmuyor kendi sancimi bekliyorum insallah kolaylikla dogum yapariz

Hayirlisiyla kucagina almani diliyorum. Rabbim sag salim yuzunu gormeyi nasip etsin hepimize. Bende sabir kalmadi heyecanliyim ayy yuregim pir pir ama istedikce olmuyor kendi sancimi bekliyorum insallah kolaylikla dogum yapariz
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Ben dua ederken nasıl doğum hayırlıysa öylesini diliyorum. Şu sancılar bir an önce gelse de dış müdahalelerden bizi kurtarsa...

İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Ben dua ederken nasıl doğum hayırlıysa öylesini diliyorum. Şu sancılar bir an önce gelse de dış müdahalelerden bizi kurtarsa...
Geceleri olmadik saatlerde uyaniyorum ve gram uykum yok sendede oluyormu? Ve bebis hareketlerin nasil? Benim cok yogun degil bazen korkuyorum cok uykucu bu cocuk

Geceleri olmadik saatlerde uyaniyorum ve gram uykum yok sendede oluyormu? Ve bebis hareketlerin nasil? Benim cok yogun degil bazen korkuyorum cok uykucu bu cocuk
Kızlar bugün doğumum gerçekleşti. Suni sancıyla normal doğum yaptım. 8 buçuk saat yoğun sancıdan sonra gece 01:50 de kızımız dünyaya geldi. Hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.

Kızlar bugün doğumum gerçekleşti. Suni sancıyla normal doğum yaptım. 8 buçuk saat yoğun sancıdan sonra gece 01:50 de kızımız dünyaya geldi. Hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.
canim gozun aydin bende 20 ocakta yaptim ama o kadar zorlu bir dogum ve dogum sonrasi yasadim ki gozumu yeni actim. tebrik ederim tekrardan canim nasilsiniz simdi bebisin iyi mi sen nasisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…