2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

masallah ismiyle yasasin senin pasanda canim benim cok guzelmis ismi. bende bugun yikama islemlerine basladim ay minnak minnak hersey nasil utuleyeceksem bu minnacik seyleri. cok guzel gidiyor hersey Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah
Bu mutlulugu her dileyene Rabbim yasatsin hep dua ediyorum herkes icin. Bizde kavusalim yavrularimiza kucagimiza alalim. Herseyler minnak utulendi hastane cantam hazirlandi nevresimleri yikandi deterjan dalanin dogal toz deterjanini aldim yumusaticida uni baby mis gibi bebek koktu evimiz.oglumun boyle kokacagi dusuncesi dahada mutlu etti beni. Allahim sukurler olsun sevincimizi yarim birakma butun isteyenlere nasip olsun. Bursada copte yeni dogmus olu bebek cesedi bulunmus nasil icim yandi ahhh bunu yapan bir kadin nasil olur aklim almiyor

Canim kan pihtilasma sorunu olanlar doguma kadar kullaniyor ilaclarini biz doktorlarda farkli karar verebiliyor sen birkac hekime danis bu durumu

hadi bakalim doguma hazirsin masallah canim sen. benim henuz bitmedi islerim bel agrisi yasiyorum dinlenerek yapiyorum o yuzden. bende buranin dreft diye bir markasi var onun deterjan ve yumusaticisini aldim bebek icin. bizimde evimizi bebek koktu. insallah kucagimizda da o kokuyu hissetmek nasip olur canim. bu haberi gecen bende instagramda gordum sanirim Allah bildigi gibi etsin o anneyi. anne olmak icin o kadar ugrasan ve olamayan insanlar verken birde boyle evladini terkedip olduren anneler var maalesef. beni de dun uzen ufak bir olay oldu bir arkadasimin kuzeni hamileydi kizcagizla aramizda 1 ya da 2 hafta var o benden ondeydi. surekli kanamalari oluyordu hastaneye yatip cikiyordu. bebegin plesantasi asagidaymis dogum gecen hafta gerceklesmis anne 34 haftalik gebeyken. bebek iki gun yasamis annede bebekde yogun bakimda yatmis ve iki gunun sonunda bebegi kaybetmisler birden kalbi durmus. Allahim o anneye sabir versin bebegini goremeden gomdu bizleride boyle kotu sonlardan korusun insallah (

Ayy canim ya 34 haftalik bebek yasar bildigim sanirim o kanamadan iyi beslenmemis offf Rabbim evlatla sinamasin. Hazirliklar tamamlaniyor ben gogus pompasi alsammi diyorum ilk sut gelsin diye bazen gerekiyormus gelmeyince sisip agri yapiyormus deneyimli arkadas al bence dedi bakalim arastiriyorum

amin canim Allah evlatla sinamasin. herseey normalmis ama kalbi durmus birden yavrucugun.plesanta asagida oldugu icin birde kanamalari cok oldugu icin bebek tam gelisememis. pompa konusunda ben almayi dusunmuyorum acikcasi ilk sutun gelebilmesi icin bebisini bolca emzirirsende ayni sonucu alirsin canim.bosda olsa emdikce gelir sutun hem bebeginle temzsinda sutunun gelmesini hizlandirir. bu arada kardesimle konustum bugun onun doguma artik 15 gun kadar kaldi merak etmis dun gogsunu biraz avuclamis sutu gelmis insallah bizimde oyle olurda ugrasmayiz pompalarla falan

Insallah bol bol sut gelir dedigin gibi ugrasmayiz. Hazirliklar ne durumda bayagi tamamlanmis olmali

Insallah bol bol sut gelir dedigin gibi ugrasmayiz. Hazirliklar ne durumda bayagi tamamlanmis olmali
canim ben cildirmak uzereyim ya ben abartiyorum ya esim hafifw aliyor hazirlik islerini. utu isini falan hallettim ama farkettim ki kiyafetlerimiz az biraz daha alisveris yapmam lazim. mobilyalar turkiyeden siparis edildi bizim henuz onlar da gelmedi. burdan sallanan sandalye ve ekstra tek kisilik yatak almam lazim bebek odasina annem gelecek yatmasi icin henuz onlarida almadim. esim her pazar yatmayi tercih ediyor bende kendi kendime halledebildigim kadarini hallediyorum ehliyetim yok ki atlayip gidip tum isimi halledeyim cildirmama az kaldi kisacasi. daha ortada oda falan bisey yok yani

Benim esimde her pazar evde hiic adimini atmak istemez.eksiklerde bize kaliyor boyle olunca. Biran once halletmeniz lazim hergecen gun agirlasiyoruz artik biz eli kulagindayiz erken bile olsa belli olmaz son ana birakmamak lazim. Evlatlarimiz saglikla gelsinde dualar onlara bu gece. Allah bize muruvvetlerini gormeyide nasip etsin. Ay cok duygusalim bugun kavusmak nasip olsun kokusuna

amin canim benim amin. Allah evlatlarimiza saglikli guzel omurler versin o guzel gunleri Rabbim gostersin bizlere.

a

evet gun bitti artik geri sayimlardayiz. saglikla gelsin cennet kokulularimiz. heyecan basladi mi canim. muayeneler nasil gidioyr. dogumun nasil olacak doktorun birsey dedi mi?
Normal dogum yapabilirmisim yani suanlik bir engel gorunmuyor. Ve iyice agirlastim uykular gitti hareketler kisitlandi göbis kocaman olduu mide yanmasindan perisanim. Hazirliklarim bitti hersey yikandi dogum cantam hazir Allahim hepimizi hayirla kavustursun yavrularimiza. Geriye dua etmek kaldi cok heyecanliyim. Sende nasil durumlar?

canim benim henuz alttan muayenem yailmadi. hastane cantamiz disinda hicbirseyimiz hazir degil. yani elbiseeri falan utulendi. ama henuz mobilyam gelmedi o yuzden odamizi kuramadik hala. arkadaslarim bir kac hafta once supriz baby shower yapmisti anne kucagindan tut aklina ne gelirse gelmisti hediyelerimi bile acamadim odam kurulu olmadigi icin. bugun kiz kardesim dogum yapti teyze oldum cok sukur. darisi bize canim benim.

Bendede dogum yok henuz kizlar bekliyoruz. Nstye giriyorum bugunde. Sanirim benimki gelmeye niyetli degil. Alttan muayene oldum acilma falan denmedi bana. Gel be oglummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…