- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Ben 12 saatlik aclikla gitmistim doktorun istegi uzerine yani her doktorun uygulamasi farkli bilemiyoruzki 2 saat az geldi banadaKizlar ben 27. Haftamdayim seker yuklemesi yaptircam prsmbe gunu . Doktorum 2 saat aclik yeterli dedi . Ama daha onceki forumlarda hep 10 12 saat acliktan bahsetmisler. Sizler ne yaptiniz?? 2 saatlik aclik az degil mi ya??doktor niye boyle istedi acaba???
canim bizimkisi cilek mobilyadan gelcek insallah link atiyorum tum takim cibinlik falan hepsi bir aldim. https://www.cilek.com/eng/softy-8480Amin insallah kullanmak nasip olur. Sizlerde aldiklarinizi paylasin kzlar cok merak ediyorum kimler neler yapmis cok heyecanli
Bunları konuştuk bir kaç sayfa önce aslında şimdi tekrar gibi olacak ama benim doktorum 50 gramlık yükleme için açlığa gerek olmadığını söyledi. Ben de yabancı sitelerden falan bayağı araştırdım genelde 50 gramlık yükleme için açlığa gerek yok denmiş. Sabah şeker ve karbonhidrat içermeyen basit bir kahvaltı yaptım. Biraz peynir, yumurta ve zeytin yedim. Sonuçlarım temiz çıktı hatta oldukça düşük çıktı glikoz değerleri.Kizlar ben 27. Haftamdayim seker yuklemesi yaptircam prsmbe gunu . Doktorum 2 saat aclik yeterli dedi . Ama daha onceki forumlarda hep 10 12 saat acliktan bahsetmisler. Sizler ne yaptiniz?? 2 saatlik aclik az degil mi ya??doktor niye boyle istedi acaba???
Ay masallah cok guzel cok begendim Allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsincanim bizimkisi cilek mobilyadan gelcek insallah link atiyorum tum takim cibinlik falan hepsi bir aldim. https://www.cilek.com/eng/softy-8480
anne yani besiginide cilekten aldim o da asagida linki
https://www.cilek.com/eng/star-bed-(45x90-cm)_103396?d=10130
bebek arabamizi henuz almadik alinca onuda paylasirim insallah
sagol canim cumlemize saglikla bebislerimizi buyutmeyi nasip etsin Allah ozenle hazirladigimiz odalarindaAy masallah cok guzel cok begendim Allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin
Ben de normal istiyorum ama bir o kadar da korkuyorum ....Sayili zaman kaldi kizlar ve ben hala hastane secmedim sizler sectinizmi? Dogum plani yapildimi? Ben normal istiyorum insallah
Evet ani çocuk ölümü riskini artırıyormuş. Ben uyku tulumu aldım yenidoğanlar için. gerçi ilk doğduğu zaman koyduğunuz şekilde kalıyormuş biraz daha büyüyünce boğulma riski artıyor sanırım. Biz de dün arabamızı aldık. Şimdilik tulumları, park yatağı ve arabası tamam. Ha bir de bezleri :)))Bebegin eksigi bitmiyor kizlar bizimkiler kis bebegi olacaklar ve ustlerine yorgan ortu ortmenin tehlikesini okudum debelenerek yuzlerini kapatabiliyorlarmis uyku tulumumu almaliyiz ? siz nayapacaksiniz?
Hadi hayirli olsun alisveris kismi cok zevkli. Allah hayirlisiyla giydirmeyi nasip etsin. Bez ve anakucagi almadik henuz ben yavas yavas dogum cantasi hazirlayacagim fakat gonlume gore gecelik secemedim henuz beyaz dusunuyorum sabahlikli ve birazda dantelli alinca resmini paylasirimEvet ani çocuk ölümü riskini artırıyormuş. Ben uyku tulumu aldım yenidoğanlar için. gerçi ilk doğduğu zaman koyduğunuz şekilde kalıyormuş biraz daha büyüyünce boğulma riski artıyor sanırım. Biz de dün arabamızı aldık. Şimdilik tulumları, park yatağı ve arabası tamam. Ha bir de bezleri :)))
Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşallah.
Bayagidir buraya yazmamistim:) alisverisler bitti sayilir birkac sey kaldi iste gogus pompasi bebek bezi vs. Ve evet gobusler buyudu yatmak kalknak oturmak zorlasti nefesim daraliyor midem dehset yaniyor.cok sukur oglum artik asagi donmus bu normal dogum ihtimalimi arttirdi mutluyum korkular artti evladim sagliklimi diye dusunuyorum hep ve kavusmanin heyecani var cok Allah sag salim hayirlisiyla kavustursun hepimizikizlar nerelerdesiniz bayadir kimselerin sesi cikmamis. zaman daraldikca buralara takilmaya zamaniniz kalmiyor sanirim sizinde :) bu hafta artik yikama utuleme islerine baslayacagim Allah izin verirse. valizimi hazirlayacagim. ama henuz mobilyalarimiz gelmedimobilyalar gelincede cicislerimizi dolaba yerlestirecegim canlar/ hamileligim guzel gidiyor simdilik kizlalr sadece kendimi bazen yattigim yerden kalkarken ters donmus kaplumbaga gibi hissediyorum o kadar :)) sizde durumlar nedir anlatin bakalim
oh masallah canim. ben pompayi simdi almayi dusunmuyorum herkesete gerekmeyebiliyormus gerekirse almayi dusunuyorum, bozomde pasa dondu cok sukur. ama dun doktorumum da dedigi gibi ben cok sakinim. hic biserseyi endise etmiyorum. esimede dedi doktor cok sanslisin gucllu bir hanimin var diye :) bakalim son dakikada panik olmaz boyle gidersem iyi olur :) isim ne karar verdiniz canim bu arada biz insallah hamza koyacagiz isminiBayagidir buraya yazmamistim:) alisverisler bitti sayilir birkac sey kaldi iste gogus pompasi bebek bezi vs. Ve evet gobusler buyudu yatmak kalknak oturmak zorlasti nefesim daraliyor midem dehset yaniyor.cok sukur oglum artik asagi donmus bu normal dogum ihtimalimi arttirdi mutluyum korkular artti evladim sagliklimi diye dusunuyorum hep ve kavusmanin heyecani var cok Allah sag salim hayirlisiyla kavustursun hepimizi
Hadi hayirlisi ismiyle yasasin pasamiz:) bizde göktug koyuyoruz ismini ah mis kokulularimiz gelsinde hersey bos. Bugun kiyafetlerini yikiyoruz cok heyecanliyimoh masallah canim. ben pompayi simdi almayi dusunmuyorum herkesete gerekmeyebiliyormus gerekirse almayi dusunuyorum, bozomde pasa dondu cok sukur. ama dun doktorumum da dedigi gibi ben cok sakinim. hic biserseyi endise etmiyorum. esimede dedi doktor cok sanslisin gucllu bir hanimin var diye :) bakalim son dakikada panik olmaz boyle gidersem iyi olur :) isim ne karar verdiniz canim bu arada biz insallah hamza koyacagiz ismini
Ay hic benzetemem benArkadaslar cinsiyet tahmininde bulunanlar..Eki Görüntüle 1920687
masallah ismiyle yasasin senin pasanda canim benim cok guzelmis ismi. bende bugun yikama islemlerine basladim ay minnak minnak hersey nasil utuleyeceksem bu minnacik seyleri. cok guzel gidiyor hersey Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallahHadi hayirlisi ismiyle yasasin pasamiz:) bizde göktug koyuyoruz ismini ah mis kokulularimiz gelsinde hersey bos. Bugun kiyafetlerini yikiyoruz cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?