2016 Nisan Anneleri Kilolar ne durumda :)

mersel

ikinci kez anne oluyorum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
445
69
643
Merhabalar, Kilolarımızı takip etmeye var mısınız :)
Nasıl besleniyoruz, kaç kiloladayızz hadi bakalım yazalım

15.haftadayım ben.
62,5 başlangıç
64 kiloyum şuan.
son iki haftadır iştahım arttı, sağlıklı beslenmeye özen göstersem de geçen hafta tavuk dürüm yedim :)
biraz pişmanlık oldu ama geçti. Bol meyve yiyorum. Süt ceviz her gün tüketiyorum.
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz

15 haftadayım bende 48 le başlamıştım 47 ye düşmüştüm şimdi 48,8 lerde kilom

14+2'yim bugün. 65 ile başladım 67.7 idim geçen gün. :)

ben ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım. doktor ayda iki kilo al diyordu 6.aydan sonra ben 4'er 4'er alarak 80 kilo olmuştum :) ikinci hamileliğimde hedefim 12 yi geçmemek ama bakalımmm. :)

Ayyy ne güzel bir konu olmuş hem birbirimizden fikir alış verişi de yaparız. Ben de ilk hamileliğimde 25 kilo (69 ile başlayıp 94 ile bitirmiştim :(((() almıştım. Bu sefer çok dikkat ediyorum. Az ama kaliteli beslenmeye çalışıyorum çokta faydasını görüyorum. Bu hamileliğime 80 kilo ile başladım şu an 82,5 kilodayım Allah'ım yardım et hep böyle devam edeyim!!! Benimde hedefim max. 9-10 kilo umarım başarırım...:KK46:

Kizlar merhaba. Ben ilk hanileligimde 16 kilo almistim. Dogumdan 1 hafta sonra 10 kilosu gitti bana kaldi 6 kilo o kiloyu verebilmek icin tam 5 ay emzirmemei engellemeyecek diyet yaptim. Hamilelik kilolari zor gidiyor derlerdi yasadim gördüm. O yüzden bu ikinci hamileligimde mak. 10 kilo ile bitirmek istiyorum. 18+2 dediz. Henüz hic kilo almadim. Yememde ayni. Sürekli tartiliyorum. Ne zaman kilo almaya baslicam o zaman frenlicem kendimi.

geçen hafta izinliydim, evdeyken sağlam yedim, 1 kilo aldım :( 16.haftamdayım 2 kilo 2,5 kilo arası almış durumdayım.
12 max vermiştim kendime amaaaa bu boğazla ne kadar olur bilemiyorummm

kızlarr, benim kilo aldı başını gidiyor :( 66 oldum.
3,5 kilo almış oldum 17.haftadayım.

yeme düzenimde bişey değişmesede kilo alıyorum ilginç
ben de 2 hafta dikkat edip 1 hafta cozutunca birden alıyorum ne yazık ki :( sanırım diyetisyene gidicem. 17. haftamdayım 5 kilo aldım :(
ilk hamileliğimde 16 kilo aldım 10kilosu birden gitti sonra 6. aya kadar gram düşmedi kilom. sonra düzenli yürüyüş ve kendi çabalarımla 3 ayda 8kilo daha verdim emziriyordum. şimdi yürüyüş yapabilsem yine dengelerim ama ufak çocukla olmyor :(
önlemini alamazsam 2 kiloyla falan kapatırım bu sefer hamileliği:KK43:o_O

kızlar 2-3-4 kilolar şaka gibi ben 17.haftamdayım 10 kilo aldım 45 le başladım şu an 55

kızlar 2-3-4 kilolar şaka gibi ben 17.haftamdayım 10 kilo aldım 45 le başladım şu an 55

merhaba, sen çok zayıf başlamıssın. sanırım bizim 2-3 kilo aldık diyişimiz 60'larda başlamamızla ilgili :)
düşünsene ben 17.hfatdyim 10 kilo almış olsam 70, doğuma kadar 90 olurum :)
allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize.

siz benden dahada zayıfmıssınız bende 48 kiloydum hamile kaldığımda ilk başlar zor geçti derken 47 ye düştüm şimdi 50 kiloyum amaçsız kilo almaktan korkuyorum

Back
X