- 15 Ocak 2014
- 5.962
- 5.143
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.401
Kızlar bende klomen sonrası kist oluştu dr ara verdi kistle hamile kalan da varmış belki bu ay bende bir umut iste kiste yumurtlama olur mu onu bile bilmiyorumnisan banada ugur getirir inş
Hayırlı olsun canm :)Eşim o kadar heyecanlandı ki dayanamadı gitti 2. testi aldı. Aynı sonuç onda da gördük. Allah izin verirse pazarteside doktora gideceğiz.
Süper valla maşallah darısı başımıza :)68 Kişiyiz
9 hamilemiz
8 negatifimiz var
Böyle giderse 35 hamişle kapatıcaz bu topiği
bendemi yapsam ya 12 nisan bat . Kendimi tutup pazar mı yapsambenim de hafif sancım var
yarın sabah beraber yapsak mı test
çok korkuyorum negatifi görmekten gerçi
Hayırlı olsun canm :)
Süper valla maşallah darısı başımıza :)
bendemi yapsam ya 12 nisan bat . Kendimi tutup pazar mı yapsam
Ayy biraz olsun umutlandım teşekkür ederim kızlar çok sağ olun. Lidya senin rüya işi de beni inanılmaz heyecanlandırdı. Allah ım hepimizin yüzünü hayırlı zamanda güldürsün insallah.
Hayırlı olsun canm :)
Süper valla maşallah darısı başımıza :)
bendemi yapsam ya 12 nisan bat . Kendimi tutup pazar mı yapsam
günaydın canım sen ovulasyon testi yapıyordun ben bu ay yaptım ama tam doğru olamdı galiba tutturamadım malesef mayısa kaldım.. şimdi bu ay tekrar başlıycam 6 nisan da regl oldum 28 günde bir döngüm. ne zaman başlasam ovulasyon testine acaba kullanım klavuzunda 12. günden itibaren diyor ama ben geçen ay 9 gün başladım yinede yakalayamadım.. bilgin varsa paylaşırsan sevinirim...
Günaydın kızlar benim de ovulasyon 5 nisan çıkıyor ve o gün biraz ağrım vardı ilişki oldu acaba oldu mu ki internetteki hesaplamalar doğru oluyor mu şu an hiç bişey hissetmiyorum ağrım falan yok acaba devam etsek mi daha on güne çatlıycam galiba :)
Günaydın kizlar benim bat bugundu az once test yaptim kocaman bi negatif
Moralim bozuldu bu 4. Denememizdi
Neyse hayırlısı
Herseyden once hayirlisi olsun canim hamile olmayabilirsin tabi ki ama olumsuz dusunmeyelim hemen olacak diye birsey yok sonucta uzmeyelim kendimiziGünaydın kizlar benim bat bugundu az once test yaptim kocaman bi negatif
Neyse hayırlısı
Kırmızıları görmeden hala umut warGünaydın kizlar benim bat bugundu az once test yaptim kocaman bi negatif
Neyse hayırlısı
Bence tekrar kan testi yaptır adetin nekadar geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?