• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan-mayıs tüp bebek yaptıracaklar gönül topiği

kaçıncı tüp bebek denemeniz

• Ankete Katılan
    44
Canım ben erken menopozdaydim düşün artık adet bile gormez olmuştum Allah erbil beyi vesile etti..FSH 60/gormustum geçen sene tedaviye başladığında uyguladığı tedavi sağolsun binbir emek zorlukla 4 opu 3 emriyo biriktirdikleri daha çok yeni canım 4 hafta 3 günlük cumartesi kontrolüm var inş keseyi ve sonrası kalp atışı da goruruz..

ya nasılsa güzel bir başarı hem senin için hem erbil hoca için işinin ehli o adam RABBİM onada sanada bebeğine ve banasınada can sağlığı versin.İNŞAALLAH hem keseyi hem kalp atışlarını hiç bir sorunsuz dinlersin RABBİM seninle beraber olsun bizide haberdar etmeyi unutmayasın

Canım ben erken menopozdaydim düşün artık adet bile gormez olmuştum Allah erbil beyi vesile etti..FSH 60/gormustum geçen sene tedaviye başladığında uyguladığı tedavi sağolsun binbir emek zorlukla 4 opu 3 emriyo biriktirdikleri daha çok yeni canım 4 hafta 3 günlük cumartesi kontrolüm var inş keseyi ve sonrası kalp atışı da goruruz..

Merhaba, tebrikler şimdiden, Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah..
Ben de aynı durumdayım. Fsh'ım 35 çıktı bahçeci tüp bebek merkzine gidiyorum ve bugün başladık tedaviye, 2 yumurtam varmış, 1 tane daha da gelişecek gibi dedi. 3 yumurta nasıl sizce? Hiç bilmiyorum.. Az mı?

Hepsi yeni denemeydi ve evet hepsinde igne kullandim birisi bile dondurulmus degildi sorun basta sebepsiz dendi sonra dusuk yumurta rezervi dendi ama hersey gecti doktorun biri 6 dan sonra biz onermiyoruz dedi ve ben 7 de hamile kalfim
Merhaba deneyiminiz çok olduğu için size birşey danışmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba araniza yeni katıldım moralim çok bozuk ilk denemem negatif sonuçlandı ikinci deneme için dün hastaneye gittik hazır dondurulmuş 11 tane embriyom vardı yeniden deneme yapacaktık ama bana embriyolarimin ilk denemede cozundurduklerinde tekrar dondurmaya degmeyecegini dusunerek dondurmadiklarini söylediler ve ben bu konuyu yeni öğrendim resmen yıkıldım su an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana ne tavsiye edersiniz aynı hastaneye devamı yoksa başka bir hastanemi başına böyle bisey gelen varmı şimdiden tesekkurler

Merhaba araniza yeni katıldım moralim çok bozuk ilk denemem negatif sonuçlandı ikinci deneme için dün hastaneye gittik hazır dondurulmuş 11 tane embriyom vardı yeniden deneme yapacaktık ama bana embriyolarimin ilk denemede cozundurduklerinde tekrar dondurmaya degmeyecegini dusunerek dondurmadiklarini söylediler ve ben bu konuyu yeni öğrendim resmen yıkıldım su an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana ne tavsiye edersiniz aynı hastaneye devamı yoksa başka bir hastanemi başına böyle bisey gelen varmı şimdiden tesekkurler

Merhaba, seni durumdan haberdar etmeleri gerekti tabi..
hangi ildesin, Hangi hastane?
İl söylersen deneyimi olan arkadaşlar tavsiye verecektir.
Ve tüp bebek deneme nedenin?
Pko? Fsh yüksekliği (rezerv azlığı)?

Merhaba, seni durumdan haberdar etmeleri gerekti tabi..
hangi ildesin, Hangi hastane?
İl söylersen deneyimi olan arkadaşlar tavsiye verecektir.
Ve tüp bebek deneme nedenin?
Pko? Fsh yüksekliği (rezerv azlığı)?
Merhaba izmirdeyim tinaztepe hastanesi sebepsiz infertilite kafam çok karışık doktorumdan çok memnunum ama böyle bi hata nasıl yapılır aklım almiyor

Merhaba öncelikle sebepsiz infertilite olduğu için bir rahatla :KK66: Allaha şükür ki sorunun yok. Düşün ki polikistik over olup adet göremeyenler, benim gibi 30 yaşında olup da erken menapoz dedinlenler, kisti olup da hamile kalamayanlar var.
İstanbulda ikamet ediyorum ama izmirliyim, oradki bir doktordan ve hemşire arkadaşımdan smyrna tüp bebek merkezinin çok iyi olduğunu duymuştum.
Nacizane tavsiyem Doktorum iyi diyebilmen için farklı doktorlara gitmen gerekir, ben de yıllarca doktorum iyi demiştim, meğerse sadece iyiymiş ama bilgili değilmiş, bunu farkettiğimde artık geç kalmıştım. Çünkü FSH değerime bile baktırmamış, bana sebepsiz infertilite oldugumu söyledi hep.. Meğerse erken menapoz evresindeymişim. Doktorununun başarısından emin ol derim, üzme kendini lütfen.

Merhaba öncelikle sebepsiz infertilite olduğu için bir rahatla :KK66: Allaha şükür ki sorunun yok. Düşün ki polikistik over olup adet göremeyenler, benim gibi 30 yaşında olup da erken menapoz dedinlenler, kisti olup da hamile kalamayanlar var.
İstanbulda ikamet ediyorum ama izmirliyim, oradki bir doktordan ve hemşire arkadaşımdan smyrna tüp bebek merkezinin çok iyi olduğunu duymuştum.
Nacizane tavsiyem Doktorum iyi diyebilmen için farklı doktorlara gitmen gerekir, ben de yıllarca doktorum iyi demiştim, meğerse sadece iyiymiş ama bilgili değilmiş, bunu farkettiğimde artık geç kalmıştım. Çünkü FSH değerime bile baktırmamış, bana sebepsiz infertilite oldugumu söyledi hep.. Meğerse erken menapoz evresindeymişim. Doktorununun başarısından emin ol derim, üzme kendini lütfen.
Daha önce iki doktora daha gittim bu üçüncü doktorun 15 yıllık evliyim doktorların hepsi aynı şeyi söylüyor belirsizlik cok zor yardımın ve tavsiyelerin için tesekkur ederim birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardi

bende yarın ilaçlarımı almaya gideceğim..tamda adet günüm 1-2 gün içerisinde bakalım bu ay başlayabilcek miyim?
Süreç nasıl ilerliyor kızlar?
adet bitiminde mi?

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

arkadaşlar bugün transferden sonra 5. gün kasık ağrım ve dünden beri bel ağrım oluyor internette bu belirtilerin pisikolojik oldugu yazıyor beklemek çok zor. eşime dün kahve yaptım ve fala hiç inanmam ama fal kapatmış bana gösterdi bebek resmi çıkmış. 2 donmuş 5. gün embiryosu transfer oldu işten izin aldım 12 gün beklemek çok zor siz neler yaptınız beklerken ? vakit nası geçicek?

bende yarın ilaçlarımı almaya gideceğim..tamda adet günüm 1-2 gün içerisinde bakalım bu ay başlayabilcek miyim?
Süreç nasıl ilerliyor kızlar?
adet bitiminde mi?
adetin 2. günü başlar tedavin problem her neyse ona yönelik tedavi uygulanıyor.

arkadaşlar bugün transferden sonra 5. gün kasık ağrım ve dünden beri bel ağrım oluyor internette bu belirtilerin pisikolojik oldugu yazıyor beklemek çok zor. eşime dün kahve yaptım ve fala hiç inanmam ama fal kapatmış bana gösterdi bebek resmi çıkmış. 2 donmuş 5. gün embiryosu transfer oldu işten izin aldım 12 gün beklemek çok zor siz neler yaptınız beklerken ? vakit nası geçicek?
Bence farklı uğraşlar edinmelisin canım beklemek eminim ki çok heyecanlı bir süreçtir ama kitap okuyabilirsin(Sabahattin Ali,Ahmet Ümit ,Ayşe Kulin kitapları sürükleyicidir ) yada sürükleyici bir diziye başlayabilirsin (game of thrones,breaking bad gibi)

Bence farklı uğraşlar edinmelisin canım beklemek eminim ki çok heyecanlı bir süreçtir ama kitap okuyabilirsin(Sabahattin Ali,Ahmet Ümit ,Ayşe Kulin kitapları sürükleyicidir ) yada sürükleyici bir diziye başlayabilirsin (game of thrones,breaking bad gibi)
önerilerin için sağol bütün hayatı boyunca aktif çalışmış biri olarak ev hayatı zor geliyor neyse az kaldı yarıladık sayılır bugün 6. gün :)

Transferden sonra sonuc beklerken 4 sezonluk dizi bitirdim :)prison break tavsiye ederim,kitap okumak. Hatta yeni bir dil ögrenmek için kelimeler ezberlemek gibi aktiviteler yapabilirsiniz yoksa zaman geçmiyor 12 gün 12 yıl gibi oluyor insana:)

bugün 7. gün dayanamadım ve test yaptırdım kızlar sonucum 39 geldi. dondurulmuş embiryo transferiydi inş diğer sonuçlarımda iyi gelir.hamileler kervanına bende katılırım. rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

bugün 7. gün dayanamadım ve test yaptırdım kızlar sonucum 39 geldi. dondurulmuş embiryo transferiydi inş diğer sonuçlarımda iyi gelir.hamileler kervanına bende katılırım. rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
7.güne gore güzel hayırlı olsun inş

selam arkadaslar ben çarşamba transfer oldum bu gün 4. günüm ve 1 tane 5. gün embriyosu 4AA kalitede bir embiriyo trasfer etti erbil hoca 2 adette 3BB 5. gün embriyomu tekrar dondurdu.beklemedeyim dualarınızı esirgemeyin sizide sonuçtan haberdar edeceğim sağlıcakla kalın....

Back
X