Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim dr dan :) 5 yumurtam gelişmişti ama 3 tanesini almaya müsait görmüşler.. az olduğunu duyunca biraz yuzum çoktu ama hemsireler bazen birtane bile yetiyor ddi, sayısı çok mühim degilmiş. bilemiyorum teselli mi ettiler artık naptılar. arayacaklarmış, yarın sanırım.İNŞAALLAH naz bizi bilgilendir olurmu kaç tane topladığına daire bu arada habgi merkezde tedavi görüyorsun
çok teşekkürler canım hepimiz olumlu hayırlı sonuçlar alalım inşallahRABBİM tez zamanda tedavini olumlu sonuçlandırır İNŞAALLAH canım sırmak istediğin bişi olursa haber ver
ben de aynı durumdayım canımMerhaba arkadaşlar bende geçen ay tüp bebek tedavisine başladım sonucum negatif bu ay histeroskopi yaptırdım çizik atıldı rahimime bidaki ay tekrar başlıcaz tedaviye yakın aralıklarla olması daha iyi sonuç verir mi?
:) hayirli olsun.Tutunma kanaması oluyormuş cok okudum buralarda.Sizin de oyledir umarim.Insallah bebeginizi kucağınıza alırsınız...
Arkadaşlar merhaba ben aranızda daha çok yeniyim
Daha 5 qün önce transfer yaptırdım kasıklarımda aqrı
var ve kahverengi lekenmelerdı şimdi ise ne aqrı ne lekelenmeler var sizdede bu belirtiler
Oldu mu sizce bebeqim tutunmuşmudur annesine..
canım ben özelde yaptırdım ilk tedavim 5500 hastane eczanede 2000 gibi tuttuArkadaşlar meraba tüp bebeği üst üste deneyenler için soruyorum devlet hastanesinde mi yaptırıyorsunuz bir tedavinin maliyeti 6-7bin özelde.merak ettim ona göre araştıracağım ben de
tutunmuştur inşallah canım iyi haberlerini alırız.
Arkadaşlar merhaba ben aranızda daha çok yeniyim
Daha 5 qün önce transfer yaptırdım kasıklarımda aqrı
var ve kahverengi lekenmelerdı şimdi ise ne aqrı ne lekelenmeler var sizdede bu belirtiler
Oldu mu sizce bebeqim tutunmuşmudur annesine..
Merhabalar. Allah şifa versin.asilamada erkek faktörü sıkıntıya başarı daha zor gibi geliyor bana.abiler aşılama ile çocuk sahibi oldu.ikizler var.eşinde yumurtlama sorunu vardı. Çok şükür şimdi evlatları var.benim de sesinde problem var.tüp bebek ile bir evlat ahını oldum.şimdi ikinciye başladım. Hafta sonuna yomurtalar toplanacak..Senin eşinin sperm sayısı eğer 5 milyonun altı ise tüp bebek yada morfoloji sorunu var ise tüp bebek Olur. Tabi dr sorabilirsin direk tüp bebeğe geçmek istiyorum olur mu diye.Merhaba kizlar sizlere biseyler danışmak istiyorum bnm 5 yasinda bir oglum var klomen kullandıktan iki ay sonra kendiliğinden oldu.pkoluyum 1 senedir ikkinci cocuk icin ugrasiyoruz olmuyor hormon testlerim normal 3 kez klomen kullandim ikisinde yumurta olustu catlatma ignesi kullandim ama gebelik olmadi sonuncuyu gecen ay kullandim 14.gun kontrole gittiğimde yumurtalığın ilaca direnc gostermis yumurta olusmamis dedi adet olunca gel dedi esimde sperm testi yaptirdi ileri hareketli sperm yuzdesi düşük cikti adet olunca gittim dra 4.5cmluk kist olusmus neyse once kist tedavisi yapıcaz dedi iki ay dgm kntrol hapi kullanacakmisim sonra igne tedavisiyle asilama yaparız dedi ben asilamadan pek sonuc alan gormedim tup bebek dusunmeye basladim simdi arastirma asamasindayim bu gittigim dr normal kdn doğum dru tüp bebek merkezine gidicem sali yda crs günü.
Uzun oldu kusura bakmayin
Asil.merak ettigim beni nasıl bir surec bekliyo ben.Tüp bebek yaptırmak istiyorum deyip gidince sacma bisey soylemis olmam degilmi sonucta hem bende hem esimde problem var asilama başarı yuzdesi cok dusuk
BU haftaiçi gidicem bakalım ne diyecek dr eşimde sadece ileri hareketli sperm sayısı düşükmüşMerhabalar. Allah şifa versin.asilamada erkek faktörü sıkıntıya başarı daha zor gibi geliyor bana.abiler aşılama ile çocuk sahibi oldu.ikizler var.eşinde yumurtlama sorunu vardı. Çok şükür şimdi evlatları var.benim de sesinde problem var.tüp bebek ile bir evlat ahını oldum.şimdi ikinciye başladım. Hafta sonuna yomurtalar toplanacak..Senin eşinin sperm sayısı eğer 5 milyonun altı ise tüp bebek yada morfoloji sorunu var ise tüp bebek Olur. Tabi dr sorabilirsin direk tüp bebeğe geçmek istiyorum olur mu diye.
Zaten eşinden alınan sperm örnekleri temizleniyor ve kaliteli olanları seçilip sana enjekte ediliyor.ileri hareketli varsa sorun olmaz inşallah. Bizde hem sayı çok az500 bin.hem de ileri hareketli 0 hiç Yok.bu sebeple tüp bebek yapıyoruz. Tabi bu süreç içerisinde benim de rezervlerde azalma oldu.ama her şeye rağmen kızımız var şükür. Çok başarı Hikayeleri okuduk burada.inşallah sizi de güzel haberlerini olurBU haftaiçi gidicem bakalım ne diyecek dr eşimde sadece ileri hareketli sperm sayısı düşükmüş
benımde çok şükür bir oğlum var allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşş rabbim önce hiç evladı olmayanlara sonrada bizim gibi kardeş isteyenlere versinZaten eşinden alınan sperm örnekleri temizleniyor ve kaliteli olanları seçilip sana enjekte ediliyor.ileri hareketli varsa sorun olmaz inşallah. Bizde hem sayı çok az500 bin.hem de ileri hareketli 0 hiç Yok.bu sebeple tüp bebek yapıyoruz. Tabi bu süreç içerisinde benim de rezervlerde azalma oldu.ama her şeye rağmen kızımız var şükür. Çok başarı Hikayeleri okuduk burada.inşallah sizi de güzel haberlerini olur
Merhaba bende İstanbul tüp bebekte tedavi oluyorum doktorum Emre Bey siz mennunmusunuz merkezden?istanbul tüp bebek merkezine canım doktorum suzan hanım
Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah buraya hamileyim yazman da nasip olur :)merhaba arkadaslar anne adayları
31 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim.ilk 2 yıl çocuk düşünmediğimizden evliliğimizin 2. senesinin sonunda beklenene iki çizginin görünmenesinin ardından süleymaniye kadın doğumda 2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek sonucunda yarın iyibari ile bahçeci tüp bebek merkeZinde erbil yağmurla 2. tüp bebek macerama başliyorum.amacım bizim gibi olan anne adaylarına elimden geldiği kadar tecrubelerimi ve bilgilerim aktararak sizinde bilgileriniz ile bu süreci daha rahat atlatmaktır
hiç bir şeyin nedensiz olmadığını bir kere daha anladığımda negatif 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemesini arkamda bırakmıştım.raporumuzda koskoca NEDENSİZ İNFERTİLİTE yazmasının ardındaki peki neden hamile kalamıyorum o halde soruları ile boğuşurken ömrümün sonuna kadar şükranlık duyacağım o büyük insan ERBİL YAĞMUR ile kesişti yollarım.evet hee şeyin bir nedeni olduğu gibi bizim be dk sahibi olamayışımızında bir sebebi varmış ben HAŞİMATO hastasıymısım ve troit hormonlarım yüzünden tutunamıyormuş.belki bu denememlede anne olamayacağım RABBİM bilir ama artık nedenini biliyorum.ve aynı durumda olan arkadaşlarıma yardımcı olamak için tedavi sürecini anlatacağım umarım birilerine yardımcı olurum ve DUAMDIRKİ tüm isteyenler ANNE OLSUN RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN