bak Yağız ı yazmayı unutmuşum aslında benda Yağız Ali olsun diyorumda bnmki tutturdu Ali Acar dye bakalım cinsiyet belli olsunda dha çok değişir yani umarımÇift isim peşpeşe söylenince kolay ama söylenmesi zor isim olursa olmaz.
Oğlum olursa ismini yağız selim istiyoruz.
Kızım olursa Ahsen istiyorum ama eşim istemiyor
Annem hep oğlun olursa Ömer Faruk koycam derdi :)Ben kız olursa ayşe istiyorum eşim yanına Zühre olsun dedi yani Ayşe Zühre ama erkek olursa Ömer Efe yada İshak Ömer bakalım :)
Yağızı eşim istedi Selimi de ben istedim Soyadımız Tan Yavuz Sultan Selim gibi olsun dedik :)bak Yağız ı yazmayı unutmuşum aslında benda Yağız Ali olsun diyorumda bnmki tutturdu Ali Acar dye bakalım cinsiyet belli olsunda dha çok değişir yani umarım
Benim kardeşimin adı yağız onuda ben koymuştum şu an 3 yaşında çok fena kıpır kıpır hiç oturmuyor :)bak Yağız ı yazmayı unutmuşum aslında benda Yağız Ali olsun diyorumda bnmki tutturdu Ali Acar dye bakalım cinsiyet belli olsunda dha çok değişir yani umarım
iki isim hiç sevmiyorum ama eşim erkek olursa Acar dye tutturdu bnde pek hoşlanmadım o yüzden erkek olursa iki isimli olacak kız olursada iki isimli olacak çünkü kaynanamın adını koymak zorundayız anlıyacağın işler karışık
oo desene fena oluyorlarBenim kardeşimin adı yağız onuda ben koymuştum şu an 3 yaşında çok fena kıpır kıpır hiç oturmuyor :)
çok haklısın hayırlı isimleri olsun inşallahBizde de aynı sorun var yoksa çift isim istemiyorum. Eskiden ayrıcalıklı gibi gelirdi çift isim ama şimdi öyle gelmiyor
Cnm elisa kulağa hoş geliyor ama eliza testi var Aids testine deniyor bence koymaKız olursa elisa erkek olursa oğuzhan diyorum ben ama tabi daha var kararlarımız değişmezse ama kız ismini çok beğeniyorum nasip bklm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?