2016 Nisan Meleklerinin İsimleri

kızlar recep ata düşündük ama recep ata olurmu
recepe gidicek başka isim

Bizde 13. hafta %80kız demişti doktorumuz ama 2 Kasımdaki randevuyu bekliyoruz kesin bilgi alabilmek için. Ama sonuç değişmez de gerçekten kız olursa 'Nisan' koymayı planlıyoruz inşallah. Kız erkek hic farketez sağlıklı olsun yeter ama dr bi kere kız dedi ya hep kız hayal ediyorum. Çok ısındım kız annesi olmaya Ama erkek olsa da ismi hazır 'Musab' koymak istiyoruz Allahın izniyle. İnşallah sağlıklı olur hepimizin evlatları.

recep in bir anlamı yoksa sizin için bence başka bir tercihi değerlendirin..
ama illa recep olacaksa tek isim olarak kullanın bence..
recep eşimin 12 sene ölmüş babası.xx
eşim babasını andığında çok ağlar. gizli gizli
o yüzden istedim bende... kötümü yaptım bilemedim şimdi yav.

bır anlamı varmıs sızın ıcın .... daha cok esınız için ve emınım bu jest karsısında esınız cok mutlu olur...

baska bır ısım tercıh edın dememın nedenı yıllar gectıkce bazı ısımlerde eskıyor ve isim konusunda da çağa ayak uydurmak lazım bence

benım henuz cınsıyet bellı degıl ama modern ve anlamlı ısımlerı tercıh edecegım kız yada erkek için..

ama tercih sizin ...

Recep eymen koysanıza Cnm, eymen in çok güzel bi anlamı var, tek de kullanırsınız , babasının ismi de güzel bi isimle anılmış olur

Internette arastiriyorum da ismin bi anlami yok kuranda asila geciyomus asila aksam uzeri demekmis esila anlamsizmis anlamsiz bisey de koymak istemiyorm kafam cok karisti
bilmiyom tatlım anlamını

ilk oğlumun adı Ömer Yağız, şimdi de Tunahan düşünüyoruz bebişimize

Bizim de henüz cinsiyet belli olmadı, iki haftası var. Erkek isimlerinden Fatih, Kerem, Yiğit, Furkan, Kaan hoşuma giden isimlerden. Kız ise çok zorrr karar vermek benim için. İpek aklıma geliyor. Başkada düşünemiyorum şuan :)

Bize doktorumuz erkek olacağını soyledi ve düşündüğümüz isim Asrın eşim yanina Ali yi de istiyor Asrın Ali düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…