recep in bir anlamı yoksa sizin için bence başka bir tercihi değerlendirin..kızlar recep ata düşündük ama recep ata olurmu
recepe gidicek başka isim
ali yağız ya ilk oğlunuzun adı, ikincisini ben olsam yiğit koyardım.
bişi değilYigit soylerken kulaga hos geliyor gercekten.Tesekkurler cnm
recep eşimin 12 sene ölmüş babası.xxrecep in bir anlamı yoksa sizin için bence başka bir tercihi değerlendirin..
ama illa recep olacaksa tek isim olarak kullanın bence..
esila çok moda şuanEsila nasil kizlar..
bır anlamı varmıs sızın ıcın .... daha cok esınız için ve emınım bu jest karsısında esınız cok mutlu olur...recep eşimin 12 sene ölmüş babası.xx
eşim babasını andığında çok ağlar. gizli gizli
o yüzden istedim bende... kötümü yaptım bilemedim şimdi yav.
Recep eymen koysanıza Cnm, eymen in çok güzel bi anlamı var, tek de kullanırsınız , babasının ismi de güzel bi isimle anılmış olurrecep eşimin 12 sene ölmüş babası.xx
eşim babasını andığında çok ağlar. gizli gizli
o yüzden istedim bende... kötümü yaptım bilemedim şimdi yav.
Internette arastiriyorum da ismin bi anlami yok kuranda asila geciyomus asila aksam uzeri demekmis esila anlamsizmis anlamsiz bisey de koymak istemiyorm kafam cok karistiesila çok moda şuan
eymende güzel oda sahabe ismi aslında.Recep eymen koysanıza Cnm, eymen in çok güzel bi anlamı var, tek de kullanırsınız , babasının ismi de güzel bi isimle anılmış olur
bilmiyom tatlım anlamınıInternette arastiriyorum da ismin bi anlami yok kuranda asila geciyomus asila aksam uzeri demekmis esila anlamsizmis anlamsiz bisey de koymak istemiyorm kafam cok karisti
ilk oğlumun adı Ömer Yağız, şimdi de Tunahan düşünüyoruz bebişimize
Sağol canım, Ömer Yağız da çok uslu, Ömerler yavaş ve akıllı olurlar genelde:)Tuna ismindeki çocuklar çok nazik naif oluyorlar :) çok hoş bir isim. Hayırlı olsun inşallah.
Hadi ıyısın cnm sewındım bızde ogrencektık ama arkasını donmustuevet canım erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?