2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
sagol canım darısı sana doktor amcamız %70 erkek dedi ama bilemiyorum :))
Yüzde 70 çok iyi canım bir prensin geliyor insqllah diğer bebisde çok nazlanmadan gösterir diğer kontrolde :) maşallah tekrar onlara
Benim pazartesi kontrolüm inşallah gösterirler hiç önemli değil cinsiyet sırf merak bayagi merak :)
Bi de özledim bebislerimı çok

hayırlısı canım saglıklı olsunlarda...

Merhaba ikiz anne adayları aranıza yeni katıldım. Sağlık ocağına göre 6 doktoruma göre 4 haftalık hamileyim %80 oranında ikiz olma ihtimali varmış pazartesi doktor kontrolüm ama sabırsızlanıyorum size danışmak istedim. Sizce kaç haftalık bebeklerim dr tırnak yarısı kadar ufak olduğunu söyledi ve sizce ikizler mi?

Eklentiler

• IMG_20151021_121946.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20151021_121954.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 93
Canım gözüm aydın evet iki minik kese görünüyor hayırlı olsun

canım Allah bağışlasın :) ben de salı ünü kalp atışlarını dinliycem inşallah. çok heyecanlıyım anlatamam size zaten ikiz olduklarını öğrendiğimde de çığlık atacaktım neredeyse

Ya cidden bu mutluluk antalımaaz ancak yaşanır Rabbim evlat isteyen herkese yaşatsın bu güzel anı :)

nasılsınız kızlar bulantılrınız ne alemde bebişleri görmeye gittiniz mi :) ultrason görüntülerinizi bekliyorum :)

nasılsınız kızlar bulantılrınız ne alemde bebişleri görmeye gittiniz mi :) ultrason görüntülerinizi bekliyorum :)
Bulantılarım yeni başladı iştahım kapandı. Dua edin kızlar yarın doktora gidiyorum bebişlerimin ikisininde kalp atışını duyabileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…