Teşekkür ederim. Hoşbuldukgözün aydın canım hoşgeldin aramıza :)
Hoşbulduk,teşekkür ederimHayırlı olsun canım :)
Allah tamamına erdirsin
keser84 çok tatlılar maşallah başka topikte gördüm cinsiyetini ben :) hayırlı olsun canım
sagol canım darısı sana doktor amcamız %70 erkek dedi ama bilemiyorum :))Hayırlı olsun canım :)
Allah tamamına erdirsin
keser84 çok tatlılar maşallah başka topikte gördüm cinsiyetini ben :) hayırlı olsun canım
Yüzde 70 çok iyi canım bir prensin geliyor insqllah diğer bebisde çok nazlanmadan gösterir diğer kontrolde :) maşallah tekrar onlarasagol canım darısı sana doktor amcamız %70 erkek dedi ama bilemiyorum :))
hayırlısı canım saglıklı olsunlarda...Yüzde 70 çok iyi canım bir prensin geliyor insqllah diğer bebisde çok nazlanmadan gösterir diğer kontrolde :) maşallah tekrar onlara
Benim pazartesi kontrolüm inşallah gösterirler hiç önemli değil cinsiyet sırf merak bayagi merak :)
Bi de özledim bebislerimı çok
Canım gözüm aydın evet iki minik kese görünüyor hayırlı olsunMerhaba ikiz anne adaylarıaranıza yeni katıldım. Sağlık ocağına göre 6 doktoruma göre 4 haftalık hamileyim %80 oranında ikiz olma ihtimali varmış pazartesi doktor kontrolüm ama sabırsızlanıyorum size danışmak istedim. Sizce kaç haftalık bebeklerim dr tırnak yarısı kadar ufak olduğunu söyledi ve sizce ikizler mi?
Teşekkür ederim canım. İnşallah pazartesi de 2 kalp atımını duyarız.Canım gözüm aydın evet iki minik kese görünüyor hayırlı olsun
İşte o an çok özel bir an ,inşallah herşey yolunda giderTeşekkür ederim canım. İnşallah pazartesi de 2 kalp atımını duyarız.
İnşallah canım tek duam o. Hepimiz sağ sağlım bebeklerimize kavuşuruz inşallah.İşte o an çok özel bir an ,inşallah herşey yolunda gider
İnşallah canımİnşallah canım tek duam o. Hepimiz sağ sağlım bebeklerimize kavuşuruz inşallah.
canım Allah bağışlasın :) ben de salı ünü kalp atışlarını dinliycem inşallah. çok heyecanlıyım anlatamam size zaten ikiz olduklarını öğrendiğimde de çığlık atacaktım neredeyseoyy maşallah Allah sağlık sıhhat versin bende sabah doktora gittim ikili tarama yapılmıyor ama ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıldı gayet iyiler sağlıkları yerinde çok şükür ve birinin cinsiyeti belloldu
Ya cidden bu mutluluk antalımaaz ancak yaşanır Rabbim evlat isteyen herkese yaşatsın bu güzel anı :)canım Allah bağışlasın :) ben de salı ünü kalp atışlarını dinliycem inşallah. çok heyecanlıyım anlatamam size zaten ikiz olduklarını öğrendiğimde de çığlık atacaktım neredeyse
inşallah canım inşallah:)Ya cidden bu mutluluk antalımaaz ancak yaşanır Rabbim evlat isteyen herkese yaşatsın bu güzel anı :)
GünaydınGünaydın hanımlar
Bulantılarım yeni başladınasılsınız kızlar bulantılrınız ne alemde bebişleri görmeye gittiniz mi :) ultrason görüntülerinizi bekliyorum :)
İnşallah duyarsın ,dualarım seninleBulantılarım yeni başladıiştahım kapandı. Dua edin kızlar yarın doktora gidiyorum bebişlerimin ikisininde kalp atışını duyabileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?