2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Bulantılarım yeni başladı iştahım kapandı. Dua edin kızlar yarın doktora gidiyorum bebişlerimin ikisininde kalp atışını duyabileyim.
Canım inşallah duyarsın benim doktorum bulantı olması bebeklerin sağlıklı olduğuna işaret demişti. Benim bulantı azslmsti ama 3 gündür çok kötüyüm sürekli kusuyorum.

Canım inşallah duyarsın benim doktorum bulantı olması bebeklerin sağlıklı olduğuna işaret demişti. Benim bulantı azslmsti ama 3 gündür çok kötüyüm sürekli kusuyorum.
İnşallah canım dediğin gibidir iştahım eskisinden fazlaydı sürekli bir şeyler yemek istiyodum şimdiyse bulantı kusma hissi var miydem de yanıyor.

Günaydın kızlar:)
Dün doktordaydik biz bebisleri gördük :)
Maşallah çok iyiydiler
Biri de yüzde 99 erkekmis
Diğer kuzum göstermedi
Darısı sizin başınıza kızlar

Maşallah çok iyiydiler
Diğer kuzum göstermedi
Günaydın canım :) Diğeri sizi meraklandırmak istiyor demek ki :)

Nazlı o nazlı
bide o biraz aşağı arkada ondan çok zor görüntü alıyoruz zorlayarak bişey göstermeid bize o da :) bir ay merak edeceğim artık napalım
Allah sağ sağlim ikisini de kucağına almayı nasip etsin :) Aynen nazlı belki oda kızdır

Maşallah çok iyiydiler
Diğer kuzum göstermedi
Maşallah çok iyiydiler
Diğer kuzum göstermedi
Maşallah çok iyiydiler
Diğer kuzum göstermedi
Gözünaydın ,benimkilerin de biri arkada ,büyük ihtimalle aynı durumla ben de karşılaşacağım. Meraktan çatlatacaklar

Maşallah çok iyiydiler
Diğer kuzum göstermedi
Canım gözün aydın darısı diğer minnoşa benimkilerde öyle biri gösterdi diğeri göstermedi:)merakla bekliyorum

Gözünaydın ,benimkilerin de biri arkada ,büyük ihtimalle aynı durumla ben de karşılaşacağım. Meraktan çatlatacaklar
Aynen canım büyüdükçe zorlaşıyor onu tam görmek ustteki pek bi rahat gorunuyor da
en kötü ayrıntılı da görcez artık canım :)
Canım gözün aydın darısı diğer minnoşa benimkilerde öyle biri gösterdi diğeri göstermedi:)merakla bekliyorum
Teşekkür ederim canım
Seninki lerin duruşu nasıl arkada mi bizim gibi
Bir heyecan olacak bizede :)

Evet cnm biri arkada duruyo:)

Kizlar kan testindeki artislariniz nasildi.Ben ilk yaptigimda 120 cikti iki gun sonrada 406.Bu degerlere gore gectigimiz persembe gunu 3binlerde cikmasi gerekirken 6200 cikti.doktorum birsey demedi.kesem gorundu ama silikti.sizce ikiz gebelik olabilir mi??

Değerler iki gebelik gibi görünüyor ama bünyeye göre değişebiliyormuş, olmayabilir de . Benim ikiz gebelik olmasına rağmen seninki gibi fazla yükselmiyordu ... Gönlündeki neyse o olur inşallah

Kızlar ben hastahaneden yeni geldim,kanama geçirdim parça şeklinde ,2 gün yattım. neyseki bebekler yerinde duruyorlar ama çok korkuttular beni. Eşim zaten gardiyan gibi hiçbirşey yaptırtmıyordu,artık 8 ay yatak hapsine mahkum eder beni ...

canım benim çok geçmiş olsun bende 6+4 te bi kanama gecirmiştim ve hastanede yatmıstım rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın sakın hiçbirşey yapma ben ozmandan beri hiçbişy yapmıyorum sağolsun eşim yapıyo herşeyi :)

Canım kaç haftalik bebeklerin burda bende ikizlere hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…