Bir tanesine kız dedi rahat görüntü almamasına rağmen diğeri üstte net görünüyor ona da belli değil ortada dedi bende meraklaniyorumBenimde suan 12+4
Maşallah canım sende mayis annesi görünüşlü nisan annesi olcan:)Benimde suan 12+4
Benimde birine erkek dedi diğeri göstermedi:)3 hafta sonra kontrolüm varBir tanesine kız dedi rahat görüntü almamasına rağmen diğeri üstte net görünüyor ona da belli değil ortada dedi bende meraklaniyorum
İkinci resimdeki ne mi erkek dedioyy maşallah Allah sağlık sıhhat versin bende sabah doktora gittim ikili tarama yapılmıyor ama ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıldı gayet iyiler sağlıkları yerinde çok şükür ve birinin cinsiyeti belloldu
Bende 3 hafta sonra gidecem o zman net olur dediBenimde birine erkek dedi diğeri göstermedi:)3 hafta sonra kontrolüm var
Yok canım ilk resimdekine yani üsteki resimdeki..ya çokta hareketliydi minnoslarim ama ilk fotodaki daha hareketli erkek dediği.İkinci resimdeki ne mi erkek dedi
Off zamanda gecmiyor bulantılar da çok senin nasıl?Bende 3 hafta sonra gidecem o zman net olur dedi
Bende ikincisi ni benzetti mYok canım ilk resimdekine yani üsteki resimdeki..ya çokta hareketliydi minnoslarim ama ilk fotodaki daha hareketli erkek dediği.
Canım aslnda biri önde diğeri arkada duruyormuş. Hayırlısı belkide ikiside erkektir:)Bende ikincisi ni benzetti m
Seninkiler üst üste mi duruyor yan yana mi
Bende de bitanesi çok hareketli .kız dediği hareketsiz
Oyy maşallah cnm tek yumurtamiEki Görüntüle 1673652 bak burdalar alttakine kız dedi üsteki beli deGil hibi
Bu sekilde mi duruyorlar yan yana mi yaniEki Görüntüle 1673652 bak burdalar alttakine kız dedi üsteki beli deGil hibi
Yok çift yumurta canımOyy maşallah cnm tek yumurtami
Valla ilk zamanlardaki görüntüsü var aşağıda ekledim sanrım yan yanaBu sekilde mi duruyorlar yan yana mi yani
Tamam cnm iyice baknca gördümYok çift yumurta canım
Evet yan yana duruyorlar maşallah Allah sakınsin sağlıklı sihhatli kucağımiza almayi nasip etsin insTamam cnm iyice baknca gördüm
Amin canım inşallah bulantın varmı ben çok fenayimEvet yan yana duruyorlar maşallah Allah sakınsin sağlıklı sihhatli kucağımiza almayi nasip etsin ins
Fazla olmadı bende bunalıma olsada çok hafif oluyor ama sonradan olursa bilememAmin canım inşallah bulantın varmı ben çok fenayim
Ne ilaç kullanıyorsun ilaçta bulanti yapıyorAmin canım inşallah bulantın varmı ben çok fenayim
canım benim çok geçmiş olsun bende 6+4 te bi kanama gecirmiştim ve hastanede yatmıstım rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın sakın hiçbirşey yapma ben ozmandan beri hiçbişy yapmıyorum sağolsun eşim yapıyo herşeyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?