2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Cok tesekkur ederm insallah kuvez isi olmaz baska sehirde dogum yapcam uzun sureli kalmak istemiyorm insallah sag saglm bebislermizi kucagmza alir hastaneden birlikte cikarz
35+4. de doğum yaptım gebelik zehirlenmesi geçiriyordum çünkü. Ciğer geliştirici 29 ve 30. Haftamda 2 şerli doz halinde yapıldı ona rağmen oğlum 3.240 kilo doğmasına karşı küvez de kaldı ciğerlerindeki suyu atamamıştı. Çiğer geliştirici iğne yaptırın inşallah küvez e girmezlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız

arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmıyorum.Size sormak istediklerim var ben ikiz annesiyim nisan ayında dünyaya getirdim bebeklerimi biri 1500 diğeri 1900 doğdu. Şimdi 6.5 aylıklar ama kilolarımız sanki biraz düşük. 1500 doğan 5 kilo 1900 doğan 6.5 kilo anne sütünü 4 ay aldılar. Ek gıdaya da geçtik. Ama kilo olayını ne yaptıysam çözemedim. Önerisi olan.

Kac haftalik dogdular ne kadar kuvezde kaldilar canim?

kilo almaları beklendi ve emme reflekleri... Neyse o günler geçti ben sadece kilo olmalarının derdindeyim

Benim ikizler de 3,240 ve 3,200 doğdular şuan kızım 7 oğlumda 8 kilo 10 gündür mamaya geçtik sütüm iyice azaldı bizimde son iki aydır kilo alımları git gide azaldı. Çok fazla bir artış bekleme demişti doktor. Bundan sonrada azalarak böyle devam eder . Bu arada hangi mamayı kullanıyorsun

Kızlar sürekli sütüm düğümleniyor gögüslerim taş gibi oluyor pompa ile sağıyorum süt gelmiyor sıcak su koyuyorum açılır gibi oluyor fakat tekrar düğümleniyor sütüm git gide azaldı bundan sebep mama vermeye başladım oysa sütüm yetiyordu ne yapabilirim

MaşaAllahkachaftalikdogum yaptiniz

Kızlar ense kalinligi olcumu yaptirdiniz mi? Ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim de doktorum tavsiye etti. Ben normalde düşünmüyordum. Ama bilemedim simdi.

Beslenmeleri normalse kilo için endişelenme neticede büyüdükçe zaten her halukarda alacaklar, düşük ağırlıklı doğdukları için normal şuan kiloları, benimkilerde 6 ay bir haftalıklar, bir hafta önce tartıldık 7350 ve 7850 idiler yani tam 6 aylıkken. Doğum kilolarıda 2200, 2500

Bende 4,5 ay emzirebildim sütüm gittikçe azaldı azalınca emmeyi bıraktılar çok zorladım haftalarca ama emiyorlar gelmeyince ağlayıp bırakıyorlardı uğraşmadılar hiç, bende pompayla denedim ama günde 10 ml bile çıkmıyordu artık tamamen bıraktım maalesef

Kızlar ense kalinligi olcumu yaptirdiniz mi? Ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim de doktorum tavsiye etti. Ben normalde düşünmüyordum. Ama bilemedim simdi.
Ben yaptırdım kimi Dr illaki istiyor kimisi sana bırakıyor benim drum proftu kesinlikle yaptırmalısın demişti

hiç emziremedim ben tutmadılar o kadar uğraşmama rağmen sağarak verdim. Mastit geçirdikten sonra günde 30ml zar zor çıkıyor sürekli sağıyorum bir umut artar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…