2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
canim ben ilk ay 3 saatte bir 50 veriyordum ikinci ay 75 ucuncu ay 100 zaten onlar acikinca agliyor
Sağol canım içim rahatladı. 1. Ay 50 cc ile yeterince kilo aldılar mı? Ben de öyle yapayım. Ama fazla da versem 5-10 dk sonra saatlerce açmış gibi aranıyorlar. Bunun sebebini anlamış değilim. Kafam netleşti tekrar teşekkürler

İkiz hamilelik bazen çok istiyorum :)
Ama Allatın takdiri :)
Hamilelerin duaları kabul olurmuş, banada dua eder misiniz kızlar.
Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah

Kilo x 160 dedi benim drum haftalik 30 40 cc artis yapicaksn dedi benm sutum yok gibi bisey sagiyorum 1 er ogun ancak verebliyorm bu sekilde besledm 1 ayda 1buck kiloya yakin aldilar

Evet canim ort bir haftada 400 gr almislardi

İstedikce ver ben oyle yapyrm mideleri genisler zaten onlar fazlasini cikarir kac aylik seninkiler

Mama ne kulllaniyorsun canim
44 gun aptamil prematil kullandm ilk bas sonta bebelac gold kullandm ama 3 4 gundur istahsizlar yemek istemediler bilmem mamadan mi biberondan mi simdi aptamil conformil veriyorum biberonu da degistim lansinohun biberonunu aldim 6 ogune dusurmustum 7 ye cikardm 75 90 cc veriyirum ogun basi bilmem mamadan bilmem biberondan bilmem ogun sayisindan dunden beri guzel yiyolar cok sukur

Canim benimkilerde yememeye baslamisti ogun sayimi arttrdim 7 ye cikrdim haliyle bir ogun miktari dustu 75 90 cc veriyorum ogun basi mamayi ve biberonu degistim aptamil conformil ve lansinohun biberonunu aldm simdi guzel yiyolar istersen dene bu soylediklerimi

Ben ogun sayisini dusuremiyorumsurekli acikiyorlar 10 defa besliyorum 2 3 saate acikiyorlar her dedasinda 75 60 veriyorum daha fazlasini bitirmiyorlar bir yemede yoksa daha fazla verip gec acikmalarini saglayacam nasil yapabilirm ki

Ogun sayiniz kac ti ki benim ki en basta 8 di daha az nasil oluyor kac saatte bir veriyosun

Ogun sayiniz kac ti ki benim ki en basta 8 di daha az nasil oluyor kac saatte bir veriyosun
Canim oncelikle bebeklerinn kilolari x 160 yaptginda elde ettign sayi ne ben suan 605 kizima 645 ogluma iciriyorm eve getrdigimde 2 saatte 3 saatte bir beslemeye basladm 10 ogun sarilik riskimiz bittiginde 9 ogune 1 bucuk aya kadr boyle sonra 7 ogune dustum yavas yavas 60 gunden sonra 6 ya düşürmek istedim dr küçükler zorlanrlar dedi sanrım iştahsızlıgıda ondan oldu yemek ıstemedıler geri 7 ögune dondum şimdi kızım 605 oglum 645 içiyo 7 öğün 04. 08 11 14 17 20 24
90 90. 90. 75. 90. 90. 90. Bu kızımın
04. 08. 11. 14 17. 20. 24
105. 90. 90. 75. 90. 90 105 buda oglumun böyle bi çizelge yap tabi miktarı senn bebekleriinn kilosuna gore degısecek haftalık ta 30 40 cc artıs yapucan bebek başına sanırım hemen kabuk etmıyo bebekler bi duzene alısıyo bisure oyle gitsin istiyo sen en azından bu lekilde 7 ögune duşur rahat duşer ama agladı dur vereyım deme eger duzenli yesinler istiyısan bıyle benimkiler yemege yarım saat kala kendılerı uyanıyo altlarnı degısıyorum mamalarını yapıyorum yedırıyorum 2 ayı doldurduk 7 ogun iyiymiş benim dr um öyle soyledı ki 6 ögunu kaldıramadılar zorlandılar yemedıler yedıyselerde kustular o yuzden en azından 1 ay 1 bucuk ay bu duzende gıtmeli sanırım şimdi 3.aya kadr 7 öğün devam edicem ben tabi bizim içib bitaz zahmetli oluyo jemen ogun sayısı azalsn miktar artsin istiyoruz ama sanırım saglıklısı da bu 3 ayda 10 öğünden 7 ye düşüş yetrli bence 3.ayda 6 öğüne düşücem 4. 5. Ayda da 5 öğğne 6.ayda zaten ek gıdalar girecek devreye 3. 4. Ogun mama yetrli olur sanırım kilolarını soyle sanada ayarlama yapalım 7 öğün istersen

80 gunluguz 6 kilolar

Asidan sonra istahlari dustu bende iki saatte bir 60 veriyorum gece uc saatte bir 90 uyurken agizlarina veriyorum hemen bitiriyorlar

İstedikce ver ben oyle yapyrm mideleri genisler zaten onlar fazlasini cikarir kac aylik seninkiler
Bugün 20 . Günleri oğlum 3.000 kg daha nazlı kusuyor hem emiyor hem mama alıyor. Kızım 2700 kg. Daha iştahlı rahat yiyor ve emiyor. Dün seninle konuştuğumdan beri 1,5 ölçek 50 cc ye çıkardım. Oğlan kabız oldu. Sancıdan duramıyor. Çok halsiz düştü. Mama ne kullandın ilk ay. 1. Ay yaptıklarını yazarsan sevinirim

İlk ay aptamil 1 kullandim uc saatte bir 50 verdim tabi bazen acikinca agliyorlar o zaman uc saati beklemedim ara ara emzirdim unutmasin diye ben cok emzirmiyorum sagip veriyorum saat kurmustum calinca besliyordum once acikirsa agzina dokun aglarsa isterse veririsin
Kabiz derken kac gundur cikmiyor 3 gun olursa zeytin yagiyla deligine masaj yap
Metsil kullan kaka sina da iui geiyor

Kabizken veya gazi varsa burnu tikaliysa istahi azaliyor

Bebekler ilk aylarda kacar kilo aldilar...ne guzel sutun yetmis canim sütünü artirmak icin yaptigin ozel birsey varmiydi
Bnmkiler cok kucuk dogdu biri 1680 gr biri 2015 gr , kuvezde kaldilar.1970 ve 2130 gr ciktilar hastaneden, 2. Ay 1250,3. Ay 1500 gr almislardi, donra dustu tabi 600-700 gr aldilar hep.diy icin ozrl birsey yapmadim ama sadece hergun humananin cayi var 1 bardak ondan icmistim birde bolsu ictim, ise yaradimi bilmiorum:)

Mama alan bebeklerde 4-5 gün kaka yapmama normalken, sade anne sütünde 12 güne kadar kaka yapmama normal. Sürekli mama değişmek de kabız yapar. Kabız yaptıkça siz mama değişirsiniz bu döngü bitmez anneler. Mama konusunda istikrarlı olun. Birde haftada biz 5 ml arttırıyorduk. Bazen onuda arttırmıyordum bitiremiyorlardı. Birde daha öncede yazmıştım ilaç vermek bağırsak tembelleştirir. Ayrıca lütfen ama lütfen çocuklarınızın poposunu zeytinyağı ile uyarmayın. Ciddi zararları var araştırın. Zeytin yağını bir çay kaşığı olacak şekilde mamaya katın. O da tek bir öğün 1 günde. 6. Aydan sonra ek gıda ile birlikte mama alımı azalıyor. 1 yaş itibariyle tamamen bıraktık biz. Her çocuk kendine özeldir ikizleriniz arasında bile farklar varken başkasının sistemi size uymayabilir. Ama bir şeyi uygulamadan önce mutlak suretle araştırın derim. Çocuklarımız deneme tahtası değil!

Tamam canim

merhaba sevgili annelerrr.... bizde inşallah eylül gibi kucağımıza alacağız bebeklerimizi... en az 2 3 yaşına kadar oda yapamıcaz yatak odamızda kalacaklar.. sizce mobilya beşiklerden mi almak daha mantıklı? yok sa park beşik mi? hangisi daha kullanışlı olur? kullananlar fikir verebilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…