Ben de senin gibi düşünüyorum. Kraftın park yatağını aldım 1 tane. İkisi birlikte yatıyorlar şimdi ayakucuma koydum. 1 yıl daha yatarlar gibi geliyor. Sonra park yatağa oğlanı yatırcam ve ayrı oda yapıcam.merhaba sevgili annelerrr.... bizde inşallah eylül gibi kucağımıza alacağız bebeklerimizi... en az 2 3 yaşına kadar oda yapamıcaz yatak odamızda kalacaklar.. sizce mobilya beşiklerden mi almak daha mantıklı? yok sa park beşik mi? hangisi daha kullanışlı olur? kullananlar fikir verebilir mi acaba?
Bizde 1 park yatak alıp yatakodamıza koymuştuk. Ayrıca oda yaptırmıştık. Yalnız bizimkiler 4 ayda dönmeye başladılar araya engel koyuyorduk ama bu sefer o engele doğru dönüyorlar, çekiyorlar veya üzerinden aşıyorlar tehlikeli bir hal alıyor. Bizde 4 ayda ayırdık odalarını. Bi kanepe vardı odalarında bi süre onlara eşlik ettim. Sonra tamamen kendi odama geçtim. Şimdi kamera var ses ve görüntü alan çok rahat ettim. Maddi durum evin durumuna göre karar verilmeli ama 2-3 yaşına kadar odanızda yatırdığınız çocuğunuzu ayırmak çok güç olur.Ben de senin gibi düşünüyorum. Kraftın park yatağını aldım 1 tane. İkisi birlikte yatıyorlar şimdi ayakucuma koydum. 1 yıl daha yatarlar gibi geliyor. Sonra park yatağa oğlanı yatırcam ve ayrı oda yapıcam.
Sağol canım cuma günü tartılıcaklar. Kilolarına göre nasıl hesaplanıyorsa yine bir düzenleme yapıcam. Şu an kabız oldukları için 40 cc ye tepeleme 1 kaşık mama koyuyorum. Sancıdan bütün gece uyuyamadılar. Sizin de böyle oluyor mu? Yoksa benimkilermi çok sancılı anlayamadımİlk ay aptamil 1 kullandim uc saatte bir 50 verdim tabi bazen acikinca agliyorlar o zaman uc saati beklemedim ara ara emzirdim unutmasin diye ben cok emzirmiyorum sagip veriyorum saat kurmustum calinca besliyordum once acikirsa agzina dokun aglarsa isterse veririsin
Kabiz derken kac gundur cikmiyor 3 gun olursa zeytin yagiyla deligine masaj yap
Metsil kullan kaka sina da iui geiyor
İlk ay bende de ayni problem vardi biyudukce daha rahat ediyoruzSağol canım cuma günü tartılıcaklar. Kilolarına göre nasıl hesaplanıyorsa yine bir düzenleme yapıcam. Şu an kabız oldukları için 40 cc ye tepeleme 1 kaşık mama koyuyorum. Sancıdan bütün gece uyuyamadılar. Sizin de böyle oluyor mu? Yoksa benimkilermi çok sancılı anlayamadım
peki bu 6 ayda özel birşey yaptınız mı kilo vermek için?emziriyormusunuz?ben emzirdiğim için diyet de yapamıyorum!nasıl verilecek bu doğum kiloları bilemiyorumGobegi hic dert etme , 2-3 aya birseyin kalmaz , bnm alti ay oldu, hamile kaldigim kilonun altina indim , 23 kilo verdim.
Ozel birsey yapmadim cnm, bol bol su ictim, emzirmek kilo verdiriyor bugun 8 ay oldu,64 le hamile kapmostim 60 im simdi, yorgunluk ve uykusuzlugun da etkisi var sanirim, sende cok mi kilo kaldi?peki bu 6 ayda özel birşey yaptınız mı kilo vermek için?emziriyormusunuz?ben emzirdiğim için diyet de yapamıyorum!nasıl verilecek bu doğum kiloları bilemiyorum
5 hafta önce doğum yaptım.şu an 10 kilo fazlam var,bi kısmının ödem olduğunu düşünüyorum,ama yine de var yaniOzel birsey yapmadim cnm, bol bol su ictim, emzirmek kilo verdiriyor bugun 8 ay oldu,64 le hamile kapmostim 60 im simdi, yorgunluk ve uykusuzlugun da etkisi var sanirim, sende cok mi kilo kaldi?
Bende o haftalarda oyleydim deli gibi yiyordum ve 8 kilo fazlam vardi, sonra birden veriliyor merak etme, ve odem de bende coktu , 1-2 aya gider hepsi5 hafta önce doğum yaptım.şu an 10 kilo fazlam var,bi kısmının ödem olduğunu düşünüyorum,ama yine de var yaniyorgunluk uykusuzluk tabi var ama iki bebek emzirdiğim için sağlam yiyorum mecburen...
ayyy ağzından bal damladı:) çok saol rahatladım bir parça,umarım herşey dediğin gibi olur..Bende o haftalarda oyleydim deli gibi yiyordum ve 8 kilo fazlam vardi, sonra birden veriliyor merak etme, ve odem de bende coktu , 1-2 aya gider hepsi
cnim benim bebeklr 75 gunluk ayri bi oda yaptm fakat odamada sallanan bi besik aldm yatagmin yanhknda uyaninca alip emziriyorm salliyinca cok iyi oluyo tekrar daliyolar tum gun yatak odasinda gecirdgm gunler bile war dinlenyorm onlarda yandaki yatakta oluyo iyki almsm odalarina cilekten buyuyen besik aldm baby cotn oraya gecmeyi henuz dusunmuyorm ilk 25 gun emzirdm arada mama werdm ama artk sadce emziriyorm emzirenler icin odana yatak sartMerhaba taze anneler.. park yatak konusunda benimde sizlere soyle bi sorum olacakti.. bebeklerimize oda yaptik ama ilk zamanlar icin yatak odasina bir park yatak alma dusuncemiz var.. ikisini birlikte yatirmak icin... kafamda netlesemedim birlikte uzun sure yatirmanin mumkun olmadigini yorumlarinizdan okudum sizce yatak odasina park yatak almak gerekirmi ilk bikac ay icin sonrasi icin mutlaka al mi dersiniz yoksa dogrudan yataklarina mi alistirarak baslamaliyim..
Ben de şöyle yaptım, belki yararlanırsın :ayrı odacnim benim bebeklr 75 gunluk ayri bi oda yaptm fakat odamada sallanan bi besik aldm yatagmin yanhknda uyaninca alip emziriyorm salliyinca cok iyi oluyo tekrar daliyolar tum gun yatak odasinda gecirdgm gunler bile war dinlenyorm onlarda yandaki yatakta oluyo iyki almsm odalarina cilekten buyuyen besik aldm baby cotn oraya gecmeyi henuz dusunmuyorm ilk 25 gun emzirdm arada mama werdm ama artk sadce emziriyorm emzirenler icin odana yatak sart
ben de şöyle birşey yaptım:ayrı odaları var ama tabiki şu an 40 günlükler ve yatak odamdalar.karyolalarından birini yatak odama aldım, ikisini o yatakta yatırıyorum.kendi odaları şu an bi yatak eksik olduğu için pek estetik görünmüyor ama zaten şu an odalarını kullanmıyoruz sorun değil yani:) bi tane de hamak şeklinde beşik aldık, o da hafif olduğu için gezdiriyoruz salon yatak odası nerde ihtiyaç varsa...e bi de bunların üstüne park yatak almadık evde boş yer,cepte para kalmadı çünküMerhaba taze anneler.. park yatak konusunda benimde sizlere soyle bi sorum olacakti.. bebeklerimize oda yaptik ama ilk zamanlar icin yatak odasina bir park yatak alma dusuncemiz var.. ikisini birlikte yatirmak icin... kafamda netlesemedim birlikte uzun sure yatirmanin mumkun olmadigini yorumlarinizdan okudum sizce yatak odasina park yatak almak gerekirmi ilk bikac ay icin sonrasi icin mutlaka al mi dersiniz yoksa dogrudan yataklarina mi alistirarak baslamaliyim..
Ewet cnim haftada 2 3 gun anneme gdyrm onlarda bakiyor yardmci oluyor gtmdgm zamanlar tek bakiyormKızlar tek başınıza mı bakıyorsunuz bebişlere?
35+5 te doğum yaptım,bugün 40 ları çıktı:)kızımı hemen verdiler,oğlum 2 gün gözlem altında kaldı ama kuveze girmedi.ciğer geliştiriciyi sanırım 30.haftamda vermişti doktorum.36 .haftada dogum yapan varmi kuveze grdilermi ciger gelistrci vurunmusmuydnz bilglendrirsenz sevinirm birde bebislerinizn gelisimi nasildi benm kizim haftasinda ilerliyor oglum ise bir hafta ilerde dogduklarinda buda etki edermi
Cok tesekkur ederm insallah kuvez isi olmaz baska sehirde dogum yapcam uzun sureli kalmak istemiyorm insallah sag saglm bebislermizi kucagmza alir hastaneden birlikte cikarz35+5 te doğum yaptım,bugün 40 ları çıktı:)kızımı hemen verdiler,oğlum 2 gün gözlem altında kaldı ama kuveze girmedi.ciğer geliştiriciyi sanırım 30.haftamda vermişti doktorum.
bebeklerimin gelişimleri seninkilerle aynıydı, ama ikisi de aynı kiloda doğdu.ultrason kesin sonuç vermeyebiliyor yani...gelişimleri ve kuvez olayının direkt bağlantılı olduğunu düşünmüyorum...telaş yapma, su akıp yolunu buluyor,rahat ol:)
tek başına bakabilenleri kutluyorum:) iki bebek,yemek,temizlik,ütü,çamaşır,alışveriş vs.derken biz annemle bakıyoruz ve eşimin çalışma saatleri rahat,o da çok yardım ediyor.3 kişi başa çıkabiliyoruz buna rağmen çok yoruluyorum! 4 olsak yeriymiş belki de:))Kızlar tek başınıza mı bakıyorsunuz bebişlere?
Canim artik mama vermiyor musun sütün iki bebege yetebiliyor mu?cnim benim bebeklr 75 gunluk ayri bi oda yaptm fakat odamada sallanan bi besik aldm yatagmin yanhknda uyaninca alip emziriyorm salliyinca cok iyi oluyo tekrar daliyolar tum gun yatak odasinda gecirdgm gunler bile war dinlenyorm onlarda yandaki yatakta oluyo iyki almsm odalarina cilekten buyuyen besik aldm baby cotn oraya gecmeyi henuz dusunmuyorm ilk 25 gun emzirdm arada mama werdm ama artk sadce emziriyorm emzirenler icin odana yatak sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?