2016 Nisan'da Tüp Bebek

Merhaba Cansu26. kaç gün sonra opu yapıldı peki senin de gelişmemiş miydi yeterince ilk etapta :KK17:
Biz cuma toplarlar demistik kontrole gittik yeniden ilac yazdi herhalde cumartesi olur dedik yine kontrole gittik yine ilac yazdi anca pazartesi oldu 12. gun filan oldum

Sali gunu oldum ilk ignemi.bugun 7. ignemi vurdum. Puregon kullaniyorum.ctesinden beride orgalutran kullaniyorum, sanirim orgalutranda catlamamasi icin.carsamba yine muayene olup, ctesi toplama islemi yaparim buyuk ihtimalle ddi dr
Benimkide uzun surdu ama sonu guzel olsun cnm kafana takma bak bende bekledim okdar transfer islemi yapildi 3. Gunum insallah hepimiz gzl haberler aliriz

Mikro enjeksiyon ne ki cnm
Aslında yumurta toplamadan sonra spermler ile aynı sahaya bırakıyorlar yumurtaları ve spermleri doğal döllenme gerçekleşiyor
Ama hasarlı veya az sperm varsa en iyisini seçip yumurtanın içine enjekte ediliyor.

Döllenme için dimi bence şansı daha çok arttırıyor sanırım, çünkü benim 1 yumurtam oldu dolu ancak normal döllenme olmadı ilk tedavim transfer aşamasına geçememişti malesef. İkincisinde o şekilde olacak

Bizim ilk doğal oldu döllenme. Ama o zaman hasar yüksek değildi. Şimdi %50 hasar var malesef. Biz demeden doktor kendi dedi böyle olacak diye.
Rabbim kucaklarimizi doldursun..

Son düzenleme:
2016Nisan Tüp Bebek Anne adayları:KK200:
‘Listemiz pozitif sonuç ile dolsun inşallah’

T tanetanem iğne sürecinde.Opu bekliyor
Yadee Yadee iğne sürecindeOpu bekliyor
N naznaz34 iğne sürecinde. Opu bekliyor
D DmrEMD pozitif gördü:nazar: Tbrkler..:anneadayı:
I iclal aslann pozitif gördü:nazar:Tbrkler:anneadayı:
C cansu26 pozitif gördü :nazar: Tbrkler:anneadayı:
angel-devil angel-devil transfer sonrası bekleyiş..
yaprakys yaprakys transfer sonrası bekleyiş..
B brtan transfer sonrası bekleyiş...

Kızlar benim bebeğim tutunamadı bana ve değerim git gide 2 kat düştü ve bugün hastalandım. 2 ay sonra 2. Deneme yapılacak bu sefer dondurulmuş embriyo kullanılacak. Tekrar dualarınızı esirgemeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Meraba cnm ayni gunde yapilmis transferlerimiz seninde ilk denememi
Hayir bu 4. Denemem oldu.
1. Denemem negatifti taze 3. Gun embriyosu 1 tane konmuştu
2. Denemem kimyasal gebelikti 1 tane blastkis dondurulmuş embriyo transferiydi
3. Deneme pozitifti 2 tane 3. Gun embriyosuydu 1 tanesi tutundu, ancak 12. Haftada kalbi durdu , 3. Denememde olumsuz sonuçlandı
4. Denemem bu 2 tane dondurulmus 3.gun 1. Kalite embriyo transfer edildi, umarim bu sefer olumlu sonuçlanır....ben istanbul tup bebek merkezinde yaptirdim
Bebek olmamasi icin drlar Bi neden bulamıyorlar... Yasadiklarima rağmen Umudumu hiç kaybetmedim...

Sonuc bekleyen hanimlar, kendinizde belirti filan aramayin, boşuna canınızı sıkmayın derim..

Ben 3. Tup bebek denememde hamile kaldigimda hic bir belirti yaşamadım çünki..
Evde Ilk idrar testiilni 8. Gun yapmistim negatifti
2. Idrar testini erken gebelik testlerinden yaptim 10. Gunu silik olarak 2 cizgi göründü...
En güzeli zamaninda kan testi yapmak...
Sizlerle paylasiyim istedim

Kızlar benim bebeğim tutunamadı bana ve değerim git gide 2 kat düştü ve bugün hastalandım. 2 ay sonra 2. Deneme yapılacak bu sefer dondurulmuş embriyo kullanılacak. Tekrar dualarınızı esirgemeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Bende senin yasadigini yakin zamanda yasadim, umudunu kaybetme ard arda denemeyle pozitifi görmüştüm. Olana kadar devam....

Allah sabır versin cnm :110:olumlu düşün kendini transfer için motive et ..

Günaydın crinone jel kullanip kahverengi ve pempemsi peynir kesigi gibi akintisi gelen varmı

Bende jel kullaniyorum ve jeli sıkmadan once dr. Iceride kalan tortulari temizlemem gerektigini soyliyordu o zaman da beyaza yakin akinti oluyordu ve kalan tortuda pembe bi renk görünüyordu... Senin dediginle ayni şey mi bilemiyorum...

Peki kizlar jel ile ilgili bende bisey sormak istiyorum nezamana kadar kullaniliyo
Test gunune kadar kesin kullaniliyor, pozitif sonuc alinirsa 3 aylik riskli doneme kadar genelde devam ediliyor, ancak kişiye gore sonrasindaki süreçte kendi doktorun degerlendirip buna karar veriyor...

Bende jel kullaniyorum ve jeli sıkmadan once dr. Iceride kalan tortulari temizlemem gerektigini soyliyordu o zaman da beyaza yakin akinti oluyordu ve kalan tortuda pembe bi renk görünüyordu... Senin dediginle ayni şey mi bilemiyorum...
Ya dr sordum onemli degil dedi ama yine de aklima takıldı kahverengi torlu beyaz tortu halinde gelio iki gündür

Back
X